DAGSARRANGEMENTER

På Basso har I mulighed for at holde selskaber også uden for vores normale åbningstid.

Så uanset, om du ønsker at afholde en reception eller fejre din fødselsdag, står i spidsen for årets firmafest eller julefrokost eller blot ønsker en festlig dag i gode venners lag, så står vi klar med de perfekte rammer til dit selskab.

Få et tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Dags-menuer

Et dagsarrangement vil typisk foregå i tidsrummet 11.00-16.00. Ønsker I at forlænge tidsrummet kommer dette med en ekstra opkrævning pr. person.

Ønsker I at afholde et dagsarrangement på Basso kræver det et minimumsforbrug på 12.000,- inkl. moms. Dette er for at restauranten kan opretholde diverse udgifter, der er i forbindelse med at holde ekstraordinært åbent i løbet af dagen.


NB! Nedenstående menu er gældende t.o.m. den 3. april 2022

DAGSMENU 1

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

348,- pr. person

Snacks

  • Minitærte – Laksetatar – Syltede perler
    Sprød minitærte på friteret pasta med fyld af koldrøget laksetatar, oregano, vakuumerede Granny Smith æbler & syltede løgperler

    Caesar – Parmaskinke – Parmesan
    Crouton af italiensk focaccia, caesardressing, sprød parmaskinke & friskrevet modnet parmesan

    Røget kartoffel – Friskost – Basilikum
    Ny kartoffel med smag af røget bøg, fyldt med friskost & hjemmelavet basilikumolie

     

Forret

  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

  • Lynstegt tun – Kalv – Kapers

    Lynstegt & marineret tun, tonnato sauce, sprøde kapers, semi-dried tomater & dehydreret kalv

Hovedret

  • Hjemmelavet pasta – Pepperonata – Hasselnødder

    Hjemmelavet pasta vendt med fyldig pepperonata sauce, lavet på grillet peberfrugt, mandler, soltørrede tomater, rødvinseddike & italiensk olivenolie. Toppet med ristede hasselnødder & urter

  • Kylling – Limoncello – Æble

    Sprængt kylling i syrlig limoncellosauce på kraftig kyllingefond, italiensk citronlikør & smør. Hertil bagte forårsæbler i hvid balsamico & farin

  • Asparges – Pinjekerner – Pancetta

    Friske asparges på en bund af ristede og puréerede pinjekerner, bagt havre, friteret salvie & sprød pancetta

Dessert

  • Hvid chokolademousse – Pistacie – Malt

    Mousse lavet på hvid chokolade brudt med crumble, der er lavet på ladyfingers. Toppet med hjemmelavet pistacieis & et bagt maltblad

Dagsmenu 2

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

448,- pr. person

Snacks

  • Minitærte – Laksetatar – Syltede perler
    Sprød minitærte på friteret pasta med fyld af koldrøget laksetatar, oregano, vakuumerede Granny Smith æbler & syltede løgperler

    Caesar – Parmaskinke – Parmesan
    Crouton af italiensk focaccia, caesardressing, sprød parmaskinke & friskrevet modnet parmesan

    Røget kartoffel – Friskost – Basilikum
    Ny kartoffel med smag af røget bøg, fyldt med friskost & hjemmelavet basilikumolie

     

Forret

  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

  • Lynstegt tun – Kalv – Kapers

    Lynstegt & marineret tun, tonnato sauce, sprøde kapers, semi-dried tomater & dehydreret kalv

Mellemret

  • Jomfruhummer – Tomatsuppe – Focaccia

    Soufflé af jomfruhummer & torsk serveret med cremet San Marzano tomatsuppe. Hertil sprøde croutoner på aromatisk focaccia

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”

  • Spæde rødder – Balsamico – Hjemmelavet ricotta

    Små spæde gulerødder bagt med balsamico, honning & eddike. Hertil en hjemmelavet ricotta & sprøde gulerodsflager

Hovedret

  • Hjemmelavet pasta – Pepperonata – Hasselnødder

    Hjemmelavet pasta vendt med fyldig pepperonata sauce, lavet på grillet peberfrugt, mandler, soltørrede tomater, rødvinseddike & italiensk olivenolie. Toppet med ristede hasselnødder & urter

  • Kylling – Limoncello – Æble

    Sprængt kylling i syrlig limoncellosauce på kraftig kyllingefond, italiensk citronlikør & smør. Hertil bagte forårsæbler i hvid balsamico & farin

  • Asparges – Pinjekerner – Pancetta

    Friske asparges på en bund af ristede og puréerede pinjekerner, bagt havre, friteret salvie & sprød pancetta

Dessert

  • Hvid chokolademousse – Pistacie – Malt

    Mousse lavet på hvid chokolade brudt med crumble, der er lavet på ladyfingers. Toppet med hjemmelavet pistacieis & et bagt maltblad

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkervare Pakker

PAKKE 1

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet

Velkomstbobler
Ad libitum drikkevarer – 5 timer

  • Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2020
  • Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2019
  • Royal Pilsner / Classic
  • Diverse sodavand
  • Vand m./u. brus
  • Kaffe / Thé

249,- pr. person
(49,- pr. person pr. ekstra time)

*Det er muligt at vælge andre vine og øl. Dette vil dog have indvirkning på prisen

PAKKE 2

Afregning efter forbrug:

Velkomstbobler 55,-
Husets hvidvin 250,-
Husets rødvin 250,-
Lille øl el. sodavand 35,-
Stor øl el. sodavand 50,-
Kaffe / thé 25,-
Vand m./u. brus (pr. person) 30,-

Ved forlængelse af fri bar og forlængelse af lokaler efter kl. 17.00, vil prisen stige til 200,- pr. person pr. ekstra time.