Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange

OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover.

Få et tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Menu

Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden. Nedenstående menu gælder frem t.o.m. 1 November 2021

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.

Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!

Vigtigt! Hele selskabet skal vælge samme menu.

Selskabsmenu 1

348,- pr. person

Snacks

  • Animelle – Creme fraiche – Purløg

    Panerede kalvebrisler friteret sprøde og drysset med dehydreret yoghurt & hvidløg. Fedmen brydes af en syrlig creme på syrnet fløde med purløg.

    Minitærte – Baccalà – Æg

    Saltet og tørret torsk blandet med mascarpone, citronskal & friske urter. Toppet med creme lavet på æggeblomme & syre.

    San Marzano – Basilikum – Forkullet hvidløg

    Gel lavet på tomatjuice og foldet til ravioli. Raviolien er fyldt med basilikum og drysset med forkullet bitter hvidløg.

Forret

  • Crudo – Gule tomater – Vilde friterede ris

    Frisk fisk tilberedt med syren fra citroner og marineret i olivenolie. Serveret med gule cherrytomater, friske urter & friterede vilde ris.

  • Pancetta – Røget chili – Spidskål

    Forkullet spidskål serveret kølig med lag af vakuumeret æble. Røget lun salsa på pebret pancetta, chili & karamelliseret løg. Retten bliver serveret med friteret kål & cremet selleri pure.

  • Ricotta – Sprød pasta – Hasselnød

    Hjemmelavet cremet ricotta med sød balsamico & hasselnødder. Hertil friteret sprød pasta & friske urter.

Hovedret

  • Stracciatella – Tomat – Røget salt

    Frisk blød stracciatella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af.

  • Sprød gris – Kraftig glace – Palmekål

    Braiseret gris vendt i tipo 00 og friteret før servering. Serveret med kraftig glace skilt med spinatolie og pyntet med saltet brændt palmekål.

  • Hjemmelavet pasta – Kantarel – Estragon

    Pasta tilberedt al dente med sort peber, brødkrummer, smørstegte kantareller & estragon.

Dessert

  • Chokoladeis – Kumquats – Mandelkage

    Italiensk mandelkage med citronskal & sprøde mandelflager. Sukkerbagte kumquats & blød hjemmelavet chokoladeis.

Selskabsmenu 2

468,- pr. person

Snacks

  • Animelle – Creme fraiche – Purløg

    Panerede kalvebrisler friteret sprøde og drysset med dehydreret yoghurt & hvidløg. Fedmen brydes af en syrlig creme på syrnet fløde med purløg.

    Minitærte – Baccalà – Æg

    Saltet og tørret torsk blandet med mascarpone, citronskal & friske urter. Toppet med creme lavet på æggeblomme & syre.

    San Marzano – Basilikum – Forkullet hvidløg

    Gel lavet på tomatjuice og foldet til ravioli. Raviolien er fyldt med basilikum og drysset med forkullet bitter hvidløg.

Forret

  • Crudo – Gule tomater – Vilde friterede ris

    Frisk fisk tilberedt med syren fra citroner og marineret i olivenolie. Serveret med gule cherrytomater, friske urter & friterede vilde ris.

  • Pancetta – Røget chili – Spidskål

    Forkullet spidskål serveret kølig med lag af vakuumeret æble. Røget lun salsa på pebret pancetta, chili & karamelliseret løg. Retten bliver serveret med friteret kål & cremet selleri pure.

  • Ricotta – Sprød pasta – Hasselnød

    Hjemmelavet cremet ricotta med sød balsamico & hasselnødder. Hertil friteret sprød pasta & friske urter.

Mellemret

  • Kalvetatar – Dehydreret tomat – Kartoffelchips

    Rørt tatar på kalvemørbrad med variationer af italienske tomater, sprøde kartoffelchips & tallerkensmækker.

  • Confiterede løg – Røget løgcreme – Hvidløgsskud

    Sarte løg tilberedt i grøntsagsolie, krydderurter & hvidløg. Serveret på løgcreme, sprøde friterede løg & nye hvidløgsspirer.

  • Risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.

Hovedret

  • Stracciatella – Tomat – Røget salt

    Frisk blød stracciatella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af.

