Selskabslokaler

Aarhus & København

Basso i Aarhus

Vi tilbyder forskellige menuer og forskellige lokaler med en hyggelig atmosfære og erfarne tjenere, der står klar til at servere for jer. 

Vi har et selskabslokale i kælderen, hvor vi kan huse op til 65 spisende gæster i eget lokale, eller 130 fordelt på 2 etager. Så hvad enten I skal holde fødselsdag, firmafest, fodboldafslutning eller lignende, har vi den perfekte løsning. Vi har også et mindre lokale, som I kan nyde for jer selv; Stalden kan huse op til 20 personer.

Basso i København

Hos Basso København har vi mange forskellige muligheder for at tilpasse os dit selskabs størrelse. Vores hyggelige og stemningsfyldte kælder kan rumme helt op til 74 spisende gæster, men er I et mindre selskab har vi mulighed for at indrette og afskærme rummet på flere forskellige måder. Dermed har vi sektioner, der passer til hhv. 14, 26, 30, 40 og 44 spisende gæster.

Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi har to særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Vores selskabslokale i kælderen huser op til 65 spisende gæster i eget lokale, eller 130 fordelt på 2 etager. Så uanset om I skal holde fødselsdag, firmafest, fodboldafslutning eller lignende, har vi den perfekte løsning.

Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange

OBS! Et selskab defineres ved 8 personer eller derover.

Få et tilbud

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY