JUL PÅ BASSO

Fra den 1. november tilbyder vi igen vores populære julefrokostmenuer

Hold din julefrokost i dagtimerne og få mere ud af dagen!
Som noget nyt i år tilbyder vi at afholde din julefrokost i dagtimerne på både Basso København og Basso Aarhus. Kontakt os på info@restaurantbasso.dk for et uforpligtende tilbud.


Julemenu 1

678,- pr. person
Inkl. 3 timers fri øl, vin & vand

10 serveringer

Snacks

  • Snack-servering

    Friteret pasta – Snekrabbe – Citron
    Friteret pasta med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme, friske urter. Toppet med frisk dild.

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
    Røget saltet andebryst på sprød kylling. Hertil en sødlig gel på blodappelsinjuice. Retten bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

    Parmaskinke – Blæksprutte – Forkullet hvidløg
    Brødpaneret blæksprutte med sort hvidløgscreme, lufttørret parmaskinke & karsespirer

Forret

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

  • Friteret kammusling – Fermenteret hvidløg – Mandarin glace

    Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal, på en bund af creme på fermenteret hvidløg og æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med citrus, glace & urter.
  • Tuncarpaccio – Basilikum – Pistacie

    Lynstegt tun med gremolata lavet på italiensk olivenolie, chili, basilikum, citron & havsalt. Drysses med pistacienødder for sprødhed.

Hovedret

  • Casarecce pasta – Ristede bøgehatte – Svampesky

    Hjemmelavet, al dente pasta vendt med kraftig svampesauce & hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie.
  • Rosastegt and – Syltede tyttebær – Kraftig glace

    Stegt andebryst med gyldent skind og rosa midte. Kraftig okseglace med portvin og brun farin. Syltede søde tyttebær og engsyre runder retten af med. 
  • Vinterkål – Kærnemælk – Ristede hasselnødder

    Bagt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie og citron. Ristede knuste hasselnødder giver den fornødne fedme og et klædeligt sprødt element.

Dessert

  • Chokolade – Amarena – Nougatine

    Blød mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme twistet med yoghurt. Syrlig is på amarenakirsebær bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandelnougatine giver et sprødt element.

Julemenu 2

778,- pr. person
Inkl. 3 timers fri øl, vin & vand

13 serveringer

Snacks

  • Snack-servering

    Friteret pasta – Snekrabbe – Citron
    Friteret pasta med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme, friske urter. Toppet med frisk dild.

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
    Røget saltet andebryst på sprød kylling. Hertil en sødlig gel på blodappelsinjuice. Retten bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

    Parmaskinke – Blæksprutte – Forkullet hvidløg
    Brødpaneret blæksprutte med sort hvidløgscreme, lufttørret parmaskinke & karsespirer

Forret

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

  • Friteret kammusling – Fermenteret hvidløg – Brunet smør

    Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal, på en bund af creme på fermenteret hvidløg og æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med citrus, glace & urter.

  • Tuncarpaccio – Basilikum – Pistacie

    Lynstegt tun med gremolata lavet på italiensk olivenolie, chili, basilikum, citron & havsalt. Drysses med pistacienødder for sprødhed.

Mellemret

  • Kalvetatar – Fermenteret peber – dehydreret tomat

    Mørbrad på kalv rørt op med olivenolie og blomsterhonning. Pyntet med parmesan Reggiano, fermenteret pebercreme, dehydrerede søde San Marzano tomater & frisk oregano
  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.
  • Glaseret selleri – Røget mascarpone – Sprød tuile

    Stegt knoldselleri med smør, melis & æbleeddike. Herefter stegt sprødt i brunet smør, toppet med rygeost creme, syltede urtestilke & en sprød gylden tuile.

Hovedret

  • Casarecce pasta – Ristede bøgehatte – Svampesky

    Hjemmelavet, al dente pasta vendt med kraftig svampesauce & hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie.
  • Rosastegt and – Syltede tyttebær – Kraftig glace

    Stegt andebryst med gyldent skind og rosa midte. Kraftig okseglace med portvin og brun farin. Syltede søde tyttebær og engsyre runder retten af med. 

  • Vinterkål – Kærnemælk – Hasselnødder

    Bagt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie og citron. Ristede knuste hasselnødder giver den fornødne fedme og et klædeligt sprødt element.

Dessert

  • Chokolade – Amarena – Nougatine

    Blød mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme twistet med yoghurt. Syrlig is på amarenakirsebær bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandelnougatine giver et sprødt element.

Julemenu 3

878,- pr. person
Inkl. 3 timers fri øl, vin & vand

13 serveringer inkl. 1 gl. velkomstbobler samt kaffe & thé til dessert

Snacks

  • Snack-servering

    Friteret pasta – Snekrabbe – Citron
    Friteret pasta med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme, friske urter. Toppet med frisk dild.

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
    Røget saltet andebryst på sprød kylling. Hertil en sødlig gel på blodappelsinjuice. Retten bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

    Parmaskinke – Blæksprutte – Forkullet hvidløg
    Brødpaneret blæksprutte med sort hvidløgscreme, lufttørret parmaskinke & karsespirer

Forret

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

  • Friteret kammusling – Fermenteret hvidløg – Brunet smør

    Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal, på en bund af creme på fermenteret hvidløg og æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med citrus, glace & urter.
  • Tuncarpaccio – Basilikum – Pistacie

    Lynstegt tun med gremolata lavet på italiensk olivenolie, chili, basilikum, citron & havsalt. Drysses med pistacienødder for sprødhed.

Mellemret

  • Kalvetatar – Fermenteret peber – dehydreret tomat

    Mørbrad på kalv rørt op med olivenolie og blomsterhonning. Pyntet med parmesan Reggiano, fermenteret pebercreme, dehydrerede søde San Marzano tomater & frisk oregano
  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.
  • Glaseret selleri – Røget mascarpone – Sprød tuile

    Stegt knoldselleri med smør, melis & æbleeddike. Herefter stegt sprødt i brunet smør, toppet med rygeost creme, syltede urtestilke & en sprød gylden tuile.

Hovedret

  • Casarecce pasta – Ristede bøgehatte – Svampesky

    Hjemmelavet, al dente pasta vendt med kraftig svampesauce & hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie.
  • Rosastegt and – Syltede tyttebær – Kraftig glace

    Stegt andebryst med gyldent skind og rosa midte. Kraftig okseglace med portvin og brun farin. Syltede søde tyttebær og engsyre runder retten af med. 
  • Vinterkål – Kærnemælk – Ristede hasselnødder

    Bagt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie og citron. Ristede knuste hasselnødder giver den fornødne fedme og et klædeligt sprødt element.

Dessert

  • Chokolade – Amarena – Nougatine

    Blød mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme twistet med yoghurt. Syrlig is på amarenakirsebær bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandelnougatine giver et sprødt element.

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkevarer

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet
  • Fri øl, vin & vand

    3 timer
    Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2020
    Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2018

    Inkluderet i menuerne
  • Fri øl, vin & vand – luksus

    3 timer
    Pinot Grigio, Lungarotti, 2019
    Valpolicella Ripasso Pietra Antica, Monteforte, 2018

    +120,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand – Premium

    3 timer
    Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2016
    Brunello di Montalcino, Altesino, Toscana, 2016

    +450,- pr. Person
  • Kaffe & The

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter
    25,-
  • Kaffe, The & Avec

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
    Et udvalg af avecs

    85,-
  • Fri cocktails (Samme tidsrum som fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    198,-
  • Fri cocktails (I forlængelse af fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    398,-