Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi har to særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab. 

Vores selskabslokale i kælderen huser op til 65 spisende gæster i eget lokale, eller 130 fordelt på 2 etager. Så uanset om I skal holde fødselsdag, firmafest, fodboldafslutning eller lignende, har vi den perfekte løsning.
Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange!

OBS!
Et selskab defineres ved 8 personer eller derover.

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.
Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser - der er noget for enhver smag!

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. 


Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige.

Selskabsmenu 1

3 serveringer + snacks udgjort af i alt 10 retter. Det hele kommer ind på deletallerkener, og du skal derfor ikke vælge til eller fra, men blot dele med dit selskab.
  • Snacks / appetizer

    Parmesanchips - Parmesan Reggiano 12 mdr. & artiskokcreme
    Taskekrabbe - Sprød crustade, syltede bøgehatte & porcini pulver
    Andepaté - Sprød vaffel, figner, nedkogt balsamico & radicchio

  • Kolde retter

    Frisk bøffelmozzarella - Syltede tomater, røget salt & basilikum
    Koldrøget laks - Stracciatellacreme, radicchio & hasselnødsvinaigrette
    Zucchini salat – Brændt citronolie, feta & honningmarinerede nødder

  • Varme retter

    “Grande Rotondo” af okse - Grappaglace, rodfrugtspuré & gremolata
    “Arrabiata” pasta - Syrlig tomatsauce, tørret peperoncino & engsyre
    Karameliserede gulerødder - Parmesancreme & trøffel pecorino

  • Dessert

    Tiramisu - Amaretto, nougatis & espresso

348,- pr. person

Selskabsmenu 2

4 serveringer + snacks fordelt imellem 13 forskellige retter.
Det hele kommer ind på deletallerkener, og du skal derfor ikke vælge til eller fra, men blot dele med dit selskab.
  • Snacks / appetizer

    Parmesanchips - Parmesan Reggiano 12 mdr. & artiskokcreme
    Taskekrabbe - Sprød crustade, syltede bøgehatte & porcini pulver
    Andepaté - Sprød vaffel, figner, nedkogt balsamico & radicchio

  • Kolde retter

    Frisk bøffelmozzarella - Syltede tomater, røget salt & basilikum
    Koldrøget laks - Stracciatellacreme, radicchio & hasselnødsvinaigrette
    Zucchini salat – Brændt citronolie, feta & honningmarinerede nødder

  • Mellemretter

    Il Tricolore - Lufttørret okse, hjertesalat, parmesan & syrnet fløde
    Risotto - Variation af svampe, citron & mascarponecreme
    Oksetatar - Fermenteret hvidløg & variation af solmodne tomater

  • Varme retter

    “Grande Rotondo” af okse - Grappaglace, rodfrugtspuré & gremolata
    “Arrabiata” pasta - Syrlig tomatsauce, tørret peperoncino & engsyre
    Karameliserede gulerødder - Parmesancreme & trøffel pecorino

  • Dessert

    Tiramisu - Amaretto, nougatis & espresso

4 serveringer + snacks fordelt imellem 13 forskellige retter.
Det hele kommer ind på deletallerkener, og du skal derfor ikke vælge til eller fra, men blot dele med dit selskab.
468,- pr. person

Selskabsmenu 3

Velkomst Cocktail "Basso Aperol Fizz"
4 serveringer + snacks fordelt imellem 13 forskellige retter.
Hertil fri vand m/u brus samt kaffe til dessert
Det hele kommer ind på deletallerkener, og du skal derfor ikke vælge til eller fra, men blot dele med dit selskab.
  • Snacks / appetizer

    Parmesanchips - Parmesan Reggiano 12 mdr. & artiskokcreme
    Taskekrabbe - Sprød crustade, syltede bøgehatte & porcini pulver
    Andepaté - Sprød vaffel, figner, nedkogt balsamico & radicchio

  • Kolde retter

    Frisk bøffelmozzarella - Syltede tomater, røget salt & basilikum
    Koldrøget laks - Stracciatellacreme, radicchio & hasselnødsvinaigrette
    Zucchini salat – Brændt citronolie, feta & honningmarinerede nødder

  • Mellemretter

    Il Tricolore - Lufttørret okse, hjertesalat, parmesan & syrnet fløde
    Risotto - Variation af svampe, citron & mascarponecreme
    Oksetatar - Fermenteret hvidløg & variation af solmodne tomater

  • Varme retter

    “Grande Rotondo” af okse - Grappaglace, rodfrugtspuré & gremolata
    “Arrabiata” pasta - Syrlig tomatsauce, tørret peperoncino & engsyre
    Karameliserede gulerødder - Parmesancreme & trøffel pecorino

  • Dessert

    Tiramisu - Amaretto, nougatis & espresso

588,- pr. person