Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange

OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover. Alle i selskabet skal vælge samme selskabsmenu

Få et tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Menu

Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden. 

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.

Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!

NB! Nedenstående menu er gældende t.o.m. den 6. november 2022

Selskabsmenu 1

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

398,- pr. person

Snacks

  • Sprød kiks – Rejer – Forkullet hvidløg
    Ricottacreme med saltsyltet citron, søkogte rejer & forkullet hvidløg.
    Serveret på sprød kiks.

    Frisk ravioli – Limoncello – Røg & basilikum
    Syltet glaskål i syrlig limoncello, fyldt med creme på røg & aromatisk basilikum. Herefter drysset med dehydreret tomat

    Parmesanchips – Trøffel – Olivenolie
    Sprød chip lavet på modnet italiensk parmesan.
    Toppet med trøffelcreme & italiensk olivenolie.

     

Forret

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade.

  • Svampesuppe – Syltede bøgehatte – Urteolie

    Cremet og fyldig suppe lavet på svampe, fløde, urter & sherry.
    Serveret med syltede bøgehatte, friske grøntsager & grøn urteolie.

  • Friteret kammusling – Brunet smør – Oksefond

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af brunet smør & oksefond.
    Toppet med friske urter.

Hovedret

  • Glaserede kamben – Crema piccante – Pistacie

    Glaserede kamben med pikant sauce lavet på peberfrugt & tomat.
    Toppet med pistacienødder.

  • Casarecce pasta – Rødbede – Birkes

    Hjemmelavet Casarecce  pasta med sødlig sauce lavet på rødbedejuice,
    friske urter, cremet mascarpone & blå birkes.

  • Lynstegt Cavolo Nero – Hvidløg – Parmesan

    Lynstegt palmekål med vinaigrette på hvidløg,
    italiensk olivenolie & revet modnet parmesan.

Dessert

  • Kastanjekaramel – Italiensk marengs – Lemon curd

    Luftig kastanjeflødeskum, brændt italiensk marengs, syrlig lemoncurd & ristede mandelflager.
    Serveret på en bund af kastanjeflødekaramel.

Selskabsmenu 2

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

498,- pr. person

Snacks

  • Sprød kiks – Rejer – Forkullet hvidløg
    Ricottacreme med saltsyltet citron, søkogte rejer & forkullet hvidløg.
    Serveret på sprød kiks.

    Frisk ravioli – Limoncello – Røg & basilikum
    Syltet glaskål i syrlig limoncello, fyldt med creme på røg & aromatisk basilikum. Herefter drysset med dehydreret tomat

    Parmesanchips – Trøffel – Olivenolie
    Sprød chip lavet på modnet italiensk parmesan.
    Toppet med trøffelcreme & italiensk olivenolie.

     

Forret

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade.

  • Svampesuppe – Syltede bøgehatte – Urteolie

    Cremet og fyldig suppe lavet på svampe, fløde, urter & sherry.
    Serveret med syltede bøgehatte, friske grøntsager & grøn urteolie.

  • Friteret kammusling – Brunet smør – Oksefond

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af brunet smør & oksefond.
    Toppet med friske urter.

Mellemret

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”.

  • Kalvetatar – Tomat – Kartoffelchips

    Rørt tatar af kalv med sennep, peberrod, skalotteløg, kapers, purløg, serveret med en creme af tomat & urter. Toppet med sprøde kartoffelchips.

  • Saltbagt selleri – Røget mascarpone – Italiensk focaccia

    Langtidstilberedt knoldselleri med røget mascarponecreme, urtestilke, syltede løg,
    sprød focaccia crumble & oregano.

Hovedret

  • Glaserede kamben – Crema piccante – Pistacie

    Glaserede kamben med pikant sauce lavet på peberfrugt & tomat.
    Toppet med pistacienødder.

  • Casarecce pasta – Rødbede – Birkes

    Hjemmelavet Casarecce  pasta med sødlig sauce lavet på rødbedejuice,
    friske urter, cremet mascarpone & blå birkes.

