På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.
Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange
OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover.
Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden.
Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.
Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!
NB! Nedenstående menu er gældende t.o.m. den 19. juni 2022
Vand m./u. brus ad libitum
Minitærte – Laksetatar – Syltede perler
Sprød minitærte på friteret pasta med fyld af koldrøget laksetatar, oregano, vakuumerede Granny Smith æbler & syltede løgperler
Caesar – Parmaskinke – Parmesan
Crouton af italiensk focaccia, caesardressing, sprød parmaskinke & friskrevet modnet parmesan
Røget kartoffel – Friskost – Basilikum
Ny kartoffel med smag af røget bøg, fyldt med friskost & hjemmelavet basilikumolie
Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør
Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade
Lynstegt & marineret tun, tonnato sauce, sprøde kapers, semi-dried tomater & dehydreret kalv
Hjemmelavet pasta vendt med fyldig pepperonata sauce, lavet på grillet peberfrugt, mandler, soltørrede tomater, rødvinseddike & italiensk olivenolie. Toppet med ristede hasselnødder & urter
Sprængt kylling i syrlig limoncellosauce på kraftig kyllingefond, italiensk citronlikør & smør. Hertil bagte forårsæbler i hvid balsamico & farin
Friske asparges på en bund af ristede og puréerede pinjekerner, bagt havre, friteret salvie & sprød pancetta
Mousse lavet på hvid chokolade brudt med crumble, der er lavet på ladyfingers. Toppet med hjemmelavet pistacieis & et bagt maltblad
Vand m./u. brus ad libitum
Minitærte – Laksetatar – Syltede perler
Sprød minitærte på friteret pasta med fyld af koldrøget laksetatar, oregano, vakuumerede Granny Smith æbler & syltede løgperler
Caesar – Parmaskinke – Parmesan
Crouton af italiensk focaccia, caesardressing, sprød parmaskinke & friskrevet modnet parmesan
Røget kartoffel – Friskost – Basilikum
Ny kartoffel med smag af røget bøg, fyldt med friskost & hjemmelavet basilikumolie
Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør
Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade
Lynstegt & marineret tun, tonnato sauce, sprøde kapers, semi-dried tomater & dehydreret kalv
Soufflé af jomfruhummer & torsk serveret med cremet San Marzano tomatsuppe. Hertil sprøde croutoner på aromatisk focaccia
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”
Små spæde gulerødder bagt med balsamico, honning & eddike. Hertil en hjemmelavet ricotta & sprøde gulerodsflager
Hjemmelavet pasta vendt med fyldig pepperonata sauce, lavet på grillet peberfrugt, mandler, soltørrede tomater, rødvinseddike & italiensk olivenolie. Toppet med ristede hasselnødder & urter
Sprængt kylling i syrlig limoncellosauce på kraftig kyllingefond, italiensk citronlikør & smør. Hertil bagte forårsæbler i hvid balsamico & farin
Friske asparges på en bund af ristede og puréerede pinjekerner, bagt havre, friteret salvie & sprød pancetta
Mousse lavet på hvid chokolade brudt med crumble, der er lavet på ladyfingers. Toppet med hjemmelavet pistacieis & et bagt maltblad
Velkomstbobler
Vand m./u. brus ad libitum
Kaffe/Thé til dessert
598,- pr. person
Minitærte – Laksetatar – Syltede perler
Sprød minitærte på friteret pasta med fyld af koldrøget laksetatar, oregano, vakuumerede Granny Smith æbler & syltede løgperler
Caesar – Parmaskinke – Parmesan
Crouton af italiensk focaccia, caesardressing, sprød parmaskinke & friskrevet modnet parmesan
Røget kartoffel – Friskost – Basilikum
Ny kartoffel med smag af røget bøg, fyldt med friskost & hjemmelavet basilikumolie
Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør
Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade
Lynstegt & marineret tun, tonnato sauce, sprøde kapers, semi-dried tomater & dehydreret kalv
Soufflé af jomfruhummer & torsk serveret med cremet San Marzano tomatsuppe. Hertil sprøde croutoner på aromatisk focaccia
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”
Små spæde gulerødder bagt med balsamico, honning & eddike. Hertil en hjemmelavet ricotta & sprøde gulerodsflager
Hjemmelavet pasta vendt med fyldig pepperonata sauce, lavet på grillet peberfrugt, mandler, soltørrede tomater, rødvinseddike & italiensk olivenolie. Toppet med ristede hasselnødder & urter
Sprængt kylling i syrlig limoncellosauce på kraftig kyllingefond, italiensk citronlikør & smør. Hertil bagte forårsæbler i hvid balsamico & farin
Friske asparges på en bund af ristede og puréerede pinjekerner, bagt havre, friteret salvie & sprød pancetta
Mousse lavet på hvid chokolade brudt med crumble, der er lavet på ladyfingers. Toppet med hjemmelavet pistacieis & et bagt maltblad
Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.
Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.
Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige
Trebbiano, Umani Ronchi, 2020
Negroamaro, Roots, 2020
Pinot Grigio, Lungarotti, 2020
Valpolicella Ripasso, Cantine Lenotti, 2019
Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2017
Brunello di Montalcino, Altesino, 2017
Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
Et udvalg af avecs
(Samme tidsrum som fri øl, vin & vand)
Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic
(I forlængelse af fri øl, vin & vand)
Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic
Tlf 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Mandag 17 - 20
Tirsdag - Torsdag 17 - 21
Fredag - Lørdag 17 - 22
Tlf 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Onsdag 17 - 21
Torsdag - Lørdag 17 - 22
Storgata 10
0155 Oslo
info@restaurantbasso.no
Phone 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Monday 17 - 20
Tuesday - Thursday 17 - 21
Friday - Saturday 17 - 22
Phone +45 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Wednesday 17 - 21
Thursday - Saturday 17 - 22