På Basso har I mulighed for at holde selskaber også uden for vores normale åbningstid.
Så uanset, om du ønsker at afholde en reception eller fejre din fødselsdag, står i spidsen for årets firmafest eller julefrokost eller blot ønsker en festlig dag i gode venners lag, så står vi klar med de perfekte rammer til dit selskab.
Et dagsarrangement vil typisk foregå i tidsrummet 11.00-16.00. Ønsker I at forlænge tidsrummet kommer dette med en ekstra opkrævning pr. person.
Ønsker I at afholde et dagsarrangement på Basso kræver det et minimumsforbrug på 12.000,- inkl. moms. Dette er for at restauranten kan opretholde diverse udgifter, der er i forbindelse med at holde ekstraordinært åbent i løbet af dagen.
NB! Nedenstående menu er gældende t.o.m. den 28. august 2022
Vand m./u. brus ad libitum
Kaviar – Røget løvstikkekartoffel – Syrlig ricotta
Røget kartoffel med løvstikke med syrlig ricotta & crutomat. Toppet med cremet Gold selection kaviar
Minitærte – Vandmelon – Friteret basilikum
Sprød tærte med fyld af pancettacreme. Hertil ristede mandler, sprød & saftig vandmelon, balsamico & friteret basilikum
Arancini – Parmesan – Urter
Sprøde risottokugler med parmesan & urter, serveret på creme af citron. Toppet med havsalt
Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme.
Dryppet med brunet smør & pyntet med friske urter
Skaldyrssuppe lavet på fond af muslinger, fløde & suppeurter. Hertil en blød mascarponecreme, fintsnittet sommergrønt & perler af tomatolie
Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade
Stegt kyllingeoverlår med syrlig hvidvinsreduceret citronsauce vendt med spæd spinat, friske ærter & løg. Toppet med sprød pancetta & ærteskud
Små stegte ungmajs med en creme smagt til med confiteret hvidløg. Toppet med urtecrumble lavet på forkullet hvidløg & persille
Cremet hjemmelavet pasta på flødebaseret hvidvinssauce & friskkværnet sort peber. Anrettet med puffede kartoffelpuder & salvie
Friske jordbær i basilikum & balsamico.
Serveres med hjemmelavet, fed vaniljeis & sprød mandelkiks
Vand m./u. brus ad libitum
Kaviar – Røget løvstikkekartoffel – Syrlig ricotta
Røget kartoffel med løvstikke med syrlig ricotta & crutomat. Toppet med cremet Gold selection kaviar
Minitærte – Vandmelon – Friteret basilikum
Sprød tærte med fyld af pancettacreme. Hertil ristede mandler, sprød & saftig vandmelon, balsamico & friteret basilikum
Arancini – Parmesan – Urter
Sprøde risottokugler med parmesan & urter, serveret på creme af citron. Toppet med havsalt
Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme.
Dryppet med brunet smør & pyntet med friske urter
Skaldyrssuppe lavet på fond af muslinger, fløde & suppeurter. Hertil en blød mascarponecreme, fintsnittet sommergrønt & perler af tomatolie
Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade
Bagt blomkål med syrnet fløde & ristet boghvede. Drysset med grov crumble på sprød italiensk foccacia
Bassos italienske meatballs med pinjekerner & zucchini. Hertil en syrlig tomatsauce & friskrevet parmesan
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”
Stegt kyllingeoverlår med syrlig hvidvinsreduceret citronsauce vendt med spæd spinat, friske ærter & løg. Toppet med sprød pancetta & ærteskud
Små stegte ungmajs med en creme smagt til med confiteret hvidløg. Toppet med urtecrumble lavet på forkullet hvidløg & persille
Cremet hjemmelavet pasta på flødebaseret hvidvinssauce & friskkværnet sort peber. Anrettet med puffede kartoffelpuder & salvie
Friske jordbær i basilikum & balsamico.
Serveres med hjemmelavet, fed vaniljeis & sprød mandelkiks
Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.
Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.
Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige
Velkomstbobler
Ad libitum drikkevarer – 5 timer
249,- pr. person
(49,- pr. person pr. ekstra time)
*Det er muligt at vælge andre vine og øl. Dette vil dog have indvirkning på prisen
Velkomstbobler 55,-
Husets hvidvin 250,-
Husets rødvin 250,-
Lille øl el. sodavand 35,-
Stor øl el. sodavand 50,-
Kaffe / thé 25,-
Vand m./u. brus (pr. person) 30,-
Ved forlængelse af fri bar og forlængelse af lokaler efter kl. 17.00, vil prisen stige til 200,- pr. person pr. ekstra time.
Tlf 69156981
Skolegade 21
8000 Aarhus
info@bassoaarhus.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Mandag 17 - 20
Tirsdag - Torsdag 17 - 21
Fredag - Lørdag 17 - 22
Tlf 69156983
Dronningens tværgade 22
1302 København K
info@bassokbh.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Onsdag 17 - 21
Torsdag - Lørdag 17 - 22
Storgata 10
0155 Oslo
https://bassosocial.no/
info@restaurantbasso.no
Phone 69156981
Skolegade 21
8000 Aarhus
info@bassoaarhus.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Monday 17 - 20
Tuesday - Thursday 17 - 21
Friday - Saturday 17 - 22
Phone +45 69156983
Dronningens tværgade 22
1302 Copenhagen
info@bassokbh.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Wednesday 17 - 21
Thursday - Saturday 17 - 22