Menukort

Social Dining Menu

Vores Social Dining menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken.
Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- & varme retter,
anbefaler vi ca. 3 retter pr. person.

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

10 serveringer
398,- pr. person

Menuen består af:

Snacks

Kolde retter

Varme retter

Dessert

Skal vælges af hele bordet

13 serveringer
498,- pr. person

Menuen består af:

Snacks

Kolde retter

Mellemretter

Varme retter

Dessert

Skal vælges af hele bordet

Menu

Snacks
En perfekt start på en god aften!
  • Snack-serveringKr. 78,-

  • Krystalbrød - Sommertrøffel

    Sprød brødskorpe bagt af variation af kartoffel & kuzurod. Et komplet gennemsigtigt formbrød, som er ekstremt sprødt med nøddeagtige toner. Penslet med vores egen krydrede olivenolie og toppet med trøffelcreme, havsalt & friskrevet sommertrøffel.

  • Ravioli - Pistacie

    Fløjlsbløde pastaplader fyldt med variationer af svampe & ristede pistacienødder. Friteret sprøde før servering og krydret med salvie samt pulveriseret tomat.

  • Minitærte - Caviar

    Caviar er kendt for den rige og cremede smag samt nøddenuancer. Caviaren komplementeres af blød mascarpone og serveres i en minitærte bagt på linser.

Kolde retter
  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt Kr. 98,-

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af syltede samt rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

  • Rimmet kammusling - Siciliansk fløde - Grønne linserKr. 88,-

    Sart, frisk kammusling rimmet i havsalt, melis & citron, serveret i egen skal. Overhældes med syrnet fløde med sicilianske citroner og dryppes med urteolie. Sprøde grønne, italienske linser knaser på toppen sammen med radisespirer

  • Kalvetatar – Fermenteret hvidløg – ArtiskokKr. 98,-

    Tatar af mørbrad fra kalv, der røres op med rigelige mængder af parmesan, fermenteret hvidløg, citrusfibre & friske, italienske urter. Syrlig artiskokcreme hjælper til at bryde fedmen i retten, men overmandes af ekstra friskrevet parmesan.

  • Cantaloupe melon - Zucchini – Basso olivenolieKr. 88,-

    Solmoden, sød og saftig melon skåret i spiraler sammen med italienske zucchini vendt med frisk citron & vores egen olivenolie. Toppes med pulveriseret tomat

  • Crostino – Lynstegt tun – BalsamicoKr. 98,-

    Focaccia grillet med vores egen olivenolie toppet med lyngrillet, marineret tun. Cremet rygeost samt syrlig nedkogt balsamicoglace komplementerer den magre tunfisk og retten pyntes af med friterede, saltede kapers

Varme retter
  • Basso risotto – Sommertrøffel – Mascarpone Kr. 148,-

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er er en klassiker på vores menukort og er et absolut ”must try”, især da sommertrøflen er i sæson. En symbiose af hvidløgsspirer & revet sommertøffel pynter retten

  • Friske unge majs – Hvidløgscreme – ParmesanKr. 88,-

    Helt friske, unge majs som plukkes efter kun 40 dage efter blomstring. Smørsteges og pensles med hvidløgscreme samt rulles i 12 måneder lageret parmesan. Serveres lune med forkullet hvidløg

  • Braiseret gris – Sicilianske citroner – SommersauceKr. 148,-

    Langtidsbraiseret gris i fond & rødvin stegt hårdt af. Den hvide sommersauce laves på braiserlagen samt fløde og legeres med økologiske æggeblommer. En let og luftig sauce, der brydes af aromatisk citronskal samt persille – perfekt til både grisen og vejret!

  • Hjemmelavet pasta – Ricotta – Blå birkesKr. 128,-

    Al dente hjemmelavet casarecce pasta fremstillet på egen pastamaskine. Sammenført med sauce lavet på saften fra sommergulerødder & parmesan. Cremet, blød ricotta & blå valmuefrø samler pastaretten, der pyntes af med frisk, rød melde

Dessert
  • Torta al rabarbaro – Pistacie – Hvid chokoladeKr. 78,-

    Sprød og sødet mørdejstærtebund fyldt med creme på friskost & rabarber. Taglagt med vakuumerede, råsyltede rabarber, ristede pistacienødder & flager af tempereret, hvid chokolade