På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.
Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange
OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover.
Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden. Nedenstående menu gælder frem t.o.m. 21. marts 2021
Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.
Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!
Kogle – Dehydreret tomat – Citrontimian
Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret syrlig tomat og pyntet med spæde blade af citrontimian.
And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.
Cannelloni – Tun – Citronmelisse
Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse.
Radicchio blancheret med smør, tør italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme samt broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.
Carpaccio på frisk blæksprutte med vinaigrette, maraschino & agave. Toppes med ristede mandelflager, timian, rigelige mængder af revet citronskal samt Basso’s egen olivenolie.
Italiensk sprød æggekage med kartofler & urter. Hertil parmaskinke lagret i min. 12 mdr., hvilket giver salt og sødme til retten. Tørrede cherrytomater samt olie på soltørrede San Marzano tomater.
Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalt med vinaigrette på blodappelsin samt friteret salvie.
Hjemmelavet pasta kogt al dente pasta og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.
En frisk dessert til at slutte aftenen af på. Syrlig citrontærte på mørdej, sprød marengs, lemoncurd samt pulveriseret passionsfrugt.
Kogle – Dehydreret tomat – Citrontimian
Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret syrlig tomat og pyntet med spæde blade af citrontimian.
And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.
Cannelloni – Tun – Citronmelisse
Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse.
Radicchio blancheret med smør, tør italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme samt broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.
Carpaccio på frisk blæksprutte med vinaigrette, maraschino & agave. Toppes med ristede mandelflager, timian, rigelige mængder af revet citronskal samt Basso’s egen olivenolie.
Italiensk sprød æggekage med kartofler & urter. Hertil parmaskinke lagret i min. 12 mdr., hvilket giver salt og sødme til retten. Tørrede cherrytomater samt olie på soltørrede San Marzano tomater.
Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre.
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.
Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan samt røget salt.
Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalt med vinaigrette på blodappelsin samt friteret salvie.
Hjemmelavet pasta kogt al dente pasta og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.
En frisk dessert til at slutte aftenen af på. Syrlig citrontærte på mørdej, sprød marengs, lemoncurd samt pulveriseret passionsfrugt.
588,- pr. person
Inkl. fri vand m/u brus samt kaffe til dessertAdult Limonata
Kogle – Dehydreret tomat – Citrontimian
Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret syrlig tomat og pyntet med spæde blade af citrontimian.
And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.
Cannelloni – Tun – Citronmelisse
Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse.
Radicchio blancheret med smør, tør italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme samt broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.
Carpaccio på frisk blæksprutte med vinaigrette, maraschino & agave. Toppes med ristede mandelflager, timian, rigelige mængder af revet citronskal samt Basso’s egen olivenolie.
Italiensk sprød æggekage med kartofler & urter. Hertil parmaskinke lagret i min. 12 mdr., hvilket giver salt og sødme til retten. Tørrede cherrytomater samt olie på soltørrede San Marzano tomater.
Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre.
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.
Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan samt røget salt.
Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore
Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalt med vinaigrette på blodappelsin samt friteret salvie.
Hjemmelavet pasta kogt al dente pasta og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.
En frisk dessert til at slutte aftenen af på. Syrlig citrontærte på mørdej, sprød marengs, lemoncurd samt pulveriseret passionsfrugt.
Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.
Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.
Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige
For eksempel:
Basso Orange Fizz – 68,-
Martini Fiero – Æggehvider – Citron – Hvidvin – Appelsin
Adult Limonata – 68,-
Stolichnaya Vodka – Citron – Vanilje – Soda
Gin & Tonic – fra 75,-
3 timer
Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2019
Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2018
3 timer
Pinot Grigio, Lungarotti, 2018
Valpolicella Ripasso Pietra Antica, Monteforte, 2016
3 timer
Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2016
Brunello di Montalcino, Altesino, Toscana, 2013
Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
Et udvalg af avecs
3 timer
Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic
3 timer
Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic
Tlf 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Mandag 17 - 20
Tirsdag - Torsdag 17 - 21
Fredag - Lørdag 17 - 22
Tlf 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Onsdag 17 - 21
Torsdag - Lørdag 17 - 22
Storgata 10
0155 Oslo
info@restaurantbasso.no
Phone 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Monday 17 - 20
Tuesday - Thursday 17 - 21
Friday - Saturday 17 - 22
Phone +45 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Wednesday 17 - 21
Thursday - Saturday 17 - 22
VIGTIG INFORMATION
Som følge af de skærpede restriktioner i vores branche ifbm. bekæmpelsen af smittespredningen af Covid-19 holder vi lukket fra onsdag den 9/12 2020 og indtil andet annonceres.
Mad ud af huset
Vi går endnu en gang en hård tid i møde, men vi håber meget på at se dig og dit selskab, så snart vi må åbne op igen. Vi er en del af DiningSix, der tilbyder kvalitetsmad ud af huset til enhver anledning. Vælg og bestil din foretrukne catering menu til afhentning eller levering her: diningsix.dk