Menu

Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3 retter pr. person.

10 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

398,- pr. person

13 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

498,- pr. person

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

348,- pr. person

Vinmenu

5 glas til vores 13 serveringer

438,- pr. person

Snacks

  • Snack-servering

    Kogle – Parmesan – Dehydreret tomat
    Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret, syrlig tomat

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
    Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

    Sprød pasta – Tun – Citronmelisse
    Friteret, frisk pastadej med tatar på tun vendt med olivenolie, friskrevet citronskal & fermenteret peber. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse.

    78,-

Kolde retter

  • Snekrabbe – Jordskokker – Creme

    Rørt snekrabbe med råsyltede jordskokker, cremet jordskokkepuré samt sprøde chips
    98,-
  • Radicchio – Trøffelcreme – Broken gel

    Radicchio blancheret med smør, tør, italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme og broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.

    68,-
  • Kalvetatar – Dehydreret tun – Porreolie

    Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre.

    88,-
  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af.

    98,-

Varme retter

  • Casarecce pasta – Blomkål – Mascarpone

    Hjemmelavet pasta kogt al dente og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.

    128,-
  • Broccolini – Forkullet hvidløg – Parmesan

    Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan og røget salt.

    98,-
  • Okse – Grappa – Salvie

    Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalat med vinaigrette på blodappelsin og friteret salvie.

    148,-
  • Kammusling – Brunet smør – Timian

    Friteret kammusling, vendt i Tipo 00 hvedemel, serveret i egen skal med brunet smør & oksefond. Retten toppes med frisk timian.

    78,-
  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.

    148,-

Dessert

  • Tærte – Hindbær – Ganache

    Dekonstrueret, sprød tærte med syrlig hindbær og cremet hvid chokoladeganache. Serveres med sprød tuile.

    78

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.