Menu

Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3 retter pr. person.

10 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

398,- pr. person

13 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

498,- pr. person

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

348,- pr. person

Vinmenu

5 glas til vores 13 serveringer

438,- pr. person

Snacks

  • Friteret pasta – Snekrabbe – Citron

    Friteret pasta med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme & friske urter. Toppet med frisk dild.

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt

    Sprødt kyllingeskind formet som et blad med en creme lavet på frisk basilikum. Retten afrundes med revet brændt hvidløg.

    Parmaskinke – Blæksprutte – Forkullet hvidløg

    Brødpaneret blæksprutte med sort hvidløgscreme, lufttørret parmaskinke & karsespirer.

    88,-

Kolde retter

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

    98,-
  • Tuncarpaccio – Basilikum – Pistacie

    Lynstegt tun med gremolata lavet på italiensk olivenolie, chili, basilikum, citron & havsalt. Drysses med pistacienødder for sprødhed.

    108,-
  • Kalvetatar – Fermenteret peber – Dehydreret tomat

    Mørbrad på kalv rørt op med olivenolie og blomsterhonning. Pyntet med parmesan Reggiano, fermenteret pebercreme, dehydrerede søde San Marzano tomater & frisk oregano.

    108,-

Varme retter

  • Friteret kammusling – Fermenteret hvidløgscreme – Mandarin glace

    Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal, på en bund af creme på fermenteret hvidløg & æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med citrus, glace & urter.

    98,-
  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er er en klassiker på vores menukort og er et absolut ”must try”.

    148,-
  • Glaseret selleri – Røget mascarpone – Sprød tuille

    Stegt knoldselleri med smør, melis & æbleeddike. Herefter stegt sprødt i brunet smør, toppet med rygeostcreme, syltede urtestilke & en sprød gylden tuille.

    88,-
  • Casarecce pasta – Ristede bøgehatte – Svampesauce

    Hjemmelavet al dente pasta vendt med kraftig svampesauce samt hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie. 

    128,-
  • Rosastegt and – Syltede bær – Kraftig glace

    Stegt andebryst med gyldent skind og rosa midte. Kraftig okseglace med portvin og brun farin. Syltede søde tyttebær og engsyre runder retten af.

    138,-
  • Vinterkål – Kærnemælk – hasselnødder

    Stegt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie & citron. Ristede kvaste hasselnødder giver den fornødne fedme og det sprøde element den behøver.

    98,-

Dessert

  • Chokolade – Amarena – Nougatine

    Blød mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme twistet med yoghurt. Syrlig is på amarenakirsebær bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandelnougatine giver et sprødt element. 

    88

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.