Nytår hos Basso

Velkomstbobler - Nytårsmenu à 16 serveringer - Fri bar i 6 timer

 

Program

17.00 – 18.00: Ankomst & Seating
18.00: Middagen påbegyndes
18.00-23.59: Fri bar

GODT NYTÅR!

1398

pr. person
Velkomstbobler
Et glas Spumante, Le Contesse, NV
SNACKS
Serveres over to omgange
Østers – Peberrod – Olivenolie & Citron
Østers serveret med peberrod, olivenolie & frisk citron
Arancini – Parmesan – Gold Selection Caviar
Hjemmelavet arancini med modnet parmesan, persille & purløg. Friteret salvie & gold selection caviar
Frisk ravioli – Vintertrøffel emulsion – Frisk trøffel
Frisk ravioli fyldt emulsion på vintertrøfler toppet revet trøffel
Pallotte Pimento Bacon
Pallotte, lavet med pecorino og æg. Serveres med pimento-emulsion og sprødt bacon.
Sprød pasta – Trøffel – Valnød
Sprød pasta serveret med en creme af sort trøffel og ricotta, revne bagte valnødder og honning.
Crudo Citrus Solsikke
Hjemmegravad laks med en syrlig citron-cremeost. Serveres med en sprød cracker lavet med solsikkekerner og dild.
FORRET
Tartar - Pistacie - Fermenteret chili
Tartar af kalveinderlår blandet med olivenolie, havsalt, sort peber og lagret parmesan.

Serveret med fermenteret chili-emulsion, sprødt pistaciekrummel og syltede løg.

Focaccia - Tomat - Ricotta
Pisket ricottacreme med citron og frisk persille, serveret med en krydret compote af soltørret tomat og røget chili.

Serveres med hjemmelavet focacciabrød.

Zuppa Toscana - Æggeblomme - Sofrito
Cremet parmesansuppe serveret med cremet æggeblomme, purløgsolie og frisk purløg.
MELLEMRET
Cremet risotto - Parmesan - Trøffel
Silkeblød risotto lavet med italiensk flødeost, sort peber, hvidvin og trøffel. Serveres med syltede bøgesvampe.
Yellowfin Tun - Caesar - Capelli
Tartar af yellowfin-tun serveret med en cremet caesar-dressing, basilikumolie og sprødfriteret capelli-pasta.
Kongeøstershat - Kapers - Græskar
Karamelliseret kongeøstershat, serveret med en salt-syrlig kapers- og citronsmør oven på en dyb, smagfuld græskarpuré.
HOVEDRET
Striplion - Ribs - Rødvinsreduktion
Rosa-grillet striploin, serveret med rødvinsreduktion med knust sort peber, syltede rips, og friske krydderurter.
Orecchiette - Citron - Hvidløg
Italiensk “øre”-pasta serveret med en cremet hvidløgs-, persille- og citronsauce. Toppet med sprød pancetta.
Stracciatella – Syltede tomater – Røget salt
Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater og syltede San Marzano-tomater.

Toppet med røget salt, basilikumolie og friske basilikumblade.

DESSERT
Mascarpone - Olivenoliekage - Kaffe
Olivenoliekage, serveret med cremet mascarpone-mousse, kaffe-is, kakao og havrekrummel.

Fri bar

6 timers fri vin, øl, sodavand & vand
Velkomst
Spumante, Le Contesse, NV
Veneto, Italien
Hvidvin
Pinot Grigio, Lungarotti, 2024
Umbria, Italien
Rødvin
Fratelli Ferrero, Barbera d’Alba, 2023
Piemonte, Italien
Øl
Birrificio Angelo Poretti No. 4 Lager
Vand
Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Sprite & Tuborg Squash
Vand m./u. brus

Basso København

Hold nytår med os i København på Dronningens tværgade 22, 1302 KBH K

Basso KBH

Basso Aarhus

Hold nytår med os i Aarhus på Skolegade 21, 8000 Aarhus

Basso_mad_2jpg

Kontakt os for andre muligheder på vores andre restauranter. 

Nytår ud af huset

DiningSix sørger for, at du kommer smagfuldt ind i det nye år. Vi har samlet de bedste smage fra vores restaurantkoncepter og sammensat en overdådig 3-retters nytårsmenu ud af huset.

325

pr. person
Logoer samlet hvid

thank you so much

We will get back to you