Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange

OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover.

Få et tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Menu

Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden. Nedenstående menu gælder frem t.o.m. 21. juni 2021

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.

Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!

Vigtigt! Hele selskabet skal vælge samme menu.

Selskabsmenu 1

348,- pr. person

Snacks

  • Snack-servering

    Kogle – Parmesan – Dehydreret tomat
    Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret, syrlig tomat

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
    Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

    Sprød pasta – Tun – Citronmelisse
    Friteret, frisk pastadej med tatar på tun vendt med olivenolie, friskrevet citronskal & fermenteret peber. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse.

Forret

  • Kammusling – Brunet smør – Timian

    Friteret kammusling, vendt i Tipo 00 hvedemel, serveret i egen skal med brunet smør & oksefond. Retten toppes med frisk timian.

  • Snekrabbe – Jordskokker – Creme

    Rørt snekrabbe med råsyltede jordskokker, cremet jordskokkepuré samt sprøde chips
  • Radicchio – Trøffelcreme – Broken gel

    Radicchio blancheret med smør, tør, italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme og broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.

Hovedret

  • Casarecce pasta – Blomkål – Mascarpone

    Hjemmelavet pasta kogt al dente og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.

  • Okse – Grappa – Salvie

    Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalat med vinaigrette på blodappelsin og friteret salvie.

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af.

Dessert

  • Tærte – Hindbær – Ganache

    Dekonstrueret, sprød tærte med syrlig hindbær og cremet hvid chokoladeganache. Serveres med sprød tuile.

Selskabsmenu 2

468,- pr. person

Snacks

  • Snack-servering

    Kogle – Parmesan – Dehydreret tomat
    Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret, syrlig tomat

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
    Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

    Sprød pasta – Tun – Citronmelisse
    Friteret, frisk pastadej med tatar på tun vendt med olivenolie, friskrevet citronskal & fermenteret peber. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse.

Forret

  • Kammusling – Brunet smør – Timian

    Friteret kammusling, vendt i Tipo 00 hvedemel, serveret i egen skal med brunet smør & oksefond. Retten toppes med frisk timian.

  • Snekrabbe – Jordskokker – Creme

    Rørt snekrabbe med råsyltede jordskokker, cremet jordskokkepuré samt sprøde chips
  • Radicchio – Trøffelcreme – Broken gel

    Radicchio blancheret med smør, tør, italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme og broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.

Mellemret

  • Broccolini – Forkullet hvidløg – Parmesan

    Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan og røget salt.

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.

  • Kalvetatar – Dehydreret tun – Porreolie

    Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre.

Hovedret

  • Casarecce pasta – Blomkål – Mascarpone

    Hjemmelavet pasta kogt al dente og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.

  • Okse – Grappa – Salvie

    Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalat med vinaigrette på blodappelsin og friteret salvie.

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af.

Dessert

  • Tærte – Hindbær – Ganache

    Dekonstrueret, sprød tærte med syrlig hindbær og cremet hvid chokoladeganache. Serveres med sprød tuile.

Selskabsmenu 3

588,- pr. person

Inkl. fri vand m/u brus samt kaffe til dessert

Velkomst cocktail & Snacks

  • Velkomst Cocktail

    Adult Limonata

  • Snack-servering

    Kogle – Parmesan – Dehydreret tomat
    Sprød kogle af parmesan, drysset med dehydreret, syrlig tomat

    And – Blodappelsin – Frysetørret yoghurt
    Røget, saltet andebryst serveret på sprødt kyllingeskind. Hertil en gel på blodappelsinjuice. Snacken bindes sammen af syren fra frysetørret yoghurt.

    Sprød pasta – Tun – Citronmelisse
    Friteret, frisk pastadej med tatar på tun vendt med olivenolie, friskrevet citronskal & fermenteret peber. Snacken afrundes med syre samt friskhed fra blade af citronmelisse.

Forret

  • Kammusling – Brunet smør – Timian

    Friteret kammusling, vendt i Tipo 00 hvedemel, serveret i egen skal med brunet smør & oksefond. Retten toppes med frisk timian.

  • Snekrabbe – Jordskokker – Creme

    Rørt snekrabbe med råsyltede jordskokker, cremet jordskokkepuré samt sprøde chips
  • Radicchio – Trøffelcreme – Broken gel

    Radicchio blancheret med smør, tør, italiensk hvidvin & sukker. Anrettet med trøffelcreme og broken gel lavet på syltelage, for at bryde fedmen i retten. Retten pyntes med urtespirer fra hvidløg.

Mellemret

  • Broccolini – Forkullet hvidløg – Parmesan

    Lynstegte broccolini med mild creme på frisk hvidløg samt revet forkullet hvidløg. Retten afrundes med modnet parmesan og røget salt.

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort og en absolut ”must try”.

  • Kalvetatar – Dehydreret tun – Porreolie

    Tatar på kalv rørt med modnet parmesan, kapers, sennepsfrø & citrus. Retten toppes med en variation af både tørret og cremet tunfisk og overhældes til sidst med urteolie på forkullet porre.

Hovedret

  • Casarecce pasta – Blomkål – Mascarpone

    Hjemmelavet pasta kogt al dente og vendt med kraftig sauce på mascarpone & frisk blomkål. Sprøde croutoner på focaccia & persille giver retten sprødhed og kant.

  • Okse – Grappa – Salvie

    Langtidstilberedt okse (Tri-Tip) med sauce på grappa & urter, der monteres med koldt smør. Hertil urtesalat med vinaigrette på blodappelsin og friteret salvie.

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af både syltede og rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af.

Dessert

  • Tærte – Hindbær – Ganache

    Dekonstrueret, sprød tærte med syrlig hindbær og cremet hvid chokoladeganache. Serveres med sprød tuile.

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkevarer

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet
  • Velkomst drink

    For eksempel:

    Basso Orange Fizz – 68,-
    Martini Fiero – Æggehvider – Citron – Hvidvin – Appelsin

    Adult Limonata – 68,-
    Stolichnaya Vodka – Citron – Vanilje – Soda

    Gin & Tonic – fra 75,-

  • 4 glas til vores 10 serveringer

    348,-
  • 5 glas til vores 13 serveringer

    438,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand

    3 timer
    Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2019
    Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2018

    278,-
  • Fri øl, vin & vand – luksus

    3 timer
    Pinot Grigio, Lungarotti, 2018
    Valpolicella Ripasso Pietra Antica, Monteforte, 2016

    398,-,-
  • Fri øl, vin & vand – Premium

    3 timer
    Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2016
    Brunello di Montalcino, Altesino, Toscana, 2013

    728,-
  • Kaffe & The

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter
    25,-
  • Kaffe, The & Avec

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
    Et udvalg af avecs

    85,-
  • Fri cocktails (Samme tidsrum som fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    198,-
  • Fri cocktails (I forlængelse af fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    398,-