Basso Aarhus

Skolegade 21, 8000 Aarhus C

Basso i Aarhus

Menuen hos Basso Aarhus består af simple og enkle retter med stor smag, der sagtens kan deles ved bordet, så man som gæst har mulighed for at prøve noget forskelligt og få flere forskellige unikke smagsoplevelser. Med afsæt i det italienske køkken, må man derfor forvente at blive taget med på en længere smagsrejse, når man besøger Basso Aarhus.

Basso Aarhus har til huse i  på Skolegade 21. Lokalerne er overraskende, forfriskende og stilrene, og interiøret afspejler den intimitet og uformelle stemning, man som familie eller gode venner deler, når man nyder en god madoplevelse sammen.

Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi har to særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Forespørgsler om selskaber, ud af huset m.m. kan ske i nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Basso Aarhus
Skolegade 21
8000, Aarhus C

info@bassoaarhus.dk
69 15 69 81

Italiensk restaurant i Århus

I i hjertet af Aarhus, er Basso placeret; en italiensk inspireret restaurant og madoplevelse til de madglade århusianere.
Restauratør-teamet, DiningSix, åbnede i sin tid restauranten Slap Af som første projekt i familien. Sidenhen lancerede de den populære steakhouse-restaurant KöD, der efter kort tid åbnede døre i København også. I 2017 stod den på et nyt koncept: en italiensk restaurant i Skolegade. Menukortet består af klassiske, italienske retter med et nordisk twist. Særligt har Social Dining-menuen vundet indpas i Aarhus. Den fås som 10 eller 13 italiensk inspirerede retter til hhv. 398 kr. og 498 kr. pr. person, der kan nydes og deles af alle ved bordet.

Første servering består af forskellige snacks med smukke elementer inspireret af det italienske køkken og bevæger sig videre til lidt større serveringer – både kolde og varme – i en blanding af årstidens grøntsager og forskellige udskæringer af kød. Menuen afsluttes med varierende søde desserter. Hermed har restaurantperlen i Latinerkvarteret kreeret sin egen fortolkning af den italienske madkultur og byder blandt andet på hjemmelavet pasta og lækker mozzarella.

Mere om Basso Aarhus

Området omkring Skolegade er kendt for den hyggelige og nærmest sydlandske stemning det bringer. Atmosfæren er fyldt med caféstemning og gaderne er snævre og brostensbelagte, hvilket danner de perfekte rammer for Bassos italienske og varme stemning; en stemning der særligt kommer til udtryk i indretningen af restauranten. Valgene er taget med hygge og nærvær in mente. Farverne er varme og dybe, lysopsætningen skaber illusionen af levende lys. Puderne og sofaerne inviterer til en helaftensforestilling i selskab med dem du holder af. Lokalerne er overraskende, forfriskende og stilrene, og interiøret afspejler den intimitet og uformelle stemning man som familie eller venner deler over et godt måltid.

À la carte menuen på Basso består af et bredt udvalg af snacks, en lang række både kolde og varme anretninger samt tre desserter. Her anbefaler vi ca. 3 retter pr. person, som du enten kan nyde for dig selv eller dele med de andre ved bordet. Menuen skifter efter sæsonens råvarer, men byder bl.a. på risottokugler, Parma Riserva, meatballs, cremet polenta, diverse italienske oste og tiramisu. Særlige favoritter er restaurantens cremede risotto med trøffel, svampe og mascarpone, Il Tricolore salat med bresaola, hjertesalat og cæsardressing og selvfølgelig: Bassos egen hjemmelavede mozzarella med tomat og basilikum. Derudover er de hemmelavede pastaretter altid et hit blandt gæsterne i Aarhus.

Til maden tilbydes en stor variation af røde og hvide italienske vine samt italiensk inspirerede og hjemmelavede cocktails på fad.

Hvis du gerne vil invitere til selskab og arrangementer stiller Basso også selskabslokaler til rådighed. Vi har et selskabslokale i kælderen, hvor vi kan huse op til 65 spisende gæster i eget lokale, eller 130 gæster fordelt på 2 etager. Så hvad enten I skal holde fødselsdag, firmafest, fodboldafslutning eller lignende, får du løsningen på Basso. Vi har også et mindre lokale, som I kan leje for jer selv; dette kan huse op til 20 personer.

Særlige menuer er udarbejdet til formålet og byder på tre forskellige løsninger afhængig af jeres ønsker. Hver menu består af 10 eller 13 serveringer med snacks, forretter, hovedretter og desserter med idéen at dele retterne blandt gæsterne, så alle får en samlet oplevelse og kan være sammen om madglæden.

Her kan der tilkøbes drikkevaremenuer, der passer til maden og jeres behov.

Hvad enten du er til en hurtig middag, en lang og hyggelig aften med masser af mad eller mangler en løsning til dit arrangement, står restaurant Basso klar til at servere italiensk madglæde til dig og dine. Besøg os i Skolegade 21 i Aarhus.