Basso Sunday Tasting

Hver søndag inviterer vi indenfor til en særlig menu à 13 serveringer frit sammensat af køkkenet til en pris på 298,- pr. person.

BASSO
SUNDAY
TASTING

Nu kan du hver søndag få en ekstraordinær smagsrejse rundt i Basso-universet, når vi inviterer indenfor til Sunday Tasting

Hver søndag inviterer vi indenfor til en særlig menu à 13 serveringer frit sammensat af køkkenet til en pris på 298,- pr. person.

Konceptet kalder vi for Sunday Tasting: Her får vores dygtige Basso-kokke lov til at lege frit og afprøve nye fortolkninger af gamle kendinge eller helt nye retter og eksperimenter.

Sunday Tasting er altså en middag fuld af kreativitet og overraskelser, hvor I kan forvente en ekstraordinær og spændende rejse rundt i det italienske køkken. Vores kokke bruger Sunday Tasting til at blive klogere på vores egen kunnen og til at forberede sig på fremtidige menusammensætninger.

Så kom ind og vær smagsdommer for en aften og nyd en rejse i det italienske.

Se ledige tider og book bord:
(Skriv “Sunday Tasting” i bookingkommentaren)

VIGTIG INFORMATION
Som følge af de skærpede restriktioner i vores branche ifbm. bekæmpelsen af smittespredningen af Covid-19 holder vi lukket fra onsdag den 9/12 2020 og indtil andet annonceres.

Mad ud af huset
Vi går endnu en gang en hård tid i møde, men vi håber meget på at se dig og dit selskab, så snart vi må åbne op igen. Vi er en del af DiningSix, der tilbyder kvalitetsmad ud af huset til enhver anledning. Vælg og bestil din foretrukne catering menu til afhentning eller levering her: diningsix.dk