Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi tilbyder tre særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange

OBS! Et selskab defineres ved 9 personer eller derover.

Få et tilbud

  • DD slash MM slash YYYY

Menu

Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden. 

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.

Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!

NB! Nedenstående menu er gældende t.o.m. den 19. juni 2022

Selskabsmenu 1

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

398,- pr. person

Snacks

  • Minitærte – Laksetatar – Syltede perler
    Sprød minitærte på friteret pasta med fyld af koldrøget laksetatar, oregano, vakuumerede Granny Smith æbler & syltede løgperler

    Caesar – Parmaskinke – Parmesan
    Crouton af italiensk focaccia, caesardressing, sprød parmaskinke & friskrevet modnet parmesan

    Røget kartoffel – Friskost – Basilikum
    Ny kartoffel med smag af røget bøg, fyldt med friskost & hjemmelavet basilikumolie

     

Forret

  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

  • Lynstegt tun – Kalv – Kapers

    Lynstegt & marineret tun, tonnato sauce, sprøde kapers, semi-dried tomater & dehydreret kalv

Hovedret

  • Hjemmelavet pasta – Pepperonata – Hasselnødder

    Hjemmelavet pasta vendt med fyldig pepperonata sauce, lavet på grillet peberfrugt, mandler, soltørrede tomater, rødvinseddike & italiensk olivenolie. Toppet med ristede hasselnødder & urter

  • Kylling – Limoncello – Æble

    Sprængt kylling i syrlig limoncellosauce på kraftig kyllingefond, italiensk citronlikør & smør. Hertil bagte forårsæbler i hvid balsamico & farin

  • Asparges – Pinjekerner – Pancetta

    Friske asparges på en bund af ristede og puréerede pinjekerner, bagt havre, friteret salvie & sprød pancetta

Dessert

  • Hvid chokolademousse – Pistacie – Malt

    Mousse lavet på hvid chokolade brudt med crumble, der er lavet på ladyfingers. Toppet med hjemmelavet pistacieis & et bagt maltblad

Selskabsmenu 2

  • Inkl.

    Vand m./u. brus ad libitum

498,- pr. person

Snacks

  • Minitærte – Laksetatar – Syltede perler
    Sprød minitærte på friteret pasta med fyld af koldrøget laksetatar, oregano, vakuumerede Granny Smith æbler & syltede løgperler

    Caesar – Parmaskinke – Parmesan
    Crouton af italiensk focaccia, caesardressing, sprød parmaskinke & friskrevet modnet parmesan

    Røget kartoffel – Friskost – Basilikum
    Ny kartoffel med smag af røget bøg, fyldt med friskost & hjemmelavet basilikumolie

     

Forret

  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

  • Lynstegt tun – Kalv – Kapers

    Lynstegt & marineret tun, tonnato sauce, sprøde kapers, semi-dried tomater & dehydreret kalv

Mellemret

  • Jomfruhummer – Tomatsuppe – Focaccia

    Soufflé af jomfruhummer & torsk serveret med cremet San Marzano tomatsuppe. Hertil sprøde croutoner på aromatisk focaccia

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”

  • Spæde rødder – Balsamico – Hjemmelavet ricotta

    Små spæde gulerødder bagt med balsamico, honning & eddike. Hertil en hjemmelavet ricotta & sprøde gulerodsflager

Hovedret

  • Hjemmelavet pasta – Pepperonata – Hasselnødder

    Hjemmelavet pasta vendt med fyldig pepperonata sauce, lavet på grillet peberfrugt, mandler, soltørrede tomater, rødvinseddike & italiensk olivenolie. Toppet med ristede hasselnødder & urter

  • Kylling – Limoncello – Æble

    Sprængt kylling i syrlig limoncellosauce på kraftig kyllingefond, italiensk citronlikør & smør. Hertil bagte forårsæbler i hvid balsamico & farin

  • Asparges – Pinjekerner – Pancetta

    Friske asparges på en bund af ristede og puréerede pinjekerner, bagt havre, friteret salvie & sprød pancetta

Dessert

  • Hvid chokolademousse – Pistacie – Malt

    Mousse lavet på hvid chokolade brudt med crumble, der er lavet på ladyfingers. Toppet med hjemmelavet pistacieis & et bagt maltblad

Selskabsmenu 3

  • Inkl.