  • Lynstegt Cavolo Nero – Hvidløg – Parmesan

    Lynstegt palmekål med vinaigrette på hvidløg,
    italiensk olivenolie & revet modnet parmesan.

Dessert

  • Kastanjekaramel – Italiensk marengs – Lemon curd

    Luftig kastanjeflødeskum, brændt italiensk marengs, syrlig lemoncurd & ristede mandelflager.
    Serveret på en bund af kastanjeflødekaramel.

Selskabsmenu 3

  • Inkl.

    Velkomstbobler
    Vand m./u. brus ad libitum
    Kaffe/Thé til dessert

598,- pr. person

Snacks

  • Sprød kiks – Rejer – Forkullet hvidløg
    Ricottacreme med saltsyltet citron, søkogte rejer & forkullet hvidløg.
    Serveret på sprød kiks.

    Frisk ravioli – Limoncello – Røg & basilikum
    Syltet glaskål i syrlig limoncello, fyldt med creme på røg & aromatisk basilikum. Herefter drysset med dehydreret tomat

    Parmesanchips – Trøffel – Olivenolie
    Sprød chip lavet på modnet italiensk parmesan.
    Toppet med trøffelcreme & italiensk olivenolie.

     

Forret

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade.

  • Svampesuppe – Syltede bøgehatte – Urteolie

    Cremet og fyldig suppe lavet på svampe, fløde, urter & sherry.
    Serveret med syltede bøgehatte, friske grøntsager & grøn urteolie.

  • Friteret kammusling – Brunet smør – Oksefond

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af brunet smør & oksefond.
    Toppet med friske urter.

Mellemret

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”.

  • Kalvetatar – Tomat – Kartoffelchips

    Rørt tatar af kalv med sennep, peberrod, skalotteløg, kapers, purløg, serveret med en creme af tomat & urter. Toppet med sprøde kartoffelchips.

  • Saltbagt selleri – Røget mascarpone – Italiensk focaccia

    Langtidstilberedt knoldselleri med røget mascarponecreme, urtestilke, syltede løg,
    sprød focaccia crumble & oregano.

Hovedret

  • Glaserede kamben – Crema piccante – Pistacie

    Glaserede kamben med pikant sauce lavet på peberfrugt & tomat.
    Toppet med pistacienødder.

  • Casarecce pasta – Rødbede – Birkes

    Hjemmelavet Casarecce  pasta med sødlig sauce lavet på rødbedejuice,
    friske urter, cremet mascarpone & blå birkes.

  • Lynstegt Cavolo Nero – Hvidløg – Parmesan

    Lynstegt palmekål med vinaigrette på hvidløg,
    italiensk olivenolie & revet modnet parmesan.

Dessert

  • Kastanjekaramel – Italiensk marengs – Lemon curd

    Luftig kastanjeflødeskum, brændt italiensk marengs, syrlig lemoncurd & ristede mandelflager.
    Serveret på en bund af kastanjeflødekaramel.

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkevarer

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet
  • Vinmenu

  • 4 glas til vores 10 serveringer

    368,- pr. person
  • 5 glas til vores 13 serveringer

    458,- pr. person
  • Opgrader din vinmenu: skift dit første glas ud med Drappier Champagne

    +58,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand – 3 timer

  • Standard

    Trebbiano, Umani Ronchi, 2020
    Negroamaro, Roots, 2021

    298,- pr. person
  • Luksus

    Pinot Grigio, Lungarotti, 2020
    Valpolicella Ripasso, Cantine Lenotti, 2019

    398,- pr. person
  • Premium

    Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2017
    Brunello di Montalcino, Altesino, 2017

    728,- pr. person
  • Kaffe & The

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter
    25,- pr. person
  • Kaffe, The & Avec

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
    Et udvalg af avecs

    85,- pr. person
  • Fri cocktails – 3 timer

     (Samme tidsrum som fri øl, vin & vand)
    Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    198,- pr. person
  • Fri cocktails – 3 timer

    (I forlængelse af fri øl, vin & vand)
    Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    398,- pr. person