Basso Julemenuer

Fra den 4. november 2024 til og med den 5. januar 2025 kan du nyde Bassos populære julemenuer.
Vi har sammensat tre forskellige menuer, der alle serveres i bedste social dining stil klar til at dele. For en ekstraordinær Basso-oplevelse har vi valgt at inkludere 2,5 timers fri bar – Glædelig jul!

Vores julemenuer skal bestilles forud for dit besøg. Send din forespørgsel nu, og lad os gøre din julefejring uforglemmelig. 

Julemenu 3

13 serveringer +

943 pr. person
Inkl. Velkomstbobler
2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand
Kaffe, thé & avec

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Julemenu 2

13 serveringer

843 pr. person
Inkl. Velkomstbobler
2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Julemenu 1

10 serveringer

743 pr. person
Inkl. Velkomstbobler
2,5 timers fri øl, vin, sodavand & vand

Snacks

Forret

(Mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

Drikkevarer inkluderet

2,5 timer

Hvidvin

Trebbiano, Umani Ronchi, 2022

Rødvin

Negroamaro, Roots, 2021

Øl

Birrificio Angelo Poretti No. 4

Soft drinks

Diverse sodavand
Vand m./u. brus

Add-on: Cocktailpakke

195 pr. person

Tilføj cocktails til din aften

2,5 timers fri cocktails som tilføjelse til fri bar:

Italian Breeze
Amalfy Twist
Cucielo & Ginger
Limoncello ”Thyme”

Opgradér din vinpakke

+ 175 pr. person

Hvidvin

Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2022

Rødvin

Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista Borgogno, 2022

Alt hvad du ser på de forskellige menuer vil være en del af din middag. Derfor skal du ikke vælge mellem de forskellige serveringer – bare nyd at smage dem alle.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Snacks

Ravioli – Svampe – Hvidløg

Sprød ravioli med svampe, hvidløg & basilikum-emulsion.

Tun – Kapers – Vitello

Tuntatar med saltet kaperscreme. Serveres med sprød kalvecrumble på sprød risottochip.

Tomat – Pecorino – Basilikum

Langtidsbagte cherrytomater serveret med pecorinocreme & friteret basilikum.

Forret

Focaccia – Hasselnød – Ricotta

Frisk focaccia serveret med ricottacreme, karamelliserede rødløg & ristede hasselnødder.

Minestronesuppe – Orzo pasta – Paprika affumicata

Cremet minestronesuppe med røget paprika & sofrito. Serveret med orzo pasta & olie på røget chili & hvidløg.

Tatar – Sennep – Estragon

Oksetatar serveret med frisk estragon, syltede sennepsfrø, sennepsskum & sprød pasta.

Mellemret

Cremet risotto – Syltede bøgehatte – Trøffel

Silkeblød, cremet risotto lavet med italiensk flødeost, trøffel & syltede bøgehatte.

Kødboller – ‘Nduja – Mascarpone

Bassos kødboller med 'Nduja i tomatsauce. Serveret på cremet mascarpone & toppet med frisk persille & citron.

Caponata – Fermenteret citron – Mandler

Karamelliseret aubergine & zucchini serveret med fermenteret citroncreme & ristede mandler.

Hovedret

Svinebryst – Marsala – Æbler

Glaseret svinebryst serveret med italiensk gulerodspuré, Marsala-sauce & frisk æble-gremolata.

Rigatoni a la Vodka – Stracciatella – Tomat

Rigatoni-pasta serveret med tomat- & vodkasauce. Toppet med hjemmelavet stracciatella.

Insalata di Cesare – Parmesan – Kartoffel

Hjertesalat vendt med grillet citronolie, lagret parmesan, sprød kartoffel, balsamicoglace & Caesar-dressing.

Dessert

Citron – Vanilje – Marengs

Italiensk citroncreme serveret med cremet vaniljeis, karamelliseret boghvede & sprød italiensk marengs med rosa peber.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.
Name: [field id=”name”] [field id=”last_name”]
Email Address: [field id=”email”]
Phone Number: [field id=”phone”]
Event date: [field id=”date”]
Number of guest: [field id=”number”]
Type of party: [field id=”type”]
Message: [field id=”message”]

thank you so much

We will get back to you