    Velkomstbobler
    Vand m./u. brus ad libitum
    Kaffe/Thé til dessert

598,- pr. person

Snacks

  • Minitærte – Laksetatar – Syltede perler
    Sprød minitærte på friteret pasta med fyld af koldrøget laksetatar, oregano, vakuumerede Granny Smith æbler & syltede løgperler

    Caesar – Parmaskinke – Parmesan
    Crouton af italiensk focaccia, caesardressing, sprød parmaskinke & friskrevet modnet parmesan

    Røget kartoffel – Friskost – Basilikum
    Ny kartoffel med smag af røget bøg, fyldt med friskost & hjemmelavet basilikumolie

     

Forret

  • Friteret kammusling – Asparges – Brunet smør

    Friteret kammusling i egen skal på en bund af cremet aspargescreme, aspargessalat med honningvinaigrette & brunet smør

  • Stracciatella – Røget salt – Basilikum

    Hjemmelavet italiensk stracciatella på en bund af friske grove tomater & syltede San Marzano tomater. Drysset med røgsalt & basilikumolie. Pyntet med friske basilikumblade

  • Lynstegt tun – Kalv – Kapers

    Lynstegt & marineret tun, tonnato sauce, sprøde kapers, semi-dried tomater & dehydreret kalv

Mellemret

  • Jomfruhummer – Tomatsuppe – Focaccia

    Soufflé af jomfruhummer & torsk serveret med cremet San Marzano tomatsuppe. Hertil sprøde croutoner på aromatisk focaccia

  • Cremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er en klassiker på vores menukort & et absolut ”must try”

  • Spæde rødder – Balsamico – Hjemmelavet ricotta

    Små spæde gulerødder bagt med balsamico, honning & eddike. Hertil en hjemmelavet ricotta & sprøde gulerodsflager

Hovedret

  • Hjemmelavet pasta – Pepperonata – Hasselnødder

    Hjemmelavet pasta vendt med fyldig pepperonata sauce, lavet på grillet peberfrugt, mandler, soltørrede tomater, rødvinseddike & italiensk olivenolie. Toppet med ristede hasselnødder & urter

  • Kylling – Limoncello – Æble

    Sprængt kylling i syrlig limoncellosauce på kraftig kyllingefond, italiensk citronlikør & smør. Hertil bagte forårsæbler i hvid balsamico & farin

  • Asparges – Pinjekerner – Pancetta

    Friske asparges på en bund af ristede og puréerede pinjekerner, bagt havre, friteret salvie & sprød pancetta

Dessert

  • Hvid chokolademousse – Pistacie – Malt

    Mousse lavet på hvid chokolade brudt med crumble, der er lavet på ladyfingers. Toppet med hjemmelavet pistacieis & et bagt maltblad

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkevarer

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet
  • Vinmenu

  • 4 glas til vores 10 serveringer

    368,- pr. person
  • 5 glas til vores 13 serveringer

    458,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand – 3 timer

  • Standard

    Trebbiano, Umani Ronchi, 2020
    Negroamaro, Roots, 2020

    298,- pr. person
  • Luksus

    Pinot Grigio, Lungarotti, 2020
    Valpolicella Ripasso, Cantine Lenotti, 2019

    398,- pr. person
  • Premium

    Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2017
    Brunello di Montalcino, Altesino, 2017

    728,- pr. person
  • Kaffe & The

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter
    25,- pr. person
  • Kaffe, The & Avec

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
    Et udvalg af avecs

    85,- pr. person
  • Fri cocktails – 3 timer

     (Samme tidsrum som fri øl, vin & vand)
    Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    198,- pr. person
  • Fri cocktails – 3 timer

    (I forlængelse af fri øl, vin & vand)
    Basso Orange Fizz, Passion Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    398,- pr. person