Selskabsmenuer på Basso

Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu. 

All-in menu

598 pr. person
13 serveringer
Velkomstbobler
Kaffe & thé

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

893 pr. person
Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Basso Experience

498 pr. person
Mest valgte
13 serveringer

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

793 pr. person
Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Explore menu

398 pr. person
10 serveringer

Snacks

Forret

(Mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

693 pr. person
Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Vores selskabsmenuer vil sikre dig og dit selskab en spændende smagsrejse rundt i det italienske køkken. Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser. 

Allergener

Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener. Send din forespørgsel med ønsker og antal, så hjælper vi dig.

Lidt mere krymmel på toppen?

Skal du og dine gæster have det lidt ekstra lækkert,
kan du tjekke vores opgraderingsmuligheder.
Klik her & se mere

Inkluderet i fri bar

2,5 timer

Hvidvin

Trebbiano, Umani Ronchi, 2022

Rødvin

Negroamaro, Roots, 2021

Øl

Tuborg Pilsner

Soft drinks

Diverse sodavand
Vand m./u. brus

ADD-ON: COCKTAILPAKKE

195 pr. person

Tilføj cocktails til din aften

2,5 timers fri bar i:

Italian Breeze
Amalfy Twist
Cucielo & Ginger
Limoncello ”Thyme”

Opgradér din vinpakke

+ 175 pr. person

Hvidvin

Pinot Grigio, Lungarotti, 2022

Rødvin

Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista, 2022
Vi serverer denne menu frem til og med d. 15. juni 2025

Snacks

And – Figen – Parmesan

Confiteret and serveret med dyb, sød figenmarmelade & en sprød parmesanchips.

Minitærte – Pecorino – Frisk hasselnød

Sprød skal fyldt med smagfuld løgkompot, pecorinocreme & revet, ristet hasselnød.

Tomat – Basilikum – Mandler

Langtidsbagt cherrytomat, serveret med frisk basilikumcreme, friteret basilikum & salte mandler.

Forret

Focaccia – Hasselnød – Ricotta

Pisket ricottacreme med citron, frisk persille, krydrede soltørrede tomater & pinjekerner. Serveres med hjemmelavet, saltet focacciabrød.

Zuppa Toscana – Orzo-pasta – Sød majs

Cremet zuppa toscana lavet med kylling & sød majs. Serveres med karamelliseret selleri & orzo-pasta.

Tatar – Røget olie – Estragon

Frisk tatar af oksekød med frisk estragon, røget olie & en mild hvidløgsemulsion. Serveres med sprød pasta.

Mellemret

Cremet risotto – Jordskok – Parmesan

Silkeblød risotto lavet med italiensk flødeost, sort peber, syltet jordskok & sprøde jordskokkechips.

Kødboller – ‘Nduja – Mascarpone

Bassos kødboller med 'Nduja i tomatsauce. Serveret på cremet mascarpone & toppet med frisk persille & citron.

Kammusling – Tomat – Sennep

Stegt kammusling serveret i sin egen skal med tomatcreme, sprøde pommes allumettes & sennepskarse.

Hovedret

Toskansk kylling – Trøffel – Rosmarin

Sprødt, marineret kyllingelår serveret med silkeblød hvid bønnepuré, kyllingebouillon & trøffel. Toppes med sprød rosmarincrumble.

Rigatoni alla Vodka – Stracciatella – Tomat

Rigatoni-pasta serveret med tomat- & vodkasauce. Toppet med hjemmelavet stracciatella.

Grønne bønner – Lagret parmesan – Polenta

Friterede grønne bønner serveret med cremet polenta, lagret parmesan & sprød hvidløg.

Dessert

Aranciata Rossa – Hvid chokolade – Marengs

Blodappelsincreme serveret med cremet hvid chokoladeis, sprødt karamelliseret boghvede & brændt italiensk marengs.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.
Name: [field id=”name”] [field id=”last_name”]
Email Address: [field id=”email”]
Phone Number: [field id=”phone”]
Event date: [field id=”date”]
Number of guest: [field id=”number”]
Type of party: [field id=”type”]
City: [field id=”City”]
Message: [field id=”message”]

thank you so much

We will get back to you