Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3 retter pr. person.
Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
4 glas til vores 10 serveringer
5 glas til vores 13 serveringer
Kogle – Parmesan – Dehydreret tomat
Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret, syrlig tomat
And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.
Sprød pasta – Tun – Citronmelisse
Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre og friskhed fra blade af citronmelisse.
Radicchio blancheret med smør, tør, italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme og broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.
Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre.
Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore.
Hjemmelavet pasta kogt al dente og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.
Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan og røget salt.
Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalat med vinaigrette på blodappelsin og friteret salvie.
Friteret kammusling, vendt i Tipo 00 hvedemel, serveret i egen skal med brunet smør & oksefond. Retten toppes med frisk timian.
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.
Dekonstrueret, sprød tærte sat med syrlig hindbær og cremet hvid chokoladeganache. Serveres med sprød tuile.
Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.
Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.
Tlf 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Mandag 17 - 20
Tirsdag - Torsdag 17 - 21
Fredag - Lørdag 17 - 22
Tlf 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Onsdag 17 - 21
Torsdag - Lørdag 17 - 22
Storgata 10
0155 Oslo
info@restaurantbasso.no
Phone 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Monday 17 - 20
Tuesday - Thursday 17 - 21
Friday - Saturday 17 - 22
Phone +45 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Wednesday 17 - 21
Thursday - Saturday 17 - 22
VI ÅBNER 6. MAJ 2021
Vi glæder os til igen at kunne tage jer med på en italiensk smagsrejse
Book dit bord allerede nu