  • Sprød gris – Kraftig glace – Palmekål

    Braiseret gris vendt i tipo 00 og friteret før servering. Serveret med kraftig glace skilt med spinatolie og pyntet med saltet brændt palmekål.

  • Hjemmelavet pasta – Kantarel – Estragon

    Pasta tilberedt al dente med sort peber, brødkrummer, smørstegte kantareller & estragon.

Dessert

  • Chokoladeis – Kumquats – Mandelkage

    Italiensk mandelkage med citronskal & sprøde mandelflager. Sukkerbagte kumquats & blød hjemmelavet chokoladeis.

Selskabsmenu 3

588,- pr. person

Inkl. fri vand m/u brus samt kaffe til dessert

Velkomst cocktail & Snacks

  • Velkomst Cocktail

    Adult Limonata

  • Animelle – Creme fraiche – Purløg

    Panerede kalvebrisler friteret sprøde og drysset med dehydreret yoghurt & hvidløg. Fedmen brydes af en syrlig creme på syrnet fløde med purløg.

    Minitærte – Baccalà – Æg

    Saltet og tørret torsk blandet med mascarpone, citronskal & friske urter. Toppet med creme lavet på æggeblomme & syre.

    San Marzano – Basilikum – Forkullet hvidløg

    Gel lavet på tomatjuice og foldet til ravioli. Raviolien er fyldt med basilikum og drysset med forkullet bitter hvidløg.

Forret

  • Crudo – Gule tomater – Vilde friterede ris

    Frisk fisk tilberedt med syren fra citroner og marineret i olivenolie. Serveret med gule cherrytomater, friske urter & friterede vilde ris.

  • Pancetta – Røget chili – Spidskål

    Forkullet spidskål serveret kølig med lag af vakuumeret æble. Røget lun salsa på pebret pancetta, chili & karamelliseret løg. Retten bliver serveret med friteret kål & cremet selleri pure.

  • Ricotta – Sprød pasta – Hasselnød

    Hjemmelavet cremet ricotta med sød balsamico & hasselnødder. Hertil friteret sprød pasta & friske urter.

Mellemret

  • Kalvetatar – Dehydreret tomat – Kartoffelchips

    Rørt tatar på kalvemørbrad med variationer af italienske tomater, sprøde kartoffelchips & tallerkensmækker.

  • Confiterede løg – Røget løgcreme – Hvidløgsskud

    Sarte løg tilberedt i grøntsagsolie, krydderurter & hvidløg. Serveret på løgcreme, sprøde friterede løg & nye hvidløgsspirer.

  • Risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.

Hovedret

  • Stracciatella – Tomat – Røget salt

    Frisk blød stracciatella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af.

  • Sprød gris – Kraftig glace – Palmekål

    Braiseret gris vendt i tipo 00 og friteret før servering. Serveret med kraftig glace skilt med spinatolie og pyntet med saltet brændt palmekål.

  • Hjemmelavet pasta – Kantarel – Estragon

    Pasta tilberedt al dente med sort peber, brødkrummer, smørstegte kantareller & estragon.

Dessert

  • Chokoladeis – Kumquats – Mandelkage

    Italiensk mandelkage med citronskal & sprøde mandelflager. Sukkerbagte kumquats & blød hjemmelavet chokoladeis.

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkevarer

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet
  • Velkomst drink

    For eksempel:

    Basso Orange Fizz – 78,-
    Martini Fiero – Æggehvider – Citron – Hvidvin – Appelsin

    Adult Limonata – 78,-
    Stolichnaya Vodka – Citron – Vanilje – Soda

    Gin & Tonic – fra 75,-

  • 4 glas til vores 10 serveringer

    348,- pr. person
  • 5 glas til vores 13 serveringer

    438,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand

    3 timer
    Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2019
    Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2018

    278,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand – luksus

    3 timer
    Pinot Grigio, Lungarotti, 2018
    Valpolicella Ripasso Pietra Antica, Monteforte, 2016

    398,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand – Premium

    3 timer
    Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2016
    Brunello di Montalcino, Altesino, Toscana, 2013

    728,- pr. person
  • Kaffe & The

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter
    25,- pr. person
  • Kaffe, The & Avec

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
    Et udvalg af avecs

    85,- pr. person
  • Fri cocktails (Samme tidsrum som fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    198,- pr. person
  • Fri cocktails (I forlængelse af fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    398,- pr. person