Selskabsmenuer på Basso

Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu. 

Fra d. 4. november serverer vi vores julemenu – Den kan du finde ved at KLIKKE HER

All-in menu

598 pr. person
13 serveringer
Velkomstbobler
Kaffe & thé

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

893 pr. person
Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Basso Experience

498 pr. person
Mest valgte
13 serveringer

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

793 pr. person
Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Explore menu

398 pr. person
10 serveringer

Snacks

Forret

(Mellemret ikke inkluderet)

Hovedret

Dessert

693 pr. person
Inkl. Fri bar i øl, vin, sodavand & vand
2,5 timer

Vores selskabsmenuer vil sikre dig og dit selskab en spændende smagsrejse rundt i det italienske køkken. Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser. 

Allergener

Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener. Send din forespørgsel med ønsker og antal, så hjælper vi dig.

Lidt mere krymmel på toppen?

Skal du og dine gæster have det lidt ekstra lækkert,
kan du tjekke vores opgraderingsmuligheder.
Klik her & se mere

Inkluderet i fri bar

2,5 timer

Hvidvin

Trebbiano, Umani Ronchi, 2022

Rødvin

Negroamaro, Roots, 2021

Øl

Tuborg Pilsner

Soft drinks

Diverse sodavand
Vand m./u. brus

ADD-ON: COCKTAILPAKKE

195 pr. person

Tilføj cocktails til din aften

2,5 timers fri bar i:

Italian Breeze
Amalfy Twist
Basilico e Fragole
Limoncello ”Thyme”

Opgradér din vinpakke

+ 175 pr. person

Hvidvin

Pinot Grigio, Lungarotti, 2022

Rødvin

Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista, 2022
Vi serverer denne menu frem til og med d. 5 januar 2025

Snacks

Frisk ravioli – Mascarpone – Hasselnød

Frisk ravioli lavet med rødbede, fyldt med mascarpone & hasselnød.

Salsiccia – Basilikum – Salvie

Sprød salsiccia, serveret med basilikumcreme & stegt salvie.

Tun – Artiskok – Kapers

Lynstegt tun serveret med artiskokcreme & stegte kapers.

Forret

Focaccia – Peperonata – Ricotta

Frisk focaccia, serveret med ricottacreme, peperonata & ristede hasselnødder.

Jordskok – Hvidløg – Brændt porre

Cremet jordskokkesuppe, serveret med syltede jordskokker, brændt porre & hvidløgsskud.

Tatar – Pecorino – Saltet citron

Oksetatar, serveret med saltet citron, mandelcrumble, purløg, pecorinocreme & sprød pasta.

Mellemret

Cremet risotto – Syltede bøgehatte – Trøffel

Silkeblød cremet risotto lavet med italiensk flødeost, trøffel & syltede bøgehatte.

Meatballs – Tomat – Mascarpone

Bassos meatballs i tomatsauce, serveret på cremet mascarpone & toppet med gremolata.

Karamelliseret kål – Syrnet fløde– Hasselnødder

Karamelliseret kål, serveret med syrnet fløde, hasselnødder & syltede bær.

Hovedret

Tri-Tip – Balsamico – Kirsebær

Rosa-grillet Tri-Tip, serveret med hvidløgs-/kartoffelpuré, balsamicosauce & glaserede kirsebær.

Orecchiette – Østershat – Modnet parmesan

Italiensk "Øre"-pasta serveret med spinat & persille, modnet parmesan & sprøde østershatte.

Stracciatella – Syltede tomater – Røgsalt

Hjemmelavet italiensk stracciatella på friske tomater & syltede tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade.

Dessert

Mørk chokolade – Balsamico – Solbær

Mørk chokolademousse, serveret med sorbet lavet af solbær, gastrique af lagret balsamicoeddike & sprøde mandler.
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.
Name: [field id=”name”] [field id=”last_name”]
Email Address: [field id=”email”]
Phone Number: [field id=”phone”]
Event date: [field id=”date”]
Number of guest: [field id=”number”]
Type of party: [field id=”type”]
City: [field id=”City”]
Message: [field id=”message”]

thank you so much

We will get back to you