Menu

Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3 retter pr. person.

10 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

398,- pr. person

13 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

498,- pr. person

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

348,- pr. person

Vinmenu

5 glas til vores 13 serveringer

438,- pr. person

Snacks

 • Snack-servering

  Kogle – Dehydreret tomat – Citrontimian
  Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret syrlig tomat og pyntet med spæde blade af citrontimian.

  And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt

  Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

  Cannelloni – Tun – Citronmelisse
  Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse.

  78,-

Kolde retter

 • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

  Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

  98,-
 • Kalvetatar – Dehydreret tun – Porreolie

  Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre.

  88,-
 • Radicchio – Trøffelcreme – Broken gel

  Radicchio blancheret med smør, tør italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme samt broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.

  68,-
 • Blæksprutte – Maraschino – Mandler

  Carpaccio på frisk blæksprutte med vinaigrette, maraschino & agave. Toppes med ristede mandelflager, timian, rigelige mængder af revet citronskal samt Basso’s egen olivenolie.

  98,-

Varme retter

 • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

  Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.

  148,-
 • Pommes frittata – Parmaskinke – Soltørret tomat

  Italiensk sprød æggekage med kartofler & urter. Hertil parmaskinke lagret i min. 12 mdr., hvilket giver salt og sødme til retten. Tørrede cherrytomater samt olie på soltørrede San Marzano tomater.

  78,-
 • Angus okse – Grappa – Salvie

  Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalt med vinaigrette på blodappelsin samt friteret salvie.

  148,-
 • Broccolini – Forkullet hvidløg – Parmesan

  Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan samt røget salt.

  98,-
 • Casarecce pasta – Blomkål – Mascarpone

  Hjemmelavet pasta kogt al dente pasta og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.

  128,-

Dessert

 • Citrontærte – Italiensk marengs – Passionsfrugtstøv

  En frisk dessert til at slutte aftenen af på. Syrlig citrontærte på mørdej, sprød marengs, lemoncurd samt pulveriseret passionsfrugt.

  78

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

VIGTIG INFORMATION
Som følge af de skærpede restriktioner i vores branche ifbm. bekæmpelsen af smittespredningen af Covid-19 holder vi lukket fra onsdag den 9/12 2020 og indtil andet annonceres.

Mad ud af huset
Vi går endnu en gang en hård tid i møde, men vi håber meget på at se dig og dit selskab, så snart vi må åbne op igen. Vi er en del af DiningSix, der tilbyder kvalitetsmad ud af huset til enhver anledning. Vælg og bestil din foretrukne catering menu til afhentning eller levering her: diningsix.dk