DAGSARRANGEMENTER

På Basso har I mulighed for at holde selskaber også uden for vores normale åbningstid.

Så uanset, om du ønsker at afholde en reception eller fejre din fødselsdag, står i spidsen for årets firmafest eller julefrokost eller blot ønsker en festlig dag i gode venners lag, så står vi klar med de perfekte rammer til dit selskab.

Få et tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Dags-menuer

Et dagsarrangement vil typisk foregå i tidsrummet 11.00-16.00. Ønsker I at forlænge tidsrummet kommer dette med en ekstra opkrævning pr. person.

Ønsker I at afholde et dagsarrangement på Basso kræver det et minimumsforbrug på 12.000,- inkl. moms. Dette er for at restauranten kan opretholde diverse udgifter, der er i forbindelse med at holde ekstraordinært åbent i løbet af dagen.


NB! Nedenstående menu er gældende t.o.m. den 6. november

DAGSMENU 1

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

348,- pr. person

Snacks

  • Sprød kiks – Rejer – Forkullet hvidløg
    Ricottacreme med saltsyltet citron, søkogte rejer & forkullet hvidløg.
    Serveret på sprød kiks.

    Frisk ravioli – Limoncello – Røg & basilikum
    Syltet glaskål i syrlig limoncello, fyldt med creme på røg & aromatisk basilikum. Herefter drysset med dehydreret tomat

    Parmesanchips – Trøffel – Olivenolie
    Sprød chip lavet på modnet italiensk parmesan.
    Toppet med trøffelcreme & italiensk olivenolie.

     

Forret

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade.

  • Svampesuppe – Syltede bøgehatte – Urteolie

    Cremet og fyldig suppe lavet på svampe, fløde, urter & sherry.
    Serveret med syltede bøgehatte, friske grøntsager & grøn urteolie.

  • Friteret kammusling – Brunet smør – Oksefond

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af brunet smør & oksefond.
    Toppet med friske urter.

Hovedret

  • Glaserede kamben – Crema piccante – Pistacie

    Glaserede kamben med pikant sauce lavet på peberfrugt & tomat.
    Toppet med pistacienødder.

  • Casarecce pasta – Rødbede – Birkes

    Hjemmelavet Casarecce  pasta med sødlig sauce lavet på rødbedejuice,
    friske urter, cremet mascarpone & blå birkes.

  • Lynstegt Cavolo Nero – Hvidløg – Parmesan

    Lynstegt palmekål med vinaigrette på hvidløg,
    italiensk olivenolie & revet modnet parmesan.

Dessert

  • Kastanjekaramel – Italiensk marengs – Lemon curd

    Luftig kastanjeflødeskum, brændt italiensk marengs, syrlig lemoncurd & ristede mandelflager.
    Serveret på en bund af kastanjeflødekaramel.

Dagsmenu 2

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

448,- pr. person

Snacks

  • Sprød kiks – Rejer – Forkullet hvidløg
    Ricottacreme med saltsyltet citron, søkogte rejer & forkullet hvidløg.
    Serveret på sprød kiks.

    Frisk ravioli – Limoncello – Røg & basilikum
    Syltet glaskål i syrlig limoncello, fyldt med creme på røg & aromatisk basilikum. Herefter drysset med dehydreret tomat

    Parmesanchips – Trøffel – Olivenolie
    Sprød chip lavet på modnet italiensk parmesan.
    Toppet med trøffelcreme & italiensk olivenolie.

     

Forret

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade.

  • Svampesuppe – Syltede bøgehatte – Urteolie

    Cremet og fyldig suppe lavet på svampe, fløde, urter & sherry.
    Serveret med syltede bøgehatte, friske grøntsager & grøn urteolie.

  • Friteret kammusling – Brunet smør – Oksefond

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af brunet smør & oksefond.
    Toppet med friske urter.

Mellemret

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”.

  • Kalvetatar – Tomat – Kartoffelchips

    Rørt tatar af kalv med sennep, peberrod, skalotteløg, kapers, purløg, serveret med en creme af tomat & urter. Toppet med sprøde kartoffelchips.

  • Saltbagt selleri – Røget mascarpone – Italiensk focaccia

    Langtidstilberedt knoldselleri med røget mascarponecreme, urtestilke, syltede løg,
    sprød focaccia crumble & oregano.

Hovedret

  • Glaserede kamben – Crema piccante – Pistacie

    Glaserede kamben med pikant sauce lavet på peberfrugt & tomat.
    Toppet med pistacienødder.

  • Casarecce pasta – Rødbede – Birkes

    Hjemmelavet Casarecce  pasta med sødlig sauce lavet på rødbedejuice,
    friske urter, cremet mascarpone & blå birkes.

  • Lynstegt Cavolo Nero – Hvidløg – Parmesan

    Lynstegt palmekål med vinaigrette på hvidløg,
    italiensk olivenolie & revet modnet parmesan.

Dessert

  • Kastanjekaramel – Italiensk marengs – Lemon curd

    Luftig kastanjeflødeskum, brændt italiensk marengs, syrlig lemoncurd & ristede mandelflager.
    Serveret på en bund af kastanjeflødekaramel.

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkervare Pakker

PAKKE 1

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet

Velkomstbobler
Ad libitum drikkevarer – 5 timer

  • Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2020
  • Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2019
  • Royal Pilsner / Classic
  • Diverse sodavand
  • Vand m./u. brus
  • Kaffe / Thé

249,- pr. person
(49,- pr. person pr. ekstra time)

*Det er muligt at vælge andre vine og øl. Kontakt os og få et tilbud, der passer til dig!

PAKKE 2

Afregning efter forbrug:

Velkomstbobler 55,-
Husets hvidvin 250,-
Husets rødvin 250,-
Lille øl el. sodavand 35,-
Stor øl el. sodavand 50,-
Kaffe / thé 25,-
Vand m./u. brus (pr. person) 30,-

Skal dit dagsarrangement udvikle sig til et aftenarrangement? Kontakt os og få et tilbud på en heldagsforestilling