DAGSARRANGEMENTER

På Basso har I mulighed for at holde selskaber også uden for vores normale åbningstid.

Så uanset, om du ønsker at afholde en reception eller fejre din fødselsdag, står i spidsen for årets firmafest eller julefrokost eller blot ønsker en festlig dag i gode venners lag, så står vi klar med de perfekte rammer til dit selskab.

Få et tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Dags-menuer

Et dagsarrangement vil typisk foregå i tidsrummet 11.00-16.00. Ønsker I at forlænge tidsrummet kommer dette med en ekstra opkrævning pr. person.

Ønsker I at afholde et dagsarrangement på Basso kræver det et minimumsforbrug på 12.000,- inkl. moms. Dette er for at restauranten kan opretholde diverse udgifter, der er i forbindelse med at holde ekstraordinært åbent i løbet af dagen.


NB! Nedenstående menu er gældende t.o.m. den 28. august 2022

DAGSMENU 1

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

348,- pr. person

Snacks

  • Kaviar – Røget løvstikkekartoffel – Syrlig ricotta
    Røget kartoffel med løvstikke med syrlig ricotta & crutomat. Toppet med cremet Gold selection kaviar

    Minitærte – Vandmelon – Friteret basilikum
    Sprød tærte med fyld af pancettacreme. Hertil ristede mandler, sprød & saftig vandmelon, balsamico & friteret basilikum

    Arancini – Parmesan – Urter
    Sprøde risottokugler med parmesan & urter, serveret på creme af citron. Toppet med havsalt

     

Forret

  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme.
    Dryppet med brunet smør & pyntet med friske urter

  • Skaldyrssuppe – Mascarpone – Sommergrønt

    Skaldyrssuppe lavet på fond af muslinger, fløde & suppeurter. Hertil en blød mascarponecreme, fintsnittet sommergrønt & perler af tomatolie

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

Hovedret

  • Pollo al limone – Citronsauce – Ærter

    Stegt kyllingeoverlår med syrlig hvidvinsreduceret citronsauce vendt med spæd spinat, friske ærter & løg. Toppet med sprød pancetta & ærteskud

  • Grillede ungmajs – Confiteret hvidløg – Urtecrumble

    Små stegte ungmajs med en creme smagt til med confiteret hvidløg. Toppet med urtecrumble lavet på forkullet hvidløg & persille

  • Hjemmelavet pasta – Hvidvin – Parmesan

    Cremet hjemmelavet pasta på flødebaseret hvidvinssauce & friskkværnet sort peber. Anrettet med puffede kartoffelpuder & salvie

Dessert

  • Vanilje gelato – Jordbær – Balsamico

    Friske jordbær i basilikum & balsamico.
    Serveres med hjemmelavet, fed vaniljeis & sprød mandelkiks

Dagsmenu 2

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

448,- pr. person

Snacks

  • Kaviar – Røget løvstikkekartoffel – Syrlig ricotta
    Røget kartoffel med løvstikke med syrlig ricotta & crutomat. Toppet med cremet Gold selection kaviar

    Minitærte – Vandmelon – Friteret basilikum
    Sprød tærte med fyld af pancettacreme. Hertil ristede mandler, sprød & saftig vandmelon, balsamico & friteret basilikum

    Arancini – Parmesan – Urter
    Sprøde risottokugler med parmesan & urter, serveret på creme af citron. Toppet med havsalt

     

Forret

  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme.
    Dryppet med brunet smør & pyntet med friske urter

  • Skaldyrssuppe – Mascarpone – Sommergrønt

    Skaldyrssuppe lavet på fond af muslinger, fløde & suppeurter. Hertil en blød mascarponecreme, fintsnittet sommergrønt & perler af tomatolie

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

Mellemret

  • Blomkål – Syrnet fløde – Boghvede

     Bagt blomkål med syrnet fløde & ristet boghvede. Drysset med grov crumble på sprød italiensk foccacia

  • Meatballs – Tomat – Parmesan

    Bassos italienske meatballs med pinjekerner & zucchini. Hertil en syrlig tomatsauce & friskrevet parmesan

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”

Hovedret

  • Pollo al limone – Citronsauce – Ærter

    Stegt kyllingeoverlår med syrlig hvidvinsreduceret citronsauce vendt med spæd spinat, friske ærter & løg. Toppet med sprød pancetta & ærteskud

  • Grillede ungmajs – Confiteret hvidløg – Urtecrumble

    Små stegte ungmajs med en creme smagt til med confiteret hvidløg. Toppet med urtecrumble lavet på forkullet hvidløg & persille

  • Hjemmelavet pasta – Hvidvin – Parmesan

    Cremet hjemmelavet pasta på flødebaseret hvidvinssauce & friskkværnet sort peber. Anrettet med puffede kartoffelpuder & salvie

Dessert

  • Vanilje gelato – Jordbær – Balsamico

    Friske jordbær i basilikum & balsamico.
    Serveres med hjemmelavet, fed vaniljeis & sprød mandelkiks

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkervare Pakker

PAKKE 1

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet

Velkomstbobler
Ad libitum drikkevarer – 5 timer

  • Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2020
  • Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2019
  • Royal Pilsner / Classic
  • Diverse sodavand
  • Vand m./u. brus
  • Kaffe / Thé

249,- pr. person
(49,- pr. person pr. ekstra time)

*Det er muligt at vælge andre vine og øl. Dette vil dog have indvirkning på prisen

PAKKE 2

Afregning efter forbrug:

Velkomstbobler 55,-
Husets hvidvin 250,-
Husets rødvin 250,-
Lille øl el. sodavand 35,-
Stor øl el. sodavand 50,-
Kaffe / thé 25,-
Vand m./u. brus (pr. person) 30,-

Ved forlængelse af fri bar og forlængelse af lokaler efter kl. 17.00, vil prisen stige til 200,- pr. person pr. ekstra time.