Basso Julemenuer

Fra den 4. november 2024 til og med den 5. januar 2025 kan du nyde Bassos populære julemenuer.
Vi har sammensat tre forskellige menuer, der alle serveres i bedste social dining stil klar til at dele. For en ekstraordinær Basso-oplevelse har vi valgt at inkludere 2,5 timers fri bar – Glædelig jul!

Vores julemenuer skal bestilles forud for dit besøg. Send din forespørgsel nu, og lad os gøre din julefejring uforglemmelig. 

Julemenu 3

13 serveringer +

943 pr. person
Inkl. Velkomstbobler
2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand
Kaffe, thé & avec

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Julemenu 2

13 serveringer

843 pr. person
Inkl. Velkomstbobler
2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Julemenu 1

10 serveringer

743 pr. person
Inkl. Velkomstbobler
2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Snacks

Forret

(Mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

Drikkevarer inkluderet

2,5 timer

Hvidvin

Trebbiano, Umani Ronchi, 2022

Rødvin

Negroamaro, Roots, 2021

Øl

Birrificio Angelo Poretti No. 4

Soft drinks

Diverse sodavand
Vand m./u. brus

Add-on: Cocktailpakke

195 pr. person

Tilføj cocktails til din aften

2,5 timers fri cocktails som tilføjelse til fri bar:

Italian Breeze
Amalfy Twist
Cucielo & Ginger
Limoncello ”Thyme”

Opgradér din vinpakke

+ 175 pr. person

Hvidvin

Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2022

Rødvin

Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista Borgogno, 2022

Alt hvad du ser på de forskellige menuer vil være en del af din middag. Derfor skal du ikke vælge mellem de forskellige serveringer – bare nyd at smage dem alle.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Snacks

And – Figen – Parmesan

Confiteret and serveret med dyb, sød figenmarmelade & en sprød parmesanchips.

Minitærte – Pecorino – Frisk hasselnød

Sprød skal fyldt med smagfuld løgkompot, pecorinocreme & revet, ristet hasselnød.

Tomat – Basilikum – Mandler

Langtidsbagt cherrytomat, serveret med frisk basilikumcreme, friteret basilikum & salte mandler.

Forret

Focaccia – Hasselnød – Ricotta

Pisket ricottacreme med citron, frisk persille, krydrede soltørrede tomater & pinjekerner. Serveres med hjemmelavet, saltet focacciabrød.

Zuppa Toscana – Orzo-pasta – Sød majs

Cremet zuppa toscana lavet med kylling & sød majs. Serveres med karamelliseret selleri & orzo-pasta.

Tatar – Røget olie – Estragon

Frisk tatar af oksekød med frisk estragon, røget olie & en mild hvidløgsemulsion. Serveres med sprød pasta.

Mellemret

Cremet risotto – Jordskok – Parmesan

Silkeblød risotto lavet med italiensk flødeost, sort peber, syltet jordskok & sprøde jordskokkechips.

Kødboller – ‘Nduja – Mascarpone

Bassos kødboller med 'Nduja i tomatsauce. Serveret på cremet mascarpone & toppet med frisk persille & citron.

Kammusling – Tomat – Sennep

Stegt kammusling serveret i sin egen skal med tomatcreme, sprøde pommes allumettes & sennepskarse.

Hovedret

Toskansk kylling – Trøffel – Rosmarin

Sprødt, marineret kyllingelår serveret med silkeblød hvid bønnepuré, kyllingebouillon & trøffel. Toppes med sprød rosmarincrumble.

Rigatoni alla Vodka – Stracciatella – Tomat

Rigatoni-pasta serveret med tomat- & vodkasauce. Toppet med hjemmelavet stracciatella.

Grønne bønner – Lagret parmesan – Polenta

Friterede grønne bønner serveret med cremet polenta, lagret parmesan & sprød hvidløg.

Dessert

Aranciata Rossa – Hvid chokolade – Marengs

Blodappelsincreme serveret med cremet hvid chokoladeis, sprødt karamelliseret boghvede & brændt italiensk marengs.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.
Name: [field id=”name”] [field id=”last_name”]
Email Address: [field id=”email”]
Phone Number: [field id=”phone”]
Event date: [field id=”date”]
Number of guest: [field id=”number”]
Type of party: [field id=”type”]
Message: [field id=”message”]

thank you so much

We will get back to you