Menu

Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3 retter pr. person.

10 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Kolde retter
Varme retter
Dessert

Skal vælges af hele bordet

398,- pr. person

13 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Kolde retter
Mellemretter
Varme retter
Dessert

Skal vælges af hele bordet

498,- pr. person

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

348,- pr. person

Vinmenu

5 glas til vores 13 serveringer

438,- pr. person

Snacks

  • Snack-servering

    Minitærte – Snekrabbe – Citron
    Sprød tærtebund med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme og friske urter samt toppet med frisk dild.

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt

    Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Retten bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

    Vaffel – Pancetta – Ricotta

    Sprød vaffel med cremet friskost, røget og saltet pancetta samt friske italienske urter.

    78,-

Kolde retter

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

    98,-
  • Friteret kammusling – Fermenteret hvidløgscreme – Brunet smør

    Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal på en bund af creme lavet på fermenteret hvidløg og æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med brunet smør og shiso karse.

    88,-
  • Svampe – Ansjoser – Friskost

    Bagte svampetoppe med olivenolie, salt og oregano. Fyldt med kølig, fed friskostcreme med ansjoser & friske urter. Tørret tomat, sprød brøndkarse og en rigelig mængde parmesan runder retten af.

    68,-
  • Kalvetatar – Fermenteret hvidløg – dehydreret tomat

    Mørbrad på kalv rørt op med fermenteret hvidløg samt blomsterhonning. Pyntet med parmesan Reggiano, dehydrerede søde San Marzano tomater samt frisk og mild oregano

    88,-

Varme retter

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.

    148,-
  • Glaseret selleri – Røget mascarpone – Sprød tuile

    Bagt knoldselleri med smør, melis & æbleeddike stegt i brunet smør. Retten toppes med mascarpone, urtestilke & sprød gylden tuile.

    98,-
  • Casarecce pasta – Ristede bøgehatte – Svampesky

    Hjemmelavet, al dente pasta vendt med kraftig svampesauce & hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie.

    128,-
  • Rosastegt andebryst – Syltede tyttebær – Kraftig glace

    Andebryst med gyldent skind og rosa midte serveret med kraftig glace med portvin og brun farin. Dertil syltede, søde tyttebær. Retten rundes af med engsyre.

    148,-
  • Vinterkål – Kærnemælk – Ristede hasselnødder

    Bagt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie og citron. Ristede knuste hasselnødder giver den fornødne fedme og et klædeligt sprødt element.

    68,-

Dessert

  • Chokolade – Yoghurt – Nougatine

    Blød, mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme, twistet med yoghurt. Syrlig hindbærcoulis bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandel-nougatine tilfører “det sprøde” til retten.

    78

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.