Selskabslokaler

Aarhus & København

Basso i Aarhus

Hos Basso Aarhus har vi et selskabslokale i kælderen, hvor vi kan huse op til 65 spisende gæster i eget lokale, eller 130 fordelt på 2 etager. Vi har også et mindre lokale, som I kan nyde for jer selv; Stalden kan huse op til 20 personer. Vi finder den perfekte løsning uanset anledning. 

Basso i København

Hos Basso København har vi mange forskellige muligheder for at tilpasse os dit selskabs størrelse. Vores hyggelige og stemningsfyldte kælder kan rumme helt op til 74 spisende gæster, men er I et mindre selskab har vi mulighed for at indrette og afskærme rummet på flere forskellige måder. Dermed har vi sektioner, der passer til hhv. 14, 26, 30, 40 og 44 spisende gæster.

Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi har tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden charmerende lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange

OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover.

Få et tilbud

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

<strong>VIGTIG INFORMATION</strong>
Som følge af de skærpede restriktioner i vores branche ifbm. bekæmpelsen af smittespredningen af Covid-19 holder vi lukket fra onsdag den 9/12 2020 og indtil andet annonceres.

<strong>Mad ud af huset</strong>
Vi går endnu en gang en hård tid i møde, men vi håber meget på at se dig og dit selskab, så snart vi må åbne op igen. Vi er en del af DiningSix, der tilbyder kvalitetsmad ud af huset til enhver anledning. Vælg og bestil din foretrukne catering menu til afhentning eller levering her: <a href=”https://diningsix.dk”>diningsix.dk</a>