Selskaber

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi har to særlige selskabsmenuer, og stiller desuden lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til netop jeres selskab.

Vores selskabslokale i kælderen huser op til 65 spisende gæster i eget lokale, eller 130 fordelt på 2 etager. Så uanset om I skal holde fødselsdag, firmafest, fodboldafslutning eller lignende, har vi den perfekte løsning.

Vi har også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Kort fortalt: Mulighederne er mange

OBS! Et selskab defineres ved 8 personer eller derover.

Få et tilbud

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Menu

Vores selskabsmenuer skifter løbende i takt med årstiden. Nedenstående menu gælder frem til september 2020.

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge imellem de forskellige retter.

Vi garanterer rigeligt med mad samt en masse forskellige smagsoplevelser – der er noget for enhver smag!

Selskabsmenu 1

348,- pr. person

Snacks

  • Snack-servering

    Parmesanchip – Ricotta – Citronskal
    Langtidslagret parmesan smeltet til sprød chip m. cremet italiensk ricotta, rørt med rigelige mængder friske krydderurter & citronskal

    14 mdr. lufttørret parmaskinke
    De omhyggeligt udvalgte, italienske griselår behandles med kun havsalt, nøje afmålt for at sikre den umiskendelige sødme af den rå skinke. Efter 14 måneders naturlig modning med direkte eksponering for luft udvikler skinken sig til et produkt af ubestridt kvalitet og uforlignelig smag

    Minitærte – Snekrabbe – Caviar
    Sprød tærtebund med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med kraftig hvidløgscreme, urter og toppet med ægte caviar, der komplementerer snekrabben med sin fylde

Kolde retter

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af syltede samt rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

  • Rimmet kammusling – syrnet fløde – Grønne linser

    Sart, frisk kammusling rimmet i havsalt, melis & citron, serveret i egen skal. Overhældes med syrnet fløde og dryppes med urteolie. Sprøde grønne, italienske linser knaser på toppen sammen med radisespirer

  • Kalvetatar – Fermenteret hvidløg – Artiskok

    Tatar af mørbrad fra kalv, der røres op med rigelige mængder af parmesan, fermenteret hvidløg, citrusfibre & friske italienske urter. Syrlig artiskokcreme hjælper til at bryde fedmen i retten, men overmandes af ekstra friskrevet parmesan

Varme retter

  • Friske unge majs – Hvidløgscreme – Parmesan

    Helt friske, unge majs som plukkes efter kun 40 dage efter blomstring. Smørsteges og pensles med hvidløgscreme samt rulles i 12 måneder lageret parmesan. Serveres lune med forkullet hvidløg

  • Striploin – Butternut squash – Sensommersauce

    Rosastegt Striploin, kornfodret og modnet i min. 45 dage. Hertil silkeblød puré på butternut squash, dansk smør, syrlig æbleeddike & havsalt. Sødlig sauce på portvin & okse runder retten af

  • Hjemmelavet pasta – Pistacienødder – Fermenteret sort peber

    Al dente casarecce pasta, fremstillet på egen pastamaskine, med sauce lavet på fløde & fermenteret peber med lagret parmesan. Retten pyntes af med hakkede pistacienødder & frisk engsyre

Dessert

  • Olive oil cake – Citronsorbet – Brombær

    En frisk dessert, perfekt til at slutte aftenen af på. Svampet olivenoliekage toppet med syrlig citronsorbet fra GROM ismejeri i det nordlige Italien. Hvide chokoladeknæk samt friske brombær afrunder retten

Selskabsmenu 2

468,- pr. person

Snacks

  • Snack-servering

    Parmesanchip – Ricotta – Citronskal
    Langtidslagret parmesan smeltet til sprød chip m. cremet italiensk ricotta, rørt med rigelige mængder friske krydderurter & citronskal

    14 mdr. lufttørret parmaskinke
    De omhyggeligt udvalgte, italienske griselår behandles med kun havsalt, nøje afmålt for at sikre den umiskendelige sødme af den rå skinke. Efter 14 måneders naturlig modning med direkte eksponering for luft udvikler skinken sig til et produkt af ubestridt kvalitet og uforlignelig smag

