Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange

OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover.

Få et tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Menu

Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden. 

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.

Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!

OBS! Nedenstående menu er gældende
t.o.m. 4 marts 2022

Selskabsmenu 1

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

398,- pr. person

Snacks

  • Mini tærte – Jomfruhummer – Citron

    Minitærte med hvidløgs- & chilimarineret jomfruhummer. Toppet med syrlig creme lavet på citron. Drysset med grønt basilikumstøv

    Friteret ravioli – Dehydreret tomat – Trøffel

    Sprød friteret pasta med dehydreret tomat & trøffelcreme

    Mortadella – Glaskål – Røget mascarpone

    Foldet & vakuumeret glaskål med fyld af røget mascarpone creme & fintskåret italiensk Mortadella

Forret

  • Stracciatella – Syltede tomater – Røgsalt

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumsolie. Pyntet med friske basilikumsblade

  • Hellefisk – Artiskok – Ricotta

    Koldrøget hellefisk rørt med syrlig artiskokpuré, cremet ricotta, marineret fennikel & sprøde jordskokker

  • Friteret kammusling – Oksefond – Parmesanchip

    Friteret kammusling vendt i Tipo 00, serveret i egen skal, på en bund af brunet smør & oksefond. Toppet med sprød parmesanchip

Hovedret

  • Peber pancetta – Selleri – Spinat

    Bagt selleri med sauce på friskost, spinat & friskkværnet peber. Skilt af olivenolie & toppet med sprød peber pancetta

  • Hjemmelavet pasta – Rucola – Hasselnødder

    Hjemmelavet pasta vendt i pesto lavet på rucola, hasselnødder, hvidløg, basilikum & parmesan. Toppet med cremet mascarpone & friskkværnet peber

  • Braiseret brisket – Kraftig glace – Friteret Cappellini

    Langtidsbraiseret oksespidsbryst med kraftig glace på brun farin & mørk øl. Serveret med friteret cappellini & hvidløg

Dessert

  • Citronsorbet – Italiensk marengs – Biscotti tuille

    Hjemmelavet sorbet på citron med italiensk marengs, lemon curd & biscotti tuille lavet på mandelmel

Selskabsmenu 2

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

498,- pr. person

Snacks

  • Mini tærte – Jomfruhummer – Citron

    Minitærte med hvidløgs- & chilimarineret jomfruhummer. Toppet med syrlig creme lavet på citron. Drysset med grønt basilikumstøv

    Friteret ravioli – Dehydreret tomat – Trøffel

    Sprød friteret pasta med dehydreret tomat & trøffelcreme

    Mortadella – Glaskål – Røget mascarpone

    Foldet & vakuumeret glaskål med fyld af røget mascarpone creme & fintskåret italiensk Mortadella

Forret

  • Stracciatella – Syltede tomater – Røgsalt

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumsolie. Pyntet med friske basilikumsblade

  • Hellefisk – Artiskok – Ricotta

    Koldrøget hellefisk rørt med syrlig artiskokpuré, cremet ricotta, marineret fennikel & sprøde jordskokker

  • Friteret kammusling – Oksefond – Parmesanchip

    Friteret kammusling vendt i Tipo 00, serveret i egen skal, på en bund af brunet smør & oksefond. Toppet med sprød parmesanchip

Mellemret

  • Syltede gulerødder – Ricotta – Pistacie

    Syltede regnbuegulerødder serveret på en bund af cremet ricotta. Toppet med crumble lavet på saltristede pistacienødder

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”

  • Oksehalesuppe – Basso´s olivenolie – Sofrito

    Suppe kogt ned på oksehaler & suppeurter. Serveret med plukket oksehalekød, Basso´s krydrede olivenolie & frisk sofrito

Hovedret

  • Peber pancetta – Selleri – Spinat

    Bagt selleri med sauce på friskost, spinat & friskkværnet peber. Skilt af olivenolie & toppet med sprød peber pancetta

  • Hjemmelavet pasta – Rucola – Hasselnødder

    Hjemmelavet pasta vendt i pesto lavet på rucola, hasselnødder, hvidløg, basilikum & parmesan. Toppet med cremet mascarpone & friskkværnet peber

  • Braiseret brisket – Kraftig glace – Friteret Cappellini

    Langtidsbraiseret oksespidsbryst med kraftig glace på brun farin & mørk øl. Serveret med friteret cappellini & hvidløg

Dessert

  • Citronsorbet – Italiensk marengs – Biscotti tuille

    Hjemmelavet sorbet på citron med italiensk marengs, lemon curd & biscotti tuille lavet på mandelmel

Selskabsmenu 3

  • Inkl.

