Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange

OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover.

Få et tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Menu

Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden. 

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.

Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!

NB! Nedenstående menu er gældende t.o.m. den 28. august 2022

Selskabsmenu 1

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

398,- pr. person

Snacks

  • Kaviar – Røget løvstikkekartoffel – Syrlig ricotta
    Røget kartoffel med løvstikke med syrlig ricotta & crutomat. Toppet med cremet Gold selection kaviar

    Minitærte – Vandmelon – Friteret basilikum
    Sprød tærte med fyld af pancettacreme. Hertil ristede mandler, sprød & saftig vandmelon, balsamico & friteret basilikum

    Arancini – Parmesan – Urter
    Sprøde risottokugler med parmesan & urter, serveret på creme af citron. Toppet med havsalt

     

Forret

  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme.
    Dryppet med brunet smør & pyntet med friske urter

  • Skaldyrssuppe – Mascarpone – Sommergrønt

    Skaldyrssuppe lavet på fond af muslinger, fløde & suppeurter. Hertil en blød mascarponecreme, fintsnittet sommergrønt & perler af tomatolie

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

Hovedret

  • Pollo al limone – Citronsauce – Ærter

    Stegt kyllingeoverlår med syrlig hvidvinsreduceret citronsauce vendt med spæd spinat, friske ærter & løg. Toppet med sprød pancetta & ærteskud

  • Grillede ungmajs – Confiteret hvidløg – Urtecrumble

    Små stegte ungmajs med en creme smagt til med confiteret hvidløg. Toppet med urtecrumble lavet på forkullet hvidløg & persille

  • Hjemmelavet pasta – Hvidvin – Parmesan

    Cremet hjemmelavet pasta på flødebaseret hvidvinssauce & friskkværnet sort peber. Anrettet med puffede kartoffelpuder & salvie

Dessert

  • Vanilje gelato – Jordbær – Balsamico

    Friske jordbær i basilikum & balsamico.
    Serveres med hjemmelavet, fed vaniljeis & sprød mandelkiks

Selskabsmenu 2

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

498,- pr. person

Snacks

  • Kaviar – Røget løvstikkekartoffel – Syrlig ricotta
    Røget kartoffel med løvstikke med syrlig ricotta & crutomat. Toppet med cremet Gold selection kaviar

    Minitærte – Vandmelon – Friteret basilikum
    Sprød tærte med fyld af pancettacreme. Hertil ristede mandler, sprød & saftig vandmelon, balsamico & friteret basilikum

    Arancini – Parmesan – Urter
    Sprøde risottokugler med parmesan & urter, serveret på creme af citron. Toppet med havsalt

     

Forret

  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme.
    Dryppet med brunet smør & pyntet med friske urter

  • Skaldyrssuppe – Mascarpone – Sommergrønt

    Skaldyrssuppe lavet på fond af muslinger, fløde & suppeurter. Hertil en blød mascarponecreme, fintsnittet sommergrønt & perler af tomatolie

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

Mellemret

  • Blomkål – Syrnet fløde – Boghvede

     Bagt blomkål med syrnet fløde & ristet boghvede. Drysset med grov crumble på sprød italiensk foccacia

  • Meatballs – Tomat – Parmesan

    Bassos italienske meatballs med pinjekerner & zucchini. Hertil en syrlig tomatsauce & friskrevet parmesan

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”

Hovedret

  • Pollo al limone – Citronsauce – Ærter

    Stegt kyllingeoverlår med syrlig hvidvinsreduceret citronsauce vendt med spæd spinat, friske ærter & løg. Toppet med sprød pancetta & ærteskud

  • Grillede ungmajs – Confiteret hvidløg – Urtecrumble

    Små stegte ungmajs med en creme smagt til med confiteret hvidløg. Toppet med urtecrumble lavet på forkullet hvidløg & persille

  • Hjemmelavet pasta – Hvidvin – Parmesan

    Cremet hjemmelavet pasta på flødebaseret hvidvinssauce & friskkværnet sort peber. Anrettet med puffede kartoffelpuder & salvie

Dessert

  • Vanilje gelato – Jordbær – Balsamico

    Friske jordbær i basilikum & balsamico.
    Serveres med hjemmelavet, fed vaniljeis & sprød mandelkiks

Selskabsmenu 3

  • Inkl.

    Velkomstbobler
    Vand m./u. brus ad libitum
    Kaffe/Thé til dessert

598,- pr. person

Snacks

  • Kaviar – Røget løvstikkekartoffel – Syrlig ricotta
    Røget kartoffel med løvstikke med syrlig ricotta & crutomat. Toppet med cremet Gold selection kaviar

    Minitærte – Vandmelon – Friteret basilikum
    Sprød tærte med fyld af pancettacreme. Hertil ristede mandler, sprød & saftig vandmelon, balsamico & friteret basilikum

    Arancini – Parmesan – Urter
    Sprøde risottokugler med parmesan & urter, serveret på creme af citron. Toppet med havsalt

     

Forret

  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme.
    Dryppet med brunet smør & pyntet med friske urter

  • Skaldyrssuppe – Mascarpone – Sommergrønt

    Skaldyrssuppe lavet på fond af muslinger, fløde & suppeurter. Hertil en blød mascarponecreme, fintsnittet sommergrønt & perler af tomatolie

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

Mellemret

  • Blomkål – Syrnet fløde – Boghvede

     Bagt blomkål med syrnet fløde & ristet boghvede. Drysset med grov crumble på sprød italiensk foccacia

  • Meatballs – Tomat – Parmesan

    Bassos italienske meatballs med pinjekerner & zucchini. Hertil en syrlig tomatsauce & friskrevet parmesan

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”

Hovedret

  • Pollo al limone – Citronsauce – Ærter

    Stegt kyllingeoverlår med syrlig hvidvinsreduceret citronsauce vendt med spæd spinat, friske ærter & løg. Toppet med sprød pancetta & ærteskud

  • Grillede ungmajs – Confiteret hvidløg – Urtecrumble

    Små stegte ungmajs med en creme smagt til med confiteret hvidløg. Toppet med urtecrumble lavet på forkullet hvidløg & persille

  • Hjemmelavet pasta – Hvidvin – Parmesan

    Cremet hjemmelavet pasta på flødebaseret hvidvinssauce & friskkværnet sort peber. Anrettet med puffede kartoffelpuder & salvie

Dessert

  • Vanilje gelato – Jordbær – Balsamico

    Friske jordbær i basilikum & balsamico.
    Serveres med hjemmelavet, fed vaniljeis & sprød mandelkiks

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkevarer

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet
  • Vinmenu

  • 4 glas til vores 10 serveringer

    368,- pr. person
  • 5 glas til vores 13 serveringer

    458,- pr. person
  • Opgrader din vinmenu: skift dit første glas ud med Drappier Champagne

    +58,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand – 3 timer

  • Standard

    Trebbiano, Umani Ronchi, 2020
    Negroamaro, Roots, 2021

    298,- pr. person
  • Luksus

    Pinot Grigio, Lungarotti, 2020
    Valpolicella Ripasso, Cantine Lenotti, 2019

    398,- pr. person
  • Premium

    Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2017
    Brunello di Montalcino, Altesino, 2017

    728,- pr. person
  • Kaffe & The

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter
    25,- pr. person
  • Kaffe, The & Avec

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
    Et udvalg af avecs

    85,- pr. person
  • Fri cocktails – 3 timer

     (Samme tidsrum som fri øl, vin & vand)
    Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    198,- pr. person
  • Fri cocktails – 3 timer

    (I forlængelse af fri øl, vin & vand)
    Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    398,- pr. person