Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3 retter pr. person.
Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
4 glas til vores 10 serveringer
5 glas til vores 13 serveringer
Kogle – Dehydreret tomat – Citrontimian
Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret syrlig tomat og pyntet med spæde blade af citrontimian.
And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.
Cannelloni – Tun – Citronmelisse
Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse.
Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre.
Radicchio blancheret med smør, tør italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme samt broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.
Carpaccio på frisk blæksprutte med vinaigrette, maraschino & agave. Toppes med ristede mandelflager, timian, rigelige mængder af revet citronskal samt Basso’s egen olivenolie.
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.
Italiensk sprød æggekage med kartofler & urter. Hertil parmaskinke lagret i min. 12 mdr., hvilket giver salt og sødme til retten. Tørrede cherrytomater samt olie på soltørrede San Marzano tomater.
Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalt med vinaigrette på blodappelsin samt friteret salvie.
Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan samt røget salt.
Hjemmelavet pasta kogt al dente pasta og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.
En frisk dessert til at slutte aftenen af på. Syrlig citrontærte på mørdej, sprød marengs, lemoncurd samt pulveriseret passionsfrugt.
Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.
Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.
Tlf 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Mandag 17 - 20
Tirsdag - Torsdag 17 - 21
Fredag - Lørdag 17 - 22
Tlf 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Onsdag 17 - 21
Torsdag - Lørdag 17 - 22
Storgata 10
0155 Oslo
info@restaurantbasso.no
Phone 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Monday 17 - 20
Tuesday - Thursday 17 - 21
Friday - Saturday 17 - 22
Phone +45 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Wednesday 17 - 21
Thursday - Saturday 17 - 22
VIGTIG INFORMATION
Som følge af de skærpede restriktioner i vores branche ifbm. bekæmpelsen af smittespredningen af Covid-19 holder vi lukket fra onsdag den 9/12 2020 og indtil andet annonceres.
Mad ud af huset
Vi går endnu en gang en hård tid i møde, men vi håber meget på at se dig og dit selskab, så snart vi må åbne op igen. Vi er en del af DiningSix, der tilbyder kvalitetsmad ud af huset til enhver anledning. Vælg og bestil din foretrukne catering menu til afhentning eller levering her: diningsix.dk