Basso Julemenuer

Fra den 4. november 2024 til og med den 5. januar 2025 kan du nyde Bassos populære julemenuer.
Vi har sammensat tre forskellige menuer, der alle serveres i bedste social dining stil klar til at dele. For en ekstraordinær Basso-oplevelse har vi valgt at inkludere 2,5 timers fri bar – Glædelig jul!

Vores julemenuer skal bestilles forud for dit besøg. Send din forespørgsel nu, og lad os gøre din julefejring uforglemmelig. 

Julemenu 3

13 serveringer +

943 pr. person
Inkl.
Velkomstdrink
2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand
Kaffe, thé & avec

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Julemenu 2

13 serveringer

843 pr. person
Inkl. Velkomstdrink
2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Julemenu 1

10 serveringer

743 pr. person
Inkl.
Velkomstdrink
2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Snacks

Forret

(Mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

Drikkevarer inkluderet

2,5 timer

Hvidvin

Trebbiano, Umani Ronchi, 2022

Rødvin

Negroamaro, Roots, 2021

Øl

Birrificio Angelo Poretti No. 4

Soft drinks

Diverse sodavand
Vand m./u. brus

Add-on: Cocktailpakke

195 pr. person

Tilføj cocktails til din aften

2,5 timers fri cocktails som tilføjelse til fri bar:

Aperol Spritz
Limoncello “Thyme”
Italian Breeze
Rosa Vista

Opgradér din vinpakke

+ 175 pr. person

Hvidvin

Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2022

Rødvin

Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista Borgogno, 2022

Alt hvad du ser på de forskellige menuer vil være en del af din middag. Derfor skal du ikke vælge mellem de forskellige serveringer – bare nyd at smage dem alle.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Snacks

Frisk ravioli – Mascarpone – Hasselnød

Frisk ravioli lavet med rødbede, fyldt med mascarpone & hasselnød.

Salsiccia – Basilikum – Salvie

Sprød salsiccia, serveret med basilikumcreme & stegt salvie.

Tun – Artiskok – Kapers

Lynstegt tun serveret med artiskokcreme & stegte kapers.

Forret

Focaccia – Peperonata – Ricotta

Frisk focaccia, serveret med ricottacreme, peperonata & ristede hasselnødder.

Jordskok – Hvidløg – Brændt porre

Cremet jordskokkesuppe, serveret med syltede jordskokker, brændt porre & hvidløgsskud.

Tatar – Pecorino – Saltet citron

Oksetatar, serveret med saltet citron, mandelcrumble, purløg, pecorinocreme & sprød pasta.

Mellemret

Cremet risotto – Syltede bøgehatte – Trøffel

Silkeblød cremet risotto lavet med italiensk flødeost, trøffel & syltede bøgehatte.

Meatballs – Tomat – Mascarpone

Bassos meatballs i tomatsauce, serveret på cremet mascarpone & toppet med gremolata.

Karamelliseret kål – Syrnet fløde– Hasselnødder

Karamelliseret kål, serveret med syrnet fløde, hasselnødder & syltede bær.

Hovedret

Tri-Tip – Balsamico – Kirsebær

Rosa-grillet Tri-Tip, serveret med hvidløgs-/kartoffelpuré, balsamicosauce & glaserede kirsebær.

Orecchiette – Østershat – Modnet parmesan

Italiensk "Øre"-pasta serveret med spinat & persille, modnet parmesan & sprøde østershatte.

Stracciatella – Syltede tomater – Røgsalt

Hjemmelavet italiensk stracciatella på friske tomater & syltede tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade.

Dessert

Mørk chokolade – Balsamico – Solbær

Mørk chokolademousse, serveret med sorbet lavet af solbær, gastrique af lagret balsamicoeddike & sprøde mandler.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.
Name: [field id=”name”] [field id=”last_name”]
Email Address: [field id=”email”]
Phone Number: [field id=”phone”]
Event date: [field id=”date”]
Number of guest: [field id=”number”]
Type of party: [field id=”type”]
Message: [field id=”message”]

thank you so much

We will get back to you