Selskabsmenuer på Basso

Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu. 

All-in menu

893 pr. person
13 serveringer
Velkomstbobler
Kaffe & thé
Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

598 pr. person
uden fri bar

Basso Experience

793 pr. person
Mest valgte
13 serveringer
Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

498 pr. person
uden fri bar

Explore menu

693 pr. person
10 serveringer
Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Snacks

Forret

(Mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

398 pr. person
uden fri bar

Vores selskabsmenuer vil sikre dig og dit selskab en spændende smagsrejse rundt i det italienske køkken. Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser. 

Allergener

Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener. Send din forespørgsel med ønsker og antal, så hjælper vi dig.

Lidt mere krymmel på toppen?

Skal du og dine gæster have det lidt ekstra lækkert,
kan du tjekke vores opgraderingsmuligheder.
Klik her & se mere

Inkluderet i fri bar

2,5 timer

Hvidvin

Trebbiano, Umani Ronchi, 2022

Rødvin

Negroamaro, Roots, 2021

Øl

Pilsner

Soft drinks

Diverse sodavand
Vand m./u. brus

ADD-ON: COCKTAILPAKKE

195 pr. person

Tilføj cocktails til din aften

2,5 timers fri bar i:

Italian Breeze
Amalfy Twist
Basilico e Fragole
Limoncello ”Thyme”

Opgradér din vinpakke

+ 175 pr. person

Hvidvin

Pinot Grigio, Lungarotti, 2022

Rødvin

Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista, 2022

Vi serverer denne menu til og med d. 2. juni 2024

Snacks

Frisk ravioli – Mascarpone – Hasselnød

Frisk ravioli lavet med gule beder, fyldt med mascarpone & hasselnød.

Kartoffel – Baccala – Tomat

Sprød Baccala de siciliana, serveret med tomatcreme & friske urter.

Coppa di Parma – Rosmarin – Purløg

Coppa di Parma serveret på rosmarinkiks med purløgscreme.

Forret

Focaccia – Tomat – Ricotta

Frisk focaccia, serveret med ricottacreme, pinjekerner & langtidsbagt tomat.

Cannellini – Trøffel – Brændt porre

Cremet toscansk suppe lavet med hvide bønner. Serveret med syltede skalotteløg & brændt porre.

Tatar – Sennep – Grappa

Oksetatar serveret med syltet sennep, mandel crumble, purløg, parmesancreme, grappa & sprød pasta.

Mellemret

Cremet risotto – Asparges – Radise

Forårsrisotto lavet med italiensk flødeost, hvidvin, asparges & radiser.

Kammusling – Blodappelsin – Italiensk honning

Crudo af kammusling, serveret med tomater, selleri & grønne peberfrugter. Toppet med sauce af blodappelsin, honning & chili.

Broccolini – Pepperonata – Capelli

Broccolini gratineret med parmesan, serveret med en krydret pepperonata & sprød capelli-pasta.

Hovedret

Ribs – Gremolata – Røgede mandler

Langtidstilberedte okseribs karameliseret i balsamico. Serveret med fyldig okseglace, gremolata & sprøde, røgede mandler.

Orecchiette – Arugula – Parmigiano

Italiensk 'øre'-pasta, serveret med vild arugula, basilikum, pinjekerner & modnet Parmigiano ost.

Stracciatella – Syltede tomater – Røgsalt

Hjemmelavet italiensk stracciatella på friske tomater & syltede tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade.

Dessert

Hvid chokolade – Hindbær – Pistacie

Hvid chokolademousse, serveret med hindbærsorbet & sprød pistaciemarengs.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.
Name: [field id=”name”] [field id=”last_name”]
Email Address: [field id=”email”]
Phone Number: [field id=”phone”]
Event date: [field id=”date”]
Number of guest: [field id=”number”]
Type of party: [field id=”type”]
City: [field id=”City”]
Message: [field id=”message”]

thank you so much

We will get back to you