Menu

Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3 retter pr. person.

10 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

398,- pr. person

13 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

498,- pr. person

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

348,- pr. person

Vinmenu

5 glas til vores 13 serveringer

438,- pr. person

Snacks

  • Snack-servering

    Friteret pasta – Ricotta – Rørte nordsørejer

    Sprød friteret pasta med en fyldig creme lavet på syrlig ricotta, nordsørejer vendt med citronskal, olivenolie & dehydreret dild.

    Kyllingeskind – Basilikumcreme – Forkullet hvidløg

    Sprødt kyllingeskind formet som et blad med en creme lavet på frisk basilikum. Retten afrundes med revet brændt hvidløg.

    Glaskål – Jordskok – Dehydreret tomat

    Sprød glaskål med fyld af cremet jordskokkepuré. Afrundet med syrlighed fra dehydreret tomat. 

    78,-

Kolde retter

  • Stracciatella – Tomat – Røget salt

    Frisk, blød stracciatella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af.

    98,-
  • Snekrabbe – Råsyltet zucchini – Syrnet fløde

    Sødlig snekrabbe vendt i kraftig hvidløgscreme & råsyltet zucchini. Hertil en syrnet fløde, som bliver brudt med dildolie.

    98,-
  • Tuncarpaccio – Pistacie – Gremolata

    Lynstegt frisk tun med en gremolata lavet på italiensk olivenolie, chili, basilikum, citron & havsalt. Drysses med pistacienødder for sprødhed.

    108,-
  • Kammusling – Røget muslingecreme – Urtebuket

    Rimmet kammusling med en creme lavet på røgede muslinger og en buket af italienske urter vendt i citronolie

     

    78,-

Varme retter

  • Asparges – Pancetta – Brunet smør

    Stegte grønne asparges med sprød pancetta, hertil en sauce lavet på brunet smør og parmesancrumble.

    98,-
  • Hjemmelavet pasta – Ricotta – Parmesan

    Hjemmelavet pasta, kogt al dente og blandet med spinat. Vendes herefter med en sauce på ricotta og en crumble lavet på parmesan & sort peber, som giver retten sprødhed og kant. Toppes med syltet sommer blomkål.

    128,-
  • Sprød kylling – Polenta – Bælgærter

    Saftig kylling med kraftig sauce på hvid balsamico vendt med friske håndbælgede ærter & fuglegræs. Serveres på en bund af cremet polenta.

    148,-
  • Grillede unge majs – Estragoncreme – Urtecrumble

    Små stegte ung majs med en creme smagt til med både frisk og syltet estragon samt hvidløg. Toppet af med en urtecrumble lavet på hvidløg & persille.

    88,-
  • Risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.

    148,-

Dessert

  • Tørret italiensk marengs – Jordbæris – Basilikum

    Brud af ægte tørret italiensk marengs med en hjemmelavet jordbæris på en bund af sprød basilikumcrumble. Toppes med et sprødt blad.

    78

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.