Menu

Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3-4 retter pr. person.

Vær opmærksom på at vi om søndagen udelukkende serverer vores Sunday Tasting menu

Nedenstående menu er gældende t.o.m. den 6. november 2022. Fra den 7. november serverer vi vores julefrokostmenuer, som du finder her

10 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

398,- pr. person

13 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

498,- pr. person

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

368,- pr. person

Vinmenu

5 glas til vores 13 serveringer

458,- pr. person

Snacks

  • Sprød kiks – Rejer – Forkullet hvidløg
    Ricottacreme med saltsyltet citron, søkogte rejer & forkullet hvidløg.
    Serveret på sprød kiks.

    Frisk ravioli – Limoncello – Røg & basilikum
    Syltet glaskål i syrlig limoncello, fyldt med creme på røg & aromatisk basilikum. Herefter drysset med dehydreret tomat

    Parmesanchips – Trøffel – Olivenolie
    Sprød chip lavet på modnet italiensk parmesan.
    Toppet med trøffelcreme & italiensk olivenolie.

     

    88,-

Forret

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade.

    98,-
  • Svampesuppe – Syltede bøgehatte – Urteolie

    Cremet og fyldig suppe lavet på svampe, fløde, urter & sherry.
    Serveret med syltede bøgehatte, friske grøntsager & grøn urteolie.

    128,-
  • Friteret kammusling – Brunet smør – Oksefond

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af brunet smør & oksefond.
    Toppet med friske urter.

    108,-

Mellemret

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”.

    148,-
  • Kalvetatar – Tomat – Kartoffelchips

    Rørt tatar af kalv med sennep, peberrod, skalotteløg, kapers, purløg, serveret med en creme af tomat & urter. Toppet med sprøde kartoffelchips.

    128,-
  • Saltbagt selleri – Røget mascarpone – Italiensk focaccia

    Langtidstilberedt knoldselleri med røget mascarponecreme, urtestilke, syltede løg,
    sprød focaccia crumble & oregano.

    98,-

Hovedret

  • Glaserede kamben – Crema piccante – Pistacie

    Glaserede kamben med pikant sauce lavet på peberfrugt & tomat.
    Toppet med pistacienødder.

    148,-
  • Casarecce pasta – Rødbede – Birkes

    Hjemmelavet Casarecce  pasta med sødlig sauce lavet på rødbedejuice,
    friske urter, cremet mascarpone & blå birkes.

    128,-
  • Lynstegt Cavolo Nero – Hvidløg – Parmesan

    Lynstegt palmekål med vinaigrette på hvidløg,
    italiensk olivenolie & revet modnet parmesan.

    88,-

Dessert

  • Kastanjekaramel – Italiensk marengs – Lemon curd

    Luftig kastanjeflødeskum, brændt italiensk marengs, syrlig lemoncurd & ristede mandelflager.
    Serveret på en bund af kastanjeflødekaramel.

    98,-

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.