Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3-4 retter pr. person.
Vær opmærksom på at vi om søndagen udelukkende serverer vores Sunday Tasting menu
Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
4 glas til vores 10 serveringer
5 glas til vores 13 serveringer
Minitærte – Laksetatar – Syltede perler
Sprød minitærte på friteret pasta med fyld af koldrøget laksetatar, oregano, vakuumerede Granny Smith æbler & syltede løgperler
Caesar – Parmaskinke – Parmesan
Crouton af italiensk focaccia, caesardressing, sprød parmaskinke & friskrevet modnet parmesan
Røget kartoffel – Friskost – Basilikum
Ny kartoffel med smag af røget bøg, fyldt med friskost & hjemmelavet basilikumolie
Lynstegt & marineret tun, tonnato sauce, sprøde kapers, semi-dried tomater & dehydreret kalv
Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør
Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade
Små spæde gulerødder bagt med balsamico, honning & eddike. Hertil en hjemmelavet ricotta & sprøde gulerodsflager
Soufflé af jomfruhummer & torsk serveret med cremet San Marzano tomatsuppe. Hertil sprøde croutoner på aromatisk focaccia
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”
Friske asparges på en bund af ristede og puréerede pinjekerner, bagt havre, friteret salvie & sprød pancetta
Hjemmelavet pasta vendt med fyldig pepperonata sauce, lavet på grillet peberfrugt, mandler, soltørrede tomater, rødvinseddike & italiensk olivenolie. Toppet med ristede hasselnødder & urter
Sprængt kylling i syrlig limoncellosauce på kraftig kyllingefond, italiensk citronlikør & smør. Hertil bagte forårsæbler i hvid balsamico & farin
Mousse lavet på hvid chokolade brudt med crumble, der er lavet på ladyfingers. Toppet med hjemmelavet pistacieis & et bagt maltblad
Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.
Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.
Tlf 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Mandag 17 - 20
Tirsdag - Torsdag 17 - 21
Fredag - Lørdag 17 - 22
Tlf 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Onsdag 17 - 21
Torsdag - Lørdag 17 - 22
Storgata 10
0155 Oslo
info@restaurantbasso.no
Phone 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Monday 17 - 20
Tuesday - Thursday 17 - 21
Friday - Saturday 17 - 22
Phone +45 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Wednesday 17 - 21
Thursday - Saturday 17 - 22