    Minitærte – Snekrabbe – Caviar
    Sprød tærtebund med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med kraftig hvidløgscreme, urter og toppet med ægte caviar, der komplementerer snekrabben med sin fylde

Kolde retter

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af syltede samt rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

  • Rimmet kammusling – syrnet fløde – Grønne linser

    Sart, frisk kammusling rimmet i havsalt, melis & citron, serveret i egen skal. Overhældes med syrnet fløde og dryppes med urteolie. Sprøde grønne, italienske linser knaser på toppen sammen med radisespirer

  • Kalvetatar – Fermenteret hvidløg – Artiskok

    Tatar af mørbrad fra kalv, der røres op med rigelige mængder af parmesan, fermenteret hvidløg, citrusfibre & friske italienske urter. Syrlig artiskokcreme hjælper til at bryde fedmen i retten, men overmandes af ekstra friskrevet parmesan

Mellemretter

  • Artiskok – Appelsin – Kikærter

    Syltede og grillede artiskokhjerter med fileter af søde appelsiner blandet med frisk, bredbladet persille. Den friske sensommersalat toppes med bagte kikærter, krydret med røget paprika & oregano

  • Carpaccio – Trøffelcreme – Pinjekerner

    Tynde fileter af okse med frisk rucola- og basilikumsalat blandet med vores egen olivenolie med grillet citron. Mild trøffelcreme og ristede pinjekerner runder den ellers klassiske ret af

  • Basso risotto – Sommertrøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er er en klassiker på vores menukort og er et absolut ”must try”, især da sommertrøflen er i sæson. En symbiose af hvidløgsspirer & revet sommertøffel pynter retten

Varme retter

  • Friske unge majs – Hvidløgscreme – Parmesan

    Helt friske, unge majs som plukkes efter kun 40 dage efter blomstring. Smørsteges og pensles med hvidløgscreme samt rulles i 12 måneder lageret parmesan. Serveres lune med forkullet hvidløg

  • Striploin – Butternut squash – Sensommersauce

    Rosastegt Striploin, kornfodret og modnet i min. 45 dage. Hertil silkeblød puré på butternut squash, dansk smør, syrlig æbleeddike & havsalt. Sødlig sauce på portvin & okse runder retten af

  • Hjemmelavet pasta – Pistacienødder – Fermenteret sort peber

    Al dente casarecce pasta, fremstillet på egen pastamaskine, med sauce lavet på fløde & fermenteret peber med lagret parmesan. Retten pyntes af med hakkede pistacienødder & frisk engsyre

Dessert

  • Olive oil cake – Citronsorbet – Brombær

    En frisk dessert, perfekt til at slutte aftenen af på. Svampet olivenoliekage toppet med syrlig citronsorbet fra GROM ismejeri i det nordlige Italien. Hvide chokoladeknæk samt friske brombær afrunder retten

Selskabsmenu 3

588,- pr. person

Inkl. fri vand m/u brus samt kaffe til dessert

Velkomst cocktail & Snacks

  • Velkomst Cocktail

    Adult Limonata

  • Snack-servering

    Parmesanchip – Ricotta – Citronskal
    Langtidslagret parmesan smeltet til sprød chip m. cremet italiensk ricotta, rørt med rigelige mængder friske krydderurter & citronskal

    14 mdr. lufttørret parmaskinke
    De omhyggeligt udvalgte, italienske griselår behandles med kun havsalt, nøje afmålt for at sikre den umiskendelige sødme af den rå skinke. Efter 14 måneders naturlig modning med direkte eksponering for luft udvikler skinken sig til et produkt af ubestridt kvalitet og uforlignelig smag

    Minitærte – Snekrabbe – Caviar
    Sprød tærtebund med fyld af sødlig snekrabbe, vendt med kraftig hvidløgscreme, urter og toppet med ægte caviar, der komplementerer snekrabben med sin fylde

