Nytår ud af huset

DiningSix sørger for, at du kommer smagfuldt ind i det nye år. Vi har samlet de bedste smage fra vores restaurantkoncepter og sammensat en overdådig 3-retters nytårsmenu ud af huset.

325

pr. person

Udsolgt

Nytår hos Basso

Velkomstbobler - Nytårsmenu à 16 serveringer - Fri bar i 6 timer

 

Program

17.00 – 18.00: Ankomst & Seating
18.00: Middagen påbegyndes
18.00-23.59: Fri bar

GODT NYTÅR!

1298

pr. person
Velkomstbobler
1 glas Spumante, Le Contesse, NV
PRE SNACKS
Parmesanchips – Trøffelcreme – Kornblomst
Friteret hvede – Røget laksetatar – Syltet glaskål
Blodappelsin – Granny Smith – Bagt tomat
SNACKS
Frisk ravioli – Mascarpone – Hasselnød
Frisk ravioli lavet med rødbede, fyldt med mascarpone & hasselnød.
Salsiccia – Basilikum – Salvie
Sprød salsiccia, serveret med basilikumcreme & stegt salvie.
Tun – Artiskok – Kapers
Lynstegt tun serveret med artiskokcreme & stegte kapers.
FORRET
Focaccia – Peperonata – Ricotta
Frisk focaccia, serveret med ricottacreme, peperonata & ristede hasselnødder.
Jordskok – Hvidløg – Brændt porre
Cremet jordskokkesuppe, serveret med syltede jordskokker, brændt porre & hvidløgsskud.
Tatar – Pecorino – Saltet citron
Oksetatar, serveret med saltet citron, mandelcrumble, purløg, pecorinocreme & sprød pasta.
MELLEMRET
Cremet risotto – Syltede bøgehatte – Trøffel
Silkeblød cremet risotto lavet med italiensk flødeost, trøffel & syltede bøgehatte.
Meatballs – Tomat – Mascarpone
Bassos meatballs i tomatsauce, serveret på cremet mascarpone & toppet med gremolata.
Karamelliseret kål – Syrnet fløde – Hasselnødder
Karamelliseret kål, serveret med syrnet fløde, hasselnødder & syltede bær.
HOVEDRET
Oksemørbrad – Balsamico – Kirsebær
Rosa-grillet oksemørbrad, serveret med hvidløgs-/kartoffelpuré, balsamicosauce & glaserede kirsebær.
Orecchiette – Østershat – Modnet parmesan
Italiensk “Øre”-pasta serveret med spinat & persille, modnet parmesan & sprøde østershatte.
Stracciatella – Syltede tomater – Røgsalt
Hjemmelavet italiensk stracciatella på friske tomater & syltede tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade.
DESSERT
Mørk chokolade – Balsamico – Solbær
Mørk chokolademousse, serveret med sorbet lavet af solbær, gastrique af lagret balsamicoeddike & sprøde mandler.

Fri bar

6 timers fri vin, øl, sodavand & vand
Hvidvin
Cantina Terlan, Terlaner Classico, 2023
Alto Adige, Italien
Rødvin
Fratelli Ferrero, Barbera d’Alba, 2022
Piemonte, Italien
Øl
Birrificio Angelo Poretti No. 4 Lager
Vand
Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Sprite & Tuborg Squash
Vand m./u. brus

Basso København

Hold nytår med os i København på Dronningens tværgade 22, 1302 KBH K

Basso Aarhus

Hold nytår med os i Aarhus på Skolegade 21, 8000 Aarhus

thank you so much

We will get back to you