Basso København

Dronningens Tværgade 22, 1302 Kbh k

BAsso København stemning

I indre by, på det hippe Dronningens Tværgade – kun et stenkast fra Kongens Nytorv og Kongens Have – ligger Basso København.

Dronningens Tværgade, og de andre hyggelige gader omkring, huser utallige caféer, restauranter og barer. Den pulserende beliggenhed gør Basso København til det ideelle sted at starte sin aften ude, både på hverdage og i weekender.

Det siger gæsterne

I 2018 åbene Basso København i Dronningens Tværgade: Italiensk inspireret mad hvor menukortet består af klassiske italienske retter med et nordisk twist.

Henrik sørensen
Læs mere
Første gang her, virkelig god mad, top service med forståelse for maden, og mulighed for at ændre deres snack ift. vegetariske præferencer
Amer M
Læs mere
Rigtigt fint sted med behjælpelige tjenere, som tager dig med på rejsen igennem menuen og rigtig fine præsentationer. Stedet i sig selv er også meget hyggeligt og moderne når man kommer indenfor. Maden kan man ikke sætte en finger på, det smagte rigtigt godt og bestemt også pengene værd. Charmerende anretninger og spækket med smag, kan kun anbefales.
Transmittinglive
Læs mere
Familie på 5 voksne, havde den hyggeligste aften på Basso. Vi fik 13 retter og vinmenu. Blev godt modtaget ved bordet af tjeneren, sød ung mand, der fortalte om maden og vinen . Det var en oplevelse, da flere i selvskabet er mad interesseret. Mellem retterne spurgte tjeneren om vi ville vente lidt med næste ret og det var dejligt med god tid og ro til at spise. En super oplevelse.
Ditte F
Læs mere
Vi valgte 13 serveringer og blev meget mætte, men ville ikke have undværet nogle af serveringerne for alt var bare super lækkert. Vi valgte ikke vinmenu men tog hvidvin og rødvin ud fra anbefalingerne på kortet g blev bestemt ikke skuffet. Et sted vi gerne besøger igen hvis muligheden byder sig
Trolle Tanstrup
Læs mere
Virkelig imponeret over mad og betjening på Basso. Vi havde 10 serveringer og de kom løbende over 2.5 time som er passende for os. Vi blev helt mætte selvom retterne er små, men smagene er store og vi måtte faktisk levne noget af hovedretten, så mætte var vi, efter 6 små serveringer. Betjeningen var hyggelig og opmærksom og vi følte os virkelig godt taget i mod og betjent hele aftenen. Prisen på mad og vin er absolut også til at røre ved.
SV Nislesen
Læs mere
Vi fejrede min kærestes fødselsdag, hvor jeg i forvejen havde spurgt til at få et lille flag sat bordet og det fik vi. Vi blev betjent af en herlig fyr ved navn Lauge. Hans service niveau var virkelig i top og man følte sig meget godt tilpas. Han gav os tid til at nyde maden og drikke vores vin færdig, inden næste ret kom på bordet. Ikke sidste gang vi kommer her!

BASSO AARHUS - italienske social dining

Med sin Social Dining Menu, byder Basso København indenfor til en restaurantoplevelse, der er givet ved dét at være sammen om noget. Her bliver gæsterne taget med på en længere smagsrejse og får muligheden for at smage mange forskellige serveringer og få flere forskellige indtryk under én samlet middag; alt sammen inspireret af det italienske køkken.

thank you so much

We will get back to you