Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3-4 retter pr. person.
Vær opmærksom på at vi om søndagen udelukkende serverer vores Sunday Tasting menu
Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
4 glas til vores 10 serveringer
5 glas til vores 13 serveringer
Kaviar – Røget løvstikkekartoffel – Syrlig ricotta
Røget kartoffel med løvstikke med syrlig ricotta & crutomat. Toppet med cremet Gold selection kaviar
Minitærte – Vandmelon – Friteret basilikum
Sprød tærte med fyld af pancettacreme. Hertil ristede mandler, sprød & saftig vandmelon, balsamico & friteret basilikum
Arancini – Parmesan – Urter
Sprøde risottokugler med parmesan & urter, serveret på creme af citron. Toppet med havsalt
Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme.
Dryppet med brunet smør & pyntet med friske urter
Skaldyrssuppe lavet på fond af muslinger, fløde & suppeurter. Hertil en blød mascarponecreme, fintsnittet sommergrønt & perler af tomatolie
Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade
Bagt blomkål med syrnet fløde & ristet boghvede. Drysset med grov crumble på sprød italiensk foccacia
Bassos italienske meatballs med pinjekerner & zucchini. Hertil en syrlig tomatsauce & friskrevet parmesan
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”
Stegt kyllingeoverlår med syrlig hvidvinsreduceret citronsauce vendt med spæd spinat, friske ærter & løg. Toppet med sprød pancetta & ærteskud
Små stegte ungmajs med en creme smagt til med confiteret hvidløg. Toppet med urtecrumble lavet på forkullet hvidløg & persille
Cremet hjemmelavet pasta på flødebaseret hvidvinssauce & friskkværnet sort peber. Anrettet med puffede kartoffelpuder & salvie
Friske jordbær i basilikum & balsamico.
Serveres med hjemmelavet, fed vaniljeis & sprød mandelkiks
Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.
Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.
Tlf 69156981
Skolegade 21
8000 Aarhus
info@bassoaarhus.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Mandag 17 - 20
Tirsdag - Torsdag 17 - 21
Fredag - Lørdag 17 - 22
Tlf 69156983
Dronningens tværgade 22
1302 København K
info@bassokbh.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Onsdag 17 - 21
Torsdag - Lørdag 17 - 22
Storgata 10
0155 Oslo
https://bassosocial.no/
info@restaurantbasso.no
Phone 69156981
Skolegade 21
8000 Aarhus
info@bassoaarhus.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Monday 17 - 20
Tuesday - Thursday 17 - 21
Friday - Saturday 17 - 22
Phone +45 69156983
Dronningens tværgade 22
1302 Copenhagen
info@bassokbh.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Wednesday 17 - 21
Thursday - Saturday 17 - 22