Menu

Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3 retter pr. person.

10 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

398,- pr. person

13 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

498,- pr. person

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

348,- pr. person

Vinmenu

5 glas til vores 13 serveringer

438,- pr. person

Snacks

  • Animelle – Creme fraiche – Purløg

    Panerede kalvebrisler friteret sprøde og drysset med dehydreret yoghurt & hvidløg. Fedmen brydes af en syrlig creme på syrnet fløde med purløg.

    Minitærte – Baccalà – Æg

    Saltet og tørret torsk blandet med mascarpone, citronskal & friske urter. Toppet med creme lavet på æggeblomme & syre.

    San Marzano – Basilikum – Forkullet hvidløg

    Gel lavet på tomatjuice og foldet til ravioli. Raviolien er fyldt med basilikum og drysset med forkullet bitter hvidløg.

    78,-

Kolde retter

  • Crudo – Gule tomater – Vilde friterede ris

    Frisk fisk tilberedt med syren fra citroner og marineret i olivenolie. Serveret med gule cherrytomater, friske urter & friterede vilde ris.

    98,-
  • Pancetta – Røget chili – Spidskål

    Forkullet spidskål serveret kølig med lag af vakuumeret æble. Røget lun salsa på pebret pancetta, chili & karamelliseret løg. Retten bliver serveret med friteret kål & cremet selleri pure.

    108,-
  • Ricotta – Sprød pasta – Hasselnød

    Hjemmelavet cremet ricotta med sød balsamico & hasselnødder. Hertil friteret sprød pasta & friske urter.

    88,-
  • Kalvetatar – Dehydreret tomat – Kartoffelchips

    Rørt tatar på kalvemørbrad med variationer af italienske tomater, sprøde kartoffelchips & tallerkensmækker.

    108,-
  • Stracciatella – Tomat – Røget salt

    Frisk blød stracciatella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af.

    98,-

Varme retter

  • Confiterede løg – Røget løgcreme – Hvidløgsskud

    Sarte løg tilberedt i grøntsagsolie, krydderurter & hvidløg. Serveret på løgcreme, sprøde friterede løg & nye hvidløgsspirer.

    88,-
  • Risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.

    148,-
  • Sprød gris – Kraftig glace – Palmekål

    Braiseret gris vendt i tipo 00 og friteret før servering. Serveret med kraftig glace skilt med spinatolie og pyntet med saltet brændt palmekål.

    138,-
  • Hjemmelavet pasta – Kantarel – Estragon

    Pasta tilberedt al dente med sort peber, brødkrummer, smørstegte kantareller & estragon.

    128,-

Dessert

  • Chokoladeis – Kumquats – Mandelkage

    Italiensk mandelkage med citronskal & sprøde mandelflager. Sukkerbagte kumquats & blød hjemmelavet chokoladeis.

    88

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.