Menu

Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3-4 retter pr. person.

Vær opmærksom på at vi om søndagen udelukkende serverer vores Sunday Tasting menu

NB! Nedenstående menu er gældende t.o.m. den 4 marts 2022

10 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

398,- pr. person

13 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

498,- pr. person

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

348,- pr. person

Vinmenu

5 glas til vores 13 serveringer

438,- pr. person

Snacks

  • Mini tærte – Jomfruhummer – Citron

    Minitærte med hvidløgs- & chilimarineret jomfruhummer. Toppet med syrlig creme lavet på citron. Drysset med grønt basilikumstøv

    Friteret ravioli – Dehydreret tomat – Trøffel

    Sprød friteret pasta med dehydreret tomat & trøffelcreme

    Mortadella – Glaskål – Røget mascarpone

    Foldet & vakuumeret glaskål med fyld af røget mascarpone creme & fintskåret italiensk Mortadella

    88,-

Kolde retter

  • Stracciatella – Syltede tomater – Røgsalt

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumsolie. Pyntet med friske basilikumsblade

    98,-
  • Hellefisk – Artiskok – Ricotta

    Koldrøget hellefisk rørt med syrlig artiskokpuré, cremet ricotta, marineret fennikel & sprøde jordskokker

    118,-
  • Syltede gulerødder – Ricotta – Pistacie

    Syltede regnbuegulerødder serveret på en bund af cremet ricotta. Toppet med crumble lavet på saltristede pistacienødder

    98,-
  • Peber pancetta – Selleri – Spinat

    Bagt selleri med sauce på friskost, spinat & friskkværnet peber. Skilt af olivenolie & toppet med sprød peber pancetta

    88,-

Varme retter

  • Friteret kammusling – Oksefond – Parmesanchip

    Friteret kammusling vendt i Tipo 00, serveret i egen skal, på en bund af brunet smør & oksefond. Toppet med sprød parmesanchip

    98,-
  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”

    148,-
  • Oksehalesuppe – Basso´s olivenolie – Sofrito

    Suppe kogt ned på oksehaler & suppeurter. Serveret med plukket oksehalekød, Basso´s krydrede olivenolie & frisk sofrito

    118,-
  • Hjemmelavet pasta – Rucola – Hasselnødder

    Hjemmelavet pasta vendt i pesto lavet på rucola, hasselnødder, hvidløg, basilikum & parmesan. Toppet med cremet mascarpone & friskkværnet peber

    128,-
  • Braiseret brisket – Kraftig glace – Friteret Cappellini

    Langtidsbraiseret oksespidsbryst med kraftig glace på brun farin & mørk øl. Serveret med friteret cappellini & hvidløg

    148,-

Dessert

  • Citronsorbet – Italiensk marengs – Biscotti tuille

    Hjemmelavet sorbet på citron med italiensk marengs, lemon curd & biscotti tuille lavet på mandelmel

    98,-

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.