Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange

OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover.

Få et tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Fra 1. november serverer vi vores julemenuer, når du og dit selskab besøger os

Gå til vores juleside og find årets lækre menuer. 

Menu

Nedenstående priser er gældende fra
1. januar 2022

Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden. 

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.

Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!

OBS! Nedenstående menu er gældende
t.o.m. 17. januar 2022

Selskabsmenu 1

398,- pr. person

Snacks

  • Friteret pasta – Snekrabbe – Citron

    Friteret pasta med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme & friske urter. Toppet med frisk dild.

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt

    Sprødt kyllingeskind formet som et blad med en creme lavet på frisk basilikum. Retten afrundes med revet brændt hvidløg.

    Parmaskinke – Blæksprutte – Forkullet hvidløg

    Brødpaneret blæksprutte med sort hvidløgscreme, lufttørret parmaskinke & karsespirer.

Forret

  • Friteret kammusling – Fermenteret hvidløgscreme – Mandarin glace

    Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal, på en bund af creme på fermenteret hvidløg & æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med citrus, glace & urter.

  • Tuncarpaccio – Basilikum – Pistacie

    Lynstegt tun med gremolata lavet på italiensk olivenolie, chili, basilikum, citron & havsalt. Drysses med pistacienødder for sprødhed.

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

Hovedret

  • Rosastegt and – Syltede bær – Kraftig glace

    Stegt andebryst med gyldent skind og rosa midte. Kraftig okseglace med portvin og brun farin. Syltede søde tyttebær og engsyre runder retten af.

  • Vinterkål – Kærnemælk – hasselnødder

    Stegt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie & citron. Ristede kvaste hasselnødder giver den fornødne fedme og det sprøde element den behøver.

  • Casarecce pasta – Ristede bøgehatte – Svampesauce

    Hjemmelavet al dente pasta vendt med kraftig svampesauce samt hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie. 

Dessert

  • Chokolade – Amarena – Nougatine

    Blød mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme twistet med yoghurt. Syrlig is på amarenakirsebær bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandelnougatine giver et sprødt element. 

Selskabsmenu 2

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

498,- pr. person

Snacks

  • Friteret pasta – Snekrabbe – Citron

    Friteret pasta med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme & friske urter. Toppet med frisk dild.

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt

    Sprødt kyllingeskind formet som et blad med en creme lavet på frisk basilikum. Retten afrundes med revet brændt hvidløg.

    Parmaskinke – Blæksprutte – Forkullet hvidløg

    Brødpaneret blæksprutte med sort hvidløgscreme, lufttørret parmaskinke & karsespirer.

Forret

  • Friteret kammusling – Fermenteret hvidløgscreme – Mandarin glace

    Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal, på en bund af creme på fermenteret hvidløg & æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med citrus, glace & urter.

  • Tuncarpaccio – Basilikum – Pistacie

    Lynstegt tun med gremolata lavet på italiensk olivenolie, chili, basilikum, citron & havsalt. Drysses med pistacienødder for sprødhed.

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

Mellemret

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er er en klassiker på vores menukort og er et absolut ”must try”.

  • Glaseret selleri – Røget mascarpone – Sprød tuille

    Stegt knoldselleri med smør, melis & æbleeddike. Herefter stegt sprødt i brunet smør, toppet med rygeostcreme, syltede urtestilke & en sprød gylden tuille.

  • Kalvetatar – Fermenteret peber – Dehydreret tomat

    Mørbrad på kalv rørt op med olivenolie og blomsterhonning. Pyntet med parmesan Reggiano, fermenteret pebercreme, dehydrerede søde San Marzano tomater & frisk oregano.

Hovedret

  • Rosastegt and – Syltede bær – Kraftig glace

    Stegt andebryst med gyldent skind og rosa midte. Kraftig okseglace med portvin og brun farin. Syltede søde tyttebær og engsyre runder retten af.

  • Vinterkål – Kærnemælk – hasselnødder

    Stegt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie & citron. Ristede kvaste hasselnødder giver den fornødne fedme og det sprøde element den behøver.

  • Casarecce pasta – Ristede bøgehatte – Svampesauce

    Hjemmelavet al dente pasta vendt med kraftig svampesauce samt hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie. 

