Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange

OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover.

Få et tilbud

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Menu

Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden. Nedenstående menu gælder frem t.o.m. 8. november, hvorefter vi går over til vores særlige julemenu, som du finder her.

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.

Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!

Selskabsmenu 1

348,- pr. person

Snacks

  • Snack-servering

    Minitærte – Snekrabbe – Citron
    Sprød tærtebund med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme og friske urter samt toppet med frisk dild.

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt

    Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Retten bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

    Vaffel – Pancetta – Ricotta

    Sprød vaffel med cremet friskost, røget og saltet pancetta samt friske italienske urter.

Kolde retter

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

  • Friteret kammusling – Fermenteret hvidløgscreme – Brunet smør

    Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal på en bund af creme lavet på fermenteret hvidløg og æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med brunet smør og shiso karse.

  • Kalvetatar – Fermenteret hvidløg – dehydreret tomat

    Mørbrad på kalv rørt op med fermenteret hvidløg samt blomsterhonning. Pyntet med parmesan Reggiano, dehydrerede søde San Marzano tomater samt frisk og mild oregano

Varme retter

  • Casarecce pasta – Ristede bøgehatte – Svampesky

    Hjemmelavet, al dente pasta vendt med kraftig svampesauce & hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie.

  • Rosastegt andebryst – Syltede tyttebær – Kraftig glace

    Andebryst med gyldent skind og rosa midte serveret med kraftig glace med portvin og brun farin. Dertil syltede, søde tyttebær. Retten rundes af med engsyre.

  • Vinterkål – Kærnemælk – Ristede hasselnødder

    Bagt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie og citron. Ristede knuste hasselnødder giver den fornødne fedme og et klædeligt sprødt element.

Dessert

  • Chokolade – Yoghurt – Nougatine

    Blød, mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme, twistet med yoghurt. Syrlig hindbærcoulis bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandel-nougatine tilfører “det sprøde” til retten.

Selskabsmenu 2

468,- pr. person

Snacks

  • Snack-servering

    Minitærte – Snekrabbe – Citron
    Sprød tærtebund med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme og friske urter samt toppet med frisk dild.

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt

    Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Retten bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

    Vaffel – Pancetta – Ricotta

    Sprød vaffel med cremet friskost, røget og saltet pancetta samt friske italienske urter.

Kolde retter

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

  • Friteret kammusling – Fermenteret hvidløgscreme – Brunet smør

    Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal på en bund af creme lavet på fermenteret hvidløg og æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med brunet smør og shiso karse.

  • Kalvetatar – Fermenteret hvidløg – dehydreret tomat

    Mørbrad på kalv rørt op med fermenteret hvidløg samt blomsterhonning. Pyntet med parmesan Reggiano, dehydrerede søde San Marzano tomater samt frisk og mild oregano

Mellemretter

  • Svampe – Ansjoser – Friskost

    Bagte svampetoppe med olivenolie, salt og oregano. Fyldt med kølig, fed friskostcreme med ansjoser & friske urter. Tørret tomat, sprød brøndkarse og en rigelig mængde parmesan runder retten af.

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.

  • Glaseret selleri – Røget mascarpone – Sprød tuile

    Bagt knoldselleri med smør, melis & æbleeddike stegt i brunet smør. Retten toppes med mascarpone, urtestilke & sprød gylden tuile.

Varme retter

  • Casarecce pasta – Ristede bøgehatte – Svampesky

    Hjemmelavet, al dente pasta vendt med kraftig svampesauce & hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie.

  • Rosastegt andebryst – Syltede tyttebær – Kraftig glace

    Andebryst med gyldent skind og rosa midte serveret med kraftig glace med portvin og brun farin. Dertil syltede, søde tyttebær. Retten rundes af med engsyre.

  • Vinterkål – Kærnemælk – Ristede hasselnødder

    Bagt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie og citron. Ristede knuste hasselnødder giver den fornødne fedme og et klædeligt sprødt element.

Dessert

  • Chokolade – Yoghurt – Nougatine

    Blød, mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme, twistet med yoghurt. Syrlig hindbærcoulis bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandel-nougatine tilfører “det sprøde” til retten.

Selskabsmenu 3

588,- pr. person

Inkl. fri vand m/u brus samt kaffe til dessert

Velkomst cocktail & Snacks

  • Velkomst Cocktail

    Adult Limonata

  • Snack-servering

    Minitærte – Snekrabbe – Citron
    Sprød tærtebund med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme og friske urter samt toppet med frisk dild.

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt

    Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Retten bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

    Vaffel – Pancetta – Ricotta

    Sprød vaffel med cremet friskost, røget og saltet pancetta samt friske italienske urter.

Kolde retter

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

  • Friteret kammusling – Fermenteret hvidløgscreme – Brunet smør

    Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal på en bund af creme lavet på fermenteret hvidløg og æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med brunet smør og shiso karse.

  • Kalvetatar – Fermenteret hvidløg – dehydreret tomat

    Mørbrad på kalv rørt op med fermenteret hvidløg samt blomsterhonning. Pyntet med parmesan Reggiano, dehydrerede søde San Marzano tomater samt frisk og mild oregano

Mellemretter

  • Svampe – Ansjoser – Friskost

    Bagte svampetoppe med olivenolie, salt og oregano. Fyldt med kølig, fed friskostcreme med ansjoser & friske urter. Tørret tomat, sprød brøndkarse og en rigelig mængde parmesan runder retten af.

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.

  • Glaseret selleri – Røget mascarpone – Sprød tuile

    Bagt knoldselleri med smør, melis & æbleeddike stegt i brunet smør. Retten toppes med mascarpone, urtestilke & sprød gylden tuile.

Varme retter

  • Casarecce pasta – Ristede bøgehatte – Svampesky

    Hjemmelavet, al dente pasta vendt med kraftig svampesauce & hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie.

  • Rosastegt andebryst – Syltede tyttebær – Kraftig glace

    Andebryst med gyldent skind og rosa midte serveret med kraftig glace med portvin og brun farin. Dertil syltede, søde tyttebær. Retten rundes af med engsyre.

  • Vinterkål – Kærnemælk – Ristede hasselnødder

    Bagt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie og citron. Ristede knuste hasselnødder giver den fornødne fedme og et klædeligt sprødt element.

Dessert

  • Chokolade – Yoghurt – Nougatine

    Blød, mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme, twistet med yoghurt. Syrlig hindbærcoulis bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandel-nougatine tilfører “det sprøde” til retten.

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkevarer

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet
  • Velkomst drink

    For eksempel:

    Basso Orange Fizz – 68,-
    Martini Fiero – Æggehvider – Citron – Hvidvin – Appelsin

    Adult Limonata – 68,-
    Stolichnaya Vodka – Citron – Vanilje – Soda

    Gin & Tonic – fra 75,-

  • 4 glas til vores 10 serveringer

    348,-
  • 5 glas til vores 13 serveringer

    438,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand

    3 timer
    Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2019
    Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2018

    278,-
  • Fri øl, vin & vand – luksus

    3 timer
    Pinot Grigio, Lungarotti, 2018
    Valpolicella Ripasso Pietra Antica, Monteforte, 2016

    398,-,-
  • Fri øl, vin & vand – Premium

    3 timer
    Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2016
    Brunello di Montalcino, Altesino, Toscana, 2013

    728,-
  • Kaffe & The

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter
    25,-
  • Kaffe, The & Avec

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
    Et udvalg af avecs

    85,-
  • Fri cocktails (Samme tidsrum som fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    198,-
  • Fri cocktails (I forlængelse af fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    398,-