Menu

Vores Social Dining menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- & varme retter, anbefaler vi ca. 3 retter pr. person.

10 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Kolde retter
Varme retter
Dessert

Skal vælges af hele bordet

398,- pr. person

13 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Kolde retter
Mellemretter
Varme retter
Dessert

Skal vælges af hele bordet

498,- pr. person

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

348,- pr. person

Vinmenu

5 glas til vores 13 serveringer

438,- pr. person

Snacks

  • Snack-servering

    Parmesanchip – Ricotta – Citronskal
    Langtidslagret parmesan smeltet til sprød chip m. cremet italiensk ricotta, rørt med rigelige mængder friske krydderurter & citronskal

    14 mdr. lufttørret parmaskinke
    De omhyggeligt udvalgte, italienske griselår behandles med kun havsalt, nøje afmålt for at sikre den umiskendelige sødme af den rå skinke. Efter 14 måneders naturlig modning med direkte eksponering for luft udvikler skinken sig til et produkt af ubestridt kvalitet og uforlignelig smag

    Minitærte – Snekrabbe – Caviar
    Sprød tærtebund med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med kraftig hvidløgscreme, urter og toppet med ægte caviar, der komplementerer snekrabben med sin fylde

    78,-

Kolde retter

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af syltede samt rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

    98,-
  • Rimmet kammusling – syrnet fløde – Grønne linser

    Sart, frisk kammusling rimmet i havsalt, melis & citron, serveret i egen skal. Overhældes med syrnet fløde og dryppes med urteolie. Sprøde grønne, italienske linser knaser på toppen sammen med radisespirer

    88,-
  • Kalvetatar – Fermenteret hvidløg – Artiskok

    Tatar af mørbrad fra kalv, der røres op med rigelige mængder af parmesan, fermenteret hvidløg, citrusfibre & friske italienske urter. Syrlig artiskokcreme hjælper til at bryde fedmen i retten, men overmandes af ekstra friskrevet parmesan

    88,-
  • Artiskok – Appelsin – Kikærter

    Syltede og grillede artiskokhjerter med fileter af søde appelsiner blandet med frisk, bredbladet persille. Den friske sensommersalat toppes med bagte kikærter, krydret med røget paprika & oregano

    88,-
  • Carpaccio – Trøffelcreme – Pinjekerner

    Tynde fileter af okse med frisk rucola- og basilikumsalat blandet med vores egen olivenolie med grillet citron. Mild trøffelcreme og ristede pinjekerner runder den ellers klassiske ret af

    108,-

Varme retter

  • Basso risotto – Sommertrøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er er en klassiker på vores menukort og er et absolut ”must try”, især da sommertrøflen er i sæson. En symbiose af hvidløgsspirer & revet sommertøffel pynter retten

    148,-
  • Friske unge majs – Hvidløgscreme – Parmesan

    Helt friske, unge majs som plukkes efter kun 40 dage efter blomstring. Smørsteges og pensles med hvidløgscreme samt rulles i 12 måneder lageret parmesan. Serveres lune med forkullet hvidløg

    88,-
  • Striploin – Butternut squash – Sensommersauce

    Rosastegt Striploin, kornfodret og modnet i min. 45 dage. Hertil silkeblød puré på butternut squash, dansk smør, syrlig æbleeddike & havsalt. Sødlig sauce på portvin & okse runder retten af

    148,-
  • Hjemmelavet pasta – Pistacienødder – Fermenteret sort peber

    Al dente casarecce pasta, fremstillet på egen pastamaskine, med sauce lavet på fløde & fermenteret peber med lagret parmesan. Retten pyntes af med hakkede pistacienødder & frisk engsyre

    128,-

Dessert

  • Olive oil cake – Citronsorbet – Brombær

    En frisk dessert, perfekt til at slutte aftenen af på. Svampet olivenoliekage toppet med syrlig citronsorbet fra GROM ismejeri i det nordlige Italien. Hvide chokoladeknæk samt friske brombær afrunder retten

    78,-

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.