Selskabsmenuer på Basso

Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu. 

All-in menu

598 pr. person
13 serveringer
Velkomstbobler
Kaffe & thé

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

893 pr. person
Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Basso Experience

498 pr. person
Mest valgte
13 serveringer

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

793 pr. person
Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Explore menu

398 pr. person
10 serveringer

Snacks

Forret

(Mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

693 pr. person
Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Vores selskabsmenuer vil sikre dig og dit selskab en spændende smagsrejse rundt i det italienske køkken. Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser. 

Allergener

Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener. Send din forespørgsel med ønsker og antal, så hjælper vi dig.

Lidt mere krymmel på toppen?

Skal du og dine gæster have det lidt ekstra lækkert,
kan du tjekke vores opgraderingsmuligheder.
Klik her & se mere

Inkluderet i fri bar

2,5 timer

Hvidvin

Trebbiano, Umani Ronchi, 2022

Rødvin

Negroamaro, Roots, 2021

Øl

Tuborg Pilsner

Soft drinks

Diverse sodavand
Vand m./u. brus

ADD-ON: COCKTAILPAKKE

195 pr. person

Tilføj cocktails til din aften

2,5 timers fri bar i:

Italian Breeze
Amalfy Twist
Cucielo & Ginger
Limoncello ”Thyme”

Opgradér din vinpakke

+ 175 pr. person

Hvidvin

Pinot Grigio, Lungarotti, 2022

Rødvin

Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista, 2022
Vi serverer denne menu frem til og med d. 5 januar 2025

Snacks

Ravioli – Svampe – Hvidløg

Sprød ravioli med svampe, hvidløg & basilikum-emulsion.

Tun – Kapers – Vitello

Tuntatar med saltet kaperscreme. Serveres med sprød kalvecrumble på sprød risottochip.

Tomat – Pecorino – Basilikum

Langtidsbagte cherrytomater serveret med pecorinocreme & friteret basilikum.

Forret

Focaccia – Hasselnød – Ricotta

Frisk focaccia serveret med ricottacreme, karamelliserede rødløg & ristede hasselnødder.

Minestronesuppe – Orzo pasta – Paprika affumicata

Cremet minestronesuppe med røget paprika & sofrito. Serveret med orzo pasta & olie på røget chili & hvidløg.

Tatar – Sennep – Estragon

Oksetatar serveret med frisk estragon, syltede sennepsfrø, sennepsskum & sprød pasta.

Mellemret

Cremet risotto – Syltede bøgehatte – Trøffel

Silkeblød, cremet risotto lavet med italiensk flødeost, trøffel & syltede bøgehatte.

Kødboller – ‘Nduja – Mascarpone

Bassos kødboller med 'Nduja i tomatsauce. Serveret på cremet mascarpone & toppet med frisk persille & citron.

Caponata – Fermenteret citron – Mandler

Karamelliseret aubergine & zucchini serveret med fermenteret citroncreme & ristede mandler.

Hovedret

Svinebryst – Marsala – Æbler

Glaseret svinebryst serveret med italiensk gulerodspuré, Marsala-sauce & frisk æble-gremolata.

Rigatoni a la Vodka – Stracciatella – Tomat

Rigatoni-pasta serveret med tomat- & vodkasauce. Toppet med hjemmelavet stracciatella.

Insalata di Cesare – Parmesan – Kartoffel

Hjertesalat vendt med grillet citronolie, lagret parmesan, sprød kartoffel, balsamicoglace & Caesar-dressing.

Dessert

Citron – Vanilje – Marengs

Italiensk citroncreme serveret med cremet vaniljeis, karamelliseret boghvede & sprød italiensk marengs med rosa peber.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.
Name: [field id=”name”] [field id=”last_name”]
Email Address: [field id=”email”]
Phone Number: [field id=”phone”]
Event date: [field id=”date”]
Number of guest: [field id=”number”]
Type of party: [field id=”type”]
City: [field id=”City”]
Message: [field id=”message”]

thank you so much

We will get back to you