DAGSARRANGEMENTER

På Basso har I mulighed for at holde selskaber også uden for vores normale åbningstid. Så uanset, om du ønsker at afholde en reception eller fejre din fødselsdag, står i spidsen for årets firmafest eller julefrokost eller blot ønsker en festlig dag i gode venners lag, så står vi klar med de perfekte rammer til dit selskab.

Dagsmenuer

Et dagsarrangement vil typisk foregå i tidsrummet 11.00-16.00. Ønsker I at forlænge tidsrummet kommer dette med en ekstra opkrævning pr. person.

Ønsker I at afholde et dagsarrangement på Basso kræver det et minimumsforbrug på 12.000,- inkl. moms. Dette er for at restauranten kan opretholde diverse udgifter, der er i forbindelse med at holde ekstraordinært åbent i løbet af dagen.

Dagsmenu 1

10 retter

348,- per person
inkl. Vand ad libitum – med / uden brus

Snacks

Forret

(mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

Dagsmenu 2

13 retter

448,- per person
inkl. Vand ad libitum – med / uden brus

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkepakker

Standard

298,- pr person
Fri øl, vin & vand – 3 timer
Hvidvin
Trebbiano, Umani Ronchi, 2020
Rødvin
Negroamaro, Roots, 2021
Øl
Royal pilsner & classic
Soft drinks
Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, Faxe Kondi & vand (m./u. brus)

Luksus

398,- pr person
Fri øl, vin & vand – 3 timer
Hvidvin
Pinot Grigio, Lungarotti, 2020
Rødvin
Valpolicella Ripasso, Cantine Lenotti, 2019
Øl
Royal pilsner & classic
Soft drinks
Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, Faxe Kondi & vand (m./u. brus)

Premium

728,- pr person
Fri øl, vin & vand – 3 timer
White wine
Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2017
Red wine
Brunello di Montalcino, Altesino, 2017
Øl
Royal Pilsner & classic
Soft drinks
Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, Faxe Kondi & vand (m./u. brus)

Fri cocktails – 3 timer

 ( Samme tidsrum som fri øl, vin & vand )
198,- pr person
Tilføj fri cocktails til din aften
Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic
Kun tilgængelig sammen med vores standart, lukus eller premium drikkepakke.

Fri cocktails – 3 timer

( I forlængelse af fri øl, vin & vand )
398,- pr person
Tilføj fri cocktails og forlæng din aften
Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic
Kun tilgængelig sammen med vores standart, lukus eller premium drikkepakke.

Andre tilvag

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

368,- pr. person

5 glas til vores 13 serveringer

458,- pr. person


Opgrader din vinmenu: skift dit første glas ud med Drappier Champagne

+58,- pr. person

Kaffe & The

Kaffe & The

Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter

25,- pr. person


Kaffe, The & Avec

Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
Et udvalg af avecs

85,- pr. person

Snacks

Frisk ravioli – Mascarpone – Hasselnød

Frisk ravioli lavet med gule beder, fyldt med mascarpone & hasselnød.

Kartoffel – Baccala – Tomat

Sprød Baccala de siciliana, serveret med tomatcreme & friske urter.

Coppa di Parma – Rosmarin – Purløg

Coppa di Parma serveret på rosmarinkiks med purløgscreme.

Forret

Focaccia – Tomat – Ricotta

Frisk focaccia, serveret med ricottacreme, pinjekerner & langtidsbagt tomat.

Cannellini – Trøffel – Brændt porre

Cremet toscansk suppe lavet med hvide bønner. Serveret med syltede skalotteløg & brændt porre.

Tatar – Sennep – Grappa

Oksetatar serveret med syltet sennep, mandel crumble, purløg, parmesancreme, grappa & sprød pasta.

Mellemret

Cremet risotto – Asparges – Radise

Forårsrisotto lavet med italiensk flødeost, hvidvin, asparges & radiser.

Kammusling – Blodappelsin – Italiensk honning

Crudo af kammusling, serveret med tomater, selleri & grønne peberfrugter. Toppet med sauce af blodappelsin, honning & chili.

Broccolini – Pepperonata – Capelli

Broccolini gratineret med parmesan, serveret med en krydret pepperonata & sprød capelli-pasta.

Hovedret

Ribs – Gremolata – Røgede mandler

Langtidstilberedte okseribs karameliseret i balsamico. Serveret med fyldig okseglace, gremolata & sprøde, røgede mandler.

Orecchiette – Arugula – Parmigiano

Italiensk 'øre'-pasta, serveret med vild arugula, basilikum, pinjekerner & modnet Parmigiano ost.

Stracciatella – Syltede tomater – Røgsalt

Hjemmelavet italiensk stracciatella på friske tomater & syltede tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade.

Dessert

Hvid chokolade – Hindbær – Pistacie

Hvid chokolademousse, serveret med hindbærsorbet & sprød pistaciemarengs.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Date
Name: [field id=”name”] [field id=”last_name”]
Email Address: [field id=”email”]
Phone Number: [field id=”phone”]
Event date: [field id=”date”]
Number of guest: [field id=”number”]
Type of party: [field id=”type”]
City: [field id=”City”]
Message: [field id=”message”]

thank you so much

We will get back to you