Menu

Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist. Vælges der separate kolde- og varme retter anbefaler vi ca. 3-4 retter pr. person.

Vær opmærksom på at vi om søndagen udelukkende serverer vores Sunday Tasting menu

10 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

398,- pr. person

13 Serveringer

Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert

Skal vælges af hele bordet

498,- pr. person

Vinmenu

4 glas til vores 10 serveringer

368,- pr. person

Vinmenu

5 glas til vores 13 serveringer

458,- pr. person

Snacks

  • Minitærte – Laksetatar – Syltede perler
    Sprød minitærte på friteret pasta med fyld af koldrøget laksetatar, oregano, vakuumerede Granny Smith æbler & syltede løgperler

    Caesar – Parmaskinke – Parmesan
    Crouton af italiensk focaccia, caesardressing, sprød parmaskinke & friskrevet modnet parmesan

    Røget kartoffel – Friskost – Basilikum
    Ny kartoffel med smag af røget bøg, fyldt med friskost & hjemmelavet basilikumolie

     

    88,-

Forret

  • Lynstegt tun – Kalv – Kapers

    Lynstegt & marineret tun, tonnato sauce, sprøde kapers, semi-dried tomater & dehydreret kalv

    118,-
  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør

    98,-
  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

    98,-

Mellemret

  • Spæde rødder – Balsamico – Hjemmelavet ricotta

    Små spæde gulerødder bagt med balsamico, honning & eddike. Hertil en hjemmelavet ricotta & sprøde gulerodsflager

    88,-
  • Jomfruhummer – Tomatsuppe – Focaccia

    Soufflé af jomfruhummer & torsk serveret med cremet San Marzano tomatsuppe. Hertil sprøde croutoner på aromatisk focaccia

    128,-
  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”

    148,-

Hovedret

  • Asparges – Pinjekerner – Pancetta

    Friske asparges på en bund af ristede og puréerede pinjekerner, bagt havre, friteret salvie & sprød pancetta

    98,-
  • Hjemmelavet pasta – Pepperonata – Hasselnødder

    Hjemmelavet pasta vendt med fyldig pepperonata sauce, lavet på grillet peberfrugt, mandler, soltørrede tomater, rødvinseddike & italiensk olivenolie. Toppet med ristede hasselnødder & urter

    128,-
  • Kylling – Limoncello – Æble

    Sprængt kylling i syrlig limoncellosauce på kraftig kyllingefond, italiensk citronlikør & smør. Hertil bagte forårsæbler i hvid balsamico & farin

    148,-

Dessert

  • Hvid chokolademousse – Pistacie – Malt

    Mousse lavet på hvid chokolade brudt med crumble, der er lavet på ladyfingers. Toppet med hjemmelavet pistacieis & et bagt maltblad

    98,-

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.