Kolde retter

  • Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater – Røgsalt

    Frisk, blød bøffelmozzarella på italiensk bøffelmælk & salt. Serveres på en bund af syltede samt rå, modne San Marzano tomater. Basilikumolie, røget salt & frisk basilikum runder retten af. Serveringen fremstår grøn, hvid og rød tilsvarende farverne i det italienske flag, Il Tricolore

  • Rimmet kammusling – syrnet fløde – Grønne linser

    Sart, frisk kammusling rimmet i havsalt, melis & citron, serveret i egen skal. Overhældes med syrnet fløde og dryppes med urteolie. Sprøde grønne, italienske linser knaser på toppen sammen med radisespirer

  • Kalvetatar – Fermenteret hvidløg – Artiskok

    Tatar af mørbrad fra kalv, der røres op med rigelige mængder af parmesan, fermenteret hvidløg, citrusfibre & friske italienske urter. Syrlig artiskokcreme hjælper til at bryde fedmen i retten, men overmandes af ekstra friskrevet parmesan

Mellemretter

  • Artiskok – Appelsin – Kikærter

    Syltede og grillede artiskokhjerter med fileter af søde appelsiner blandet med frisk, bredbladet persille. Den friske sensommersalat toppes med bagte kikærter, krydret med røget paprika & oregano

  • Carpaccio – Trøffelcreme – Pinjekerner

    Tynde fileter af okse med frisk rucola- og basilikumsalat blandet med vores egen olivenolie med grillet citron. Mild trøffelcreme og ristede pinjekerner runder den ellers klassiske ret af

  • Basso risotto – Sommertrøffel – Mascarpone

    Silkeblød risotto på italiensk friskost, sort peber, hvidvin & trøffel. Retten er er en klassiker på vores menukort og er et absolut ”must try”, især da sommertrøflen er i sæson. En symbiose af hvidløgsspirer & revet sommertøffel pynter retten

Varme retter

  • Friske unge majs – Hvidløgscreme – Parmesan

    Helt friske, unge majs som plukkes efter kun 40 dage efter blomstring. Smørsteges og pensles med hvidløgscreme samt rulles i 12 måneder lageret parmesan. Serveres lune med forkullet hvidløg

  • Striploin – Butternut squash – Sensommersauce

    Rosastegt Striploin, kornfodret og modnet i min. 45 dage. Hertil silkeblød puré på butternut squash, dansk smør, syrlig æbleeddike & havsalt. Sødlig sauce på portvin & okse runder retten af

  • Hjemmelavet pasta – Pistacienødder – Fermenteret sort peber

    Al dente casarecce pasta, fremstillet på egen pastamaskine, med sauce lavet på fløde & fermenteret peber med lagret parmesan. Retten pyntes af med hakkede pistacienødder & frisk engsyre

Dessert

  • Olive oil cake – Citronsorbet – Brombær

    En frisk dessert, perfekt til at slutte aftenen af på. Svampet olivenoliekage toppet med syrlig citronsorbet fra GROM ismejeri i det nordlige Italien. Hvide chokoladeknæk samt friske brombær afrunder retten

Alt serveres klart til at dele. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af, hvad vi serverer og laver f.eks. selv vores pasta.

Vores Social Dining Menuer kan laves både vegetar- og veganervenlige.

Allergener
Vi er selvfølgelig fleksible og tager hensyn til diverse allergener samt religion og andre overbevisninger ift. menuen. Blot skriv en mail til os med ønsker og antal, så hjælper vi dig. Alle vores selskabsmenuer kan laves vegetar- og veganervenlige

Drikkevarer

Alle tilvalg skal vælges af hele selskabet
  • 4 glas til vores 10 serveringer

    348,-
  • 5 glas til vores 13 serveringer

    438,- pr. person
  • Fri øl, vin & vand

    3 timer
    Soave Classico, Pietra Antica, Monteforte, 2019
    Negroamaro Alese, Schola Sarmenti, 2018

    278,-
  • Fri øl, vin & vand – luksus

    3 timer
    Pinot Grigio, Lungarotti, 2018
    Valpolicella Ripasso Pietra Antica, