DAGSARRANGEMENTER

På Basso har I mulighed for at holde selskaber også uden for vores normale åbningstid. Så uanset, om du ønsker at afholde en reception eller fejre din fødselsdag, står i spidsen for årets firmafest eller julefrokost eller blot ønsker en festlig dag i gode venners lag, så står vi klar med de perfekte rammer til dit selskab.

Dagsmenuer

Et dagsarrangement vil typisk foregå i tidsrummet 11.00-16.00. Ønsker I at forlænge tidsrummet kommer dette med en ekstra opkrævning pr. person.

Ønsker I at afholde et dagsarrangement på Basso kræver det et minimumsforbrug på 12.000,- inkl. moms. Dette er for at restauranten kan opretholde diverse udgifter, der er i forbindelse med at holde ekstraordinært åbent i løbet af dagen.

Dagsmenu 1

10 retter

348,- per person
inkl. Vand ad libitum – med / uden brus

Snacks

Forret

(mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

Dagsmenu 2

13 retter

448,- per person
inkl. Vand ad libitum – med / uden brus

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkepakker

Standard

298,- pr person
Fri øl, vin & vand – 3 timer
Hvidvin
Trebbiano, Umani Ronchi, 2020
Rødvin
Negroamaro, Roots, 2021
Øl
Royal pilsner & classic
Soft drinks
Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, Faxe Kondi & vand (m./u. brus)

Luksus

398,- pr person
Fri øl, vin & vand – 3 timer
Hvidvin
Pinot Grigio, Lungarotti, 2020
Rødvin
Valpolicella Ripasso, Cantine Lenotti, 2019
Øl
Royal pilsner & classic
Soft drinks
Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, Faxe Kondi & vand (m./u. brus)

Premium

728,- pr person
Fri øl, vin & vand – 3 timer
White wine
Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2017
Red wine
Brunello di Montalcino, Altesino, 2017
Øl
Royal Pilsner & classic
Soft drinks
Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, Faxe Kondi & vand (m./u. brus)

Fri cocktails – 3 timer

 ( Samme tidsrum som fri øl, vin & vand )
198,- pr person
Tilføj fri cocktails til din aften
Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic
Kun tilgængelig sammen med vores standart, lukus eller premium drikkepakke.

Fri cocktails – 3 timer

( I forlængelse af fri øl, vin & vand )
398,- pr person
Tilføj fri cocktails og forlæng din aften
Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic
Kun tilgængelig sammen med vores standart, lukus eller premium drikkepakke.

Andre tilvag

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

368,- pr. person

5 glas til vores 13 serveringer

458,- pr. person


Opgrader din vinmenu: skift dit første glas ud med Drappier Champagne

+58,- pr. person

Kaffe & The

Kaffe & The

Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter

25,- pr. person


Kaffe, The & Avec

Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
Et udvalg af avecs

85,- pr. person

Snacks

Ravioli – Svampe – Hvidløg

Sprød ravioli med svampe, hvidløg & basilikum-emulsion.

Tun – Kapers – Vitello

Tuntatar med saltet kaperscreme. Serveres med sprød kalvecrumble på sprød risottochip.

Tomat – Pecorino – Basilikum

Langtidsbagte cherrytomater serveret med pecorinocreme & friteret basilikum.

Forret

Focaccia – Hasselnød – Ricotta

Frisk focaccia serveret med ricottacreme, karamelliserede rødløg & ristede hasselnødder.

Minestronesuppe – Orzo pasta – Paprika affumicata

Cremet minestronesuppe med røget paprika & sofrito. Serveret med orzo pasta & olie på røget chili & hvidløg.

Tatar – Sennep – Estragon

Oksetatar serveret med frisk estragon, syltede sennepsfrø, sennepsskum & sprød pasta.

Mellemret

Cremet risotto – Syltede bøgehatte – Trøffel

Silkeblød, cremet risotto lavet med italiensk flødeost, trøffel & syltede bøgehatte.

Kødboller – ‘Nduja – Mascarpone

Bassos kødboller med 'Nduja i tomatsauce. Serveret på cremet mascarpone & toppet med frisk persille & citron.

Caponata – Fermenteret citron – Mandler

Karamelliseret aubergine & zucchini serveret med fermenteret citroncreme & ristede mandler.

Hovedret

Svinebryst – Marsala – Æbler

Glaseret svinebryst serveret med italiensk gulerodspuré, Marsala-sauce & frisk æble-gremolata.

Rigatoni a la Vodka – Stracciatella – Tomat

Rigatoni-pasta serveret med tomat- & vodkasauce. Toppet med hjemmelavet stracciatella.

Insalata di Cesare – Parmesan – Kartoffel

Hjertesalat vendt med grillet citronolie, lagret parmesan, sprød kartoffel, balsamicoglace & Caesar-dressing.

Dessert

Citron – Vanilje – Marengs

Italiensk citroncreme serveret med cremet vaniljeis, karamelliseret boghvede & sprød italiensk marengs med rosa peber.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Date
Name: [field id=”name”] [field id=”last_name”]
Email Address: [field id=”email”]
Phone Number: [field id=”phone”]
Event date: [field id=”date”]
Number of guest: [field id=”number”]
Type of party: [field id=”type”]
City: [field id=”City”]
Message: [field id=”message”]

thank you so much

We will get back to you