Basso København

Dronningens Tværgade 22, 1302 Kbh k

Basso København

I indre by, på det hippe Dronningens Tværgade – kun et stenkast fra Kongens Nytorv og Kongens Have – ligger Basso København.

Med sin Social Dining Menu, byder Basso København indenfor til en restaurantoplevelse, der er givet ved dét at være sammen om noget. Her bliver gæsterne taget med på en længere smagsrejse og får muligheden for at smage mange forskellige serveringer og få flere forskellige indtryk under én samlet middag; alt sammen inspireret af det italienske køkken.

Dronningens Tværgade, og de andre hyggelige gader omkring, huser utallige caféer, restauranter og barer. Den pulserende beliggenhed gør Basso København til det ideelle sted at starte sin aften ude, både på hverdage og i weekender.

Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi har to særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Basso København
Dronningens Tværgade 22
1302 København K.

info@bassokbh.dk
69 15 69 83

Italiensk restaurant i København

I indre by i København, mellem Kongens Have og Amalienborg, ligger en italiensk inspireret restaurant og madoplevelse til de madglade Københavnere.

Restauratør-teamet, DiningSix, åbnede i sin tid restauranten Slap Af som første projekt i familien. Sidenhen lancerede de den populære steakhouse-restaurant KöD i Aarhus, der efter kort tid åbnede døre i København også. I 2018 stod den på et nyt koncept i Dronningens Tværgade: Italiensk inspireret mad. Menukortet består af klassiske italienske retter med et nordisk twist.

Særligt har Social Dining-menuen vundet indpas ved gæsterne. Den fås som 10 eller 13 italiensk-inspirerede retter til hhv. 398 kr. og 498 kr. pr. person, der kan nydes og deles af alle ved bordet. Første servering består af forskellige snacks med smukke elementer inspireret af det italienske køkken og bevæger sig videre til lidt større anretninger – både kolde og varme – i en blanding af årstidens grøntsager og forskellige udskæringer af kød og fisk. Menuen afsluttes med varierende søde desserter.

 

Mere om Basso København

Restauranten har således kreeret egen fortolkning af det italienske og byder blandt andet på hjemmelavet pasta og egen mozzarella.

Den italienske restaurant åbnede i København dette år og er blevet taget godt imod af byen. Indretningen er med afslapning og en uformel atmosfære in mente. Her handler det om nærvær og god mad. Farverne er varme og dybe og lysopsætningen skaber illusionen af levende lys. Puderne og sofaerne inviterer til en helaftensforestilling i selskab med dem du holder af. Lokalerne er overraskende, forfriskende og stilrene.

À la carte menuen på Basso består af et bredt udvalg af snacks, en lang række både kolde og varme anretninger samt tre desserter. Her anbefaler vi ca. 3 retter pr. person, som du enten kan nyde for dig selv eller dele med de andre ved bordet. Menuen skifter efter sæsonens råvarer, men byder bl.a. på risottokugler, Parma Riserva, meatballs, cremet polenta, diverse italienske oste og tiramisu. Særlige favoritter er restaurantens cremede risotto med trøffel, svampe og mascarpone, Il Tricolore salat med bresaola, hjertesalat og cæsardressing og selvfølgelig: Bassos egen hjemmelavede mozzarella med tomat og basilikum. Derudover er de hemmelavede pastaretter altid et hit blandt gæsterne i København.

Til maden tilbydes en stor variation af røde og hvide italienske vine og italiensk inspirerede læskende cocktails på fad; Negroni, Limonata og Aperol Spritz.

Hvis du gerne vil invitere til selskab og arrangementer stiller Basso København også selskabslokaler til rådighed. Vi har et selskabslokale i kælderen, hvor vi kan huse op til 65 spisende gæster i eget lokale, eller 130 gæster fordelt på 2 etager. Så hvad enten I skal holde fødselsdag, firmafest, fodboldafslutning eller lignende, får du løsningen på Basso. Særlige menuer er udarbejdet til formålet og byder på tre forskellige løsninger afhængig af jeres ønsker. Hver menu består af 10 eller 13 serveringer med snacks, forretter, hovedretter og desserter med idéen at dele retterne blandt gæsterne, så alle får en samlet oplevelse og kan være sammen om madglæden. Her kan der tilkøbes drikkevaremenu der passer til maden og jeres behov.

Hvad enten du er til en hurtig middag, en lang og hyggelig aften med masser af mad eller mangler en løsning til dit arrangement, står restaurant Basso klar til at serverer italiensk madglæde til dig og dine. Besøg os i på Dronningens Tværgade i hjertet af København.