Dessert

  • Chokolade – Amarena – Nougatine

    Blød mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme twistet med yoghurt. Syrlig is på amarenakirsebær bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandelnougatine giver et sprødt element. 

Selskabsmenu 3

  • Inkl.

    Velkomstbobler
    Vand m./u. brus ad libitum
    Kaffe/Thé til dessert

598,- pr. person

Velkomst cocktail & Snacks

  • Velkomst Cocktail

    Adult Limonata

  • Friteret pasta – Snekrabbe – Citron

    Friteret pasta med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med mild hvidløgscreme & friske urter. Toppet med frisk dild.

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt

    Sprødt kyllingeskind formet som et blad med en creme lavet på frisk basilikum. Retten afrundes med revet brændt hvidløg.

    Parmaskinke – Blæksprutte – Forkullet hvidløg

    Brødpaneret blæksprutte med sort hvidløgscreme, lufttørret parmaskinke & karsespirer.

Forret

  • Friteret kammusling – Fermenteret hvidløgscreme – Mandarin glace

    Friterede små kammuslinger, serveret i egen skal, på en bund af creme på fermenteret hvidløg & æggeblommer. Muslingerne bliver overhældt med citrus, glace & urter.

  • Tuncarpaccio – Basilikum – Pistacie

    Lynstegt tun med gremolata lavet på italiensk olivenolie, chili, basilikum, citron & havsalt. Drysses med pistacienødder for sprødhed.

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

Mellemret

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er er en klassiker på vores menukort og er et absolut ”must try”.

  • Glaseret selleri – Røget mascarpone – Sprød tuille

    Stegt knoldselleri med smør, melis & æbleeddike. Herefter stegt sprødt i brunet smør, toppet med rygeostcreme, syltede urtestilke & en sprød gylden tuille.

  • Kalvetatar – Fermenteret peber – Dehydreret tomat

    Mørbrad på kalv rørt op med olivenolie og blomsterhonning. Pyntet med parmesan Reggiano, fermenteret pebercreme, dehydrerede søde San Marzano tomater & frisk oregano.

Hovedret

  • Rosastegt and – Syltede bær – Kraftig glace

    Stegt andebryst med gyldent skind og rosa midte. Kraftig okseglace med portvin og brun farin. Syltede søde tyttebær og engsyre runder retten af.

  • Vinterkål – Kærnemælk – hasselnødder

    Stegt spidskål med honning og olivenolie, overhældt med sauce på kærnemælk, basilikumolie & citron. Ristede kvaste hasselnødder giver den fornødne fedme og det sprøde element den behøver.

  • Casarecce pasta – Ristede bøgehatte – Svampesauce

    Hjemmelavet al dente pasta vendt med kraftig svampesauce samt hårdt ristede aromatiske bøgehatte. Pastaretten bliver brudt af syrligheden fra syltede svampe og sprød salvie. 

Dessert

  • Chokolade – Amarena – Nougatine

    Blød mørk chokoladekage med hvid chokoladecreme twistet med yoghurt. Syrlig is på amarenakirsebær bryder fedmen fra den kraftige kage, mens mandelnougatine giver et sprødt element. 

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkevarer

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet
  • Velkomst drink

    For eksempel:

    Basso Orange Fizz – 88,-
    Martini Fiero – Æggehvider – Citron – Hvidvin – Appelsin

    Adult Limonata – 88,-
    Stolichnaya Vodka – Citron – Vanilje – Soda

    Gin & Tonic – fra 75,-

  • 4 glas til vores 10 serveringer

    348,- pr. person
  • 5 glas til vores 13 serveringer

    438,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand

    3 timer
    Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2020
    Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2019

    298,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand – luksus

    3 timer
    Pinot Grigio, Lungarotti, 2019
    Valpolicella Ripasso Pietra Antica, Monteforte, 2018

    398,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand – Premium

    3 timer
    Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2016
    Brunello di Montalcino, Altesino, Toscana, 2016

    728,- pr. person
  • Kaffe & The

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter
    25,- pr. person
  • Kaffe, The & Avec

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
    Et udvalg af avecs

    85,- pr. person
  • Fri cocktails (Samme tidsrum som fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    198,- pr. person
  • Fri cocktails (I forlængelse af fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    398,- pr. person