Menu

Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3-4 retter pr. person.

Vær opmærksom på at vi om søndagen udelukkende serverer vores Sunday Tasting menu

10 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

398,- pr. person

13 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

498,- pr. person

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

368,- pr. person

Vinmenu

5 glas til vores 13 serveringer

458,- pr. person

Snacks

  • Kaviar – Røget løvstikkekartoffel – Syrlig ricotta
    Røget kartoffel med løvstikke med syrlig ricotta & crutomat. Toppet med cremet Gold selection kaviar

    Minitærte – Vandmelon – Friteret basilikum
    Sprød tærte med fyld af pancettacreme. Hertil ristede mandler, sprød & saftig vandmelon, balsamico & friteret basilikum

    Arancini – Parmesan – Urter
    Sprøde risottokugler med parmesan & urter, serveret på creme af citron. Toppet med havsalt

     

    88,-

Forret

  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme.
    Dryppet med brunet smør & pyntet med friske urter

    108,-
  • Skaldyrssuppe – Mascarpone – Sommergrønt

    Skaldyrssuppe lavet på fond af muslinger, fløde & suppeurter. Hertil en blød mascarponecreme, fintsnittet sommergrønt & perler af tomatolie

    128,-
  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

    98,-

Mellemret

  • Blomkål – Syrnet fløde – Boghvede

     Bagt blomkål med syrnet fløde & ristet boghvede. Drysset med grov crumble på sprød italiensk foccacia

    98,-
  • Meatballs – Tomat – Parmesan

    Bassos italienske meatballs med pinjekerner & zucchini. Hertil en syrlig tomatsauce & friskrevet parmesan

    128,-
  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”

    148,-

Hovedret

  • Pollo al limone – Citronsauce – Ærter

    Stegt kyllingeoverlår med syrlig hvidvinsreduceret citronsauce vendt med spæd spinat, friske ærter & løg. Toppet med sprød pancetta & ærteskud

    146,-
  • Grillede ungmajs – Confiteret hvidløg – Urtecrumble

    Små stegte ungmajs med en creme smagt til med confiteret hvidløg. Toppet med urtecrumble lavet på forkullet hvidløg & persille

    88,-
  • Hjemmelavet pasta – Hvidvin – Parmesan

    Cremet hjemmelavet pasta på flødebaseret hvidvinssauce & friskkværnet sort peber. Anrettet med puffede kartoffelpuder & salvie

    128,-

Dessert

  • Vanilje gelato – Jordbær – Balsamico

    Friske jordbær i basilikum & balsamico.
    Serveres med hjemmelavet, fed vaniljeis & sprød mandelkiks

    98,-

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.