Nytår hos Basso

UDSOLGT!

Nytår ud af huset

DiningSix sørger igen for, at du kommer smagfuldt ind i det nye år. Vi har samlet de bedste smage fra vores restaurantkoncepter og sammensat en overdådig 3-retters nytårsmenu ud af huset.

325

pr. person

Nytår hos Basso

Velkomstbobler - Nytårsmenu à 15 serveringer - Fri bar i 6 timer

UDSOLGT!

 

Program

17.00 – 18.00: Ankomst & Seating
18.00: Middagen påbegyndes
18.00-23.59: Fri bar

GODT NYTÅR!

1298

pr. person
Velkomstbobler
1 glas Spumante, Le Contesse, NV
SNACKS
Mammut oliven – Kærnemælk – Semolina
Friterede oliven vendt i semolina
Frisk ravioli – Røget mascarpone – Panchetta
Frisk ravioli af rødbede med fyld af røget mascarpone & sprød panchetta.
Tærte – Jordskokke – Brændt porre
Bagt minitærte med jordskokkecreme, syltet jordskokke & brændt porre
Salsiccia – Basilikum – Salvie
Sprød salsiccia serveret med basilikumcreme & friteret salvie
FORRET
Carpaccio – Pistacie – Rødbede
Carpaccio af okse, serveret med pistaciecreme, sprød capelli & syltet rødbede
Kammusling – Hvidløg – Brunet smør
Friteret kammusling, i egen skal serveret med creme på sorte hvidløg, syltede ribs & brunet smør
Portobello – Sofrito – Artiskok
Italiensk portobellosuppe serveret med sofrito,
urter & artiskok
MELLEMRET
Torsk – Jomfruhummer – Caviar
Bagt torsk, serveret med kraftig jomfruhummersauce & toppet med caviar
Cremet risotto – Mascarpone – Trøffel
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”
Tun – Crostini – Kapers
Crudo af frisk tun serveret med sprødt brød, citron & kaperscreme
Kartoffel frittata – Purløg – Sennep
Kartoffel frittata serveret med purløgscreme & syltede sennepskorn
HOVEDRET
Mørbrad – Tyttebær – Fermenteret peberglace
Rosastegt oksemørbrad, serveret med fermenteret peberglace & syltede tyttebær
Pasta limone – Spinat – Pancetta
Cremet pasta med citron, parmesan, sort peber & citronskal. Anrettes med ristet sprød, pancetta & babyspinat
Stracciatella – Syltede tomater – Røgsalt
Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade
DESSERT
Hvid chokolade – Honning – Mascarpone
Is af hvid chokolade, serveret med honning tuilles, hasselnød nougatine & kirsebærstøv

Fri bar

6 timers fri vin, øl, sodavand & vand
Hvidvin
Terlaner Classico, Catina Terlan, 2022
Alto Adige, Italien
Rødvin
Barbera d'Alba, Fratelli Serio & Battista Borgogne, 2022
Piemonte, Italien
Øl
Royal Pilsner & Classic
Vand
Diverse sodavand
Vand m./u. brus

Basso København

Hold nytår med os i København på Dronningens tværgade 22, 1302 KBH K

Basso Aarhus

Hold nytår med os i Aarhus på Skolegade 21, 8000 Aarhus

thank you so much

We will get back to you