    Velkomstbobler
    Vand m./u. brus ad libitum
    Kaffe/Thé til dessert

598,- pr. person

Velkomst cocktail & Snacks

  • Velkomst Cocktail

    Adult Limonata

  • Mini tærte – Jomfruhummer – Citron

    Minitærte med hvidløgs- & chilimarineret jomfruhummer. Toppet med syrlig creme lavet på citron. Drysset med grønt basilikumstøv

    Friteret ravioli – Dehydreret tomat – Trøffel

    Sprød friteret pasta med dehydreret tomat & trøffelcreme

    Mortadella – Glaskål – Røget mascarpone

    Foldet & vakuumeret glaskål med fyld af røget mascarpone creme & fintskåret italiensk Mortadella

Forret

  • Stracciatella – Syltede tomater – Røgsalt

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumsolie. Pyntet med friske basilikumsblade

  • Hellefisk – Artiskok – Ricotta

    Koldrøget hellefisk rørt med syrlig artiskokpuré, cremet ricotta, marineret fennikel & sprøde jordskokker

  • Friteret kammusling – Oksefond – Parmesanchip

    Friteret kammusling vendt i Tipo 00, serveret i egen skal, på en bund af brunet smør & oksefond. Toppet med sprød parmesanchip

Mellemret

  • Syltede gulerødder – Ricotta – Pistacie

    Syltede regnbuegulerødder serveret på en bund af cremet ricotta. Toppet med crumble lavet på saltristede pistacienødder

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”

  • Oksehalesuppe – Basso´s olivenolie – Sofrito

    Suppe kogt ned på oksehaler & suppeurter. Serveret med plukket oksehalekød, Basso´s krydrede olivenolie & frisk sofrito

Hovedret

  • Peber pancetta – Selleri – Spinat

    Bagt selleri med sauce på friskost, spinat & friskkværnet peber. Skilt af olivenolie & toppet med sprød peber pancetta

  • Hjemmelavet pasta – Rucola – Hasselnødder

    Hjemmelavet pasta vendt i pesto lavet på rucola, hasselnødder, hvidløg, basilikum & parmesan. Toppet med cremet mascarpone & friskkværnet peber

  • Braiseret brisket – Kraftig glace – Friteret Cappellini

    Langtidsbraiseret oksespidsbryst med kraftig glace på brun farin & mørk øl. Serveret med friteret cappellini & hvidløg

Dessert

  • Citronsorbet – Italiensk marengs – Biscotti tuille

    Hjemmelavet sorbet på citron med italiensk marengs, lemon curd & biscotti tuille lavet på mandelmel

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkevarer

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet
  • Velkomst drink

    For eksempel:

    Basso Orange Fizz – 88,-
    Martini Fiero – Æggehvider – Citron – Hvidvin – Appelsin

    Adult Limonata – 88,-
    Stolichnaya Vodka – Citron – Vanilje – Soda

    Gin & Tonic – fra 75,-

  • 4 glas til vores 10 serveringer

    348,- pr. person
  • 5 glas til vores 13 serveringer

    438,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand

    3 timer
    Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2020
    Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2019

    298,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand – luksus

    3 timer
    Pinot Grigio, Lungarotti, 2019
    Valpolicella Ripasso Pietra Antica, Monteforte, 2018

    398,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand – Premium

    3 timer
    Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2016
    Brunello di Montalcino, Altesino, Toscana, 2016

    728,- pr. person
  • Kaffe & The

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter
    25,- pr. person
  • Kaffe, The & Avec

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
    Et udvalg af avecs

    85,- pr. person
  • Fri cocktails (Samme tidsrum som fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    198,- pr. person
  • Fri cocktails (I forlængelse af fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    398,- pr. person