På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.
Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange
OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover.
Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden. Nedenstående menu gælder frem t.o.m. 21. marts 2021
Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.
Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!
Kogle – Parmesan – Dehydreret tomat
Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret, syrlig tomat
And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.
Sprød pasta – Tun – Citronmelisse
Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre og friskhed fra blade af citronmelisse.
Friteret kammusling, vendt i Tipo 00 hvedemel, serveret i egen skal med brunet smør & oksefond. Retten toppes med frisk timian.
Radicchio blancheret med smør, tør, italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme og broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.
Hjemmelavet pasta kogt al dente og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.
Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalat med vinaigrette på blodappelsin og friteret salvie.
Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore.
Dekonstrueret, sprød tærte sat med syrlig hindbær og cremet hvid chokoladeganache. Serveres med sprød tuile.
Kogle – Parmesan – Dehydreret tomat
Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret, syrlig tomat
And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.
Sprød pasta – Tun – Citronmelisse
Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre og friskhed fra blade af citronmelisse.
Friteret kammusling, vendt i Tipo 00 hvedemel, serveret i egen skal med brunet smør & oksefond. Retten toppes med frisk timian.
Radicchio blancheret med smør, tør, italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme og broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.
Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan og røget salt.
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.
Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre.
Hjemmelavet pasta kogt al dente og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.
Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalat med vinaigrette på blodappelsin og friteret salvie.
Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore.
Dekonstrueret, sprød tærte sat med syrlig hindbær og cremet hvid chokoladeganache. Serveres med sprød tuile.
588,- pr. person
Inkl. fri vand m/u brus samt kaffe til dessertAdult Limonata
Kogle – Parmesan – Dehydreret tomat
Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret, syrlig tomat
And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.
Sprød pasta – Tun – Citronmelisse
Rør på frisk pastadej, friteret og fyldt med tatar på tun, fermenteret peber, kapers & skalotteløg. Snacken afrundes med syre og friskhed fra blade af citronmelisse.
Friteret kammusling, vendt i Tipo 00 hvedemel, serveret i egen skal med brunet smør & oksefond. Retten toppes med frisk timian.
Radicchio blancheret med smør, tør, italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme og broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.
Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan og røget salt.
Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.
Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre.
Hjemmelavet pasta kogt al dente og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.
Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalat med vinaigrette på blodappelsin og friteret salvie.
Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore.
Dekonstrueret, sprød tærte sat med syrlig hindbær og cremet hvid chokoladeganache. Serveres med sprød tuile.
Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.
Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.
Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige
For eksempel:
Basso Orange Fizz – 68,-
Martini Fiero – Æggehvider – Citron – Hvidvin – Appelsin
Adult Limonata – 68,-
Stolichnaya Vodka – Citron – Vanilje – Soda
Gin & Tonic – fra 75,-
3 timer
Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2019
Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2018
3 timer
Pinot Grigio, Lungarotti, 2018
Valpolicella Ripasso Pietra Antica, Monteforte, 2016
3 timer
Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2016
Brunello di Montalcino, Altesino, Toscana, 2013
Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
Et udvalg af avecs
3 timer
Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic
3 timer
Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic
Tlf 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Mandag 17 - 20
Tirsdag - Torsdag 17 - 21
Fredag - Lørdag 17 - 22
Tlf 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Køkkenets åbningstider
Søndag - Onsdag 17 - 21
Torsdag - Lørdag 17 - 22
Storgata 10
0155 Oslo
info@restaurantbasso.no
Phone 69156981
Skolegade 21
info@bassoaarhus.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Monday 17 - 20
Tuesday - Thursday 17 - 21
Friday - Saturday 17 - 22
Phone +45 69156983
Dronningens tværgade 22
info@bassokbh.dk
Kitchen opening hours
Sunday - Wednesday 17 - 21
Thursday - Saturday 17 - 22
VI ÅBNER 6. MAJ 2021
Vi glæder os til igen at kunne tage jer med på en italiensk smagsrejse
Book dit bord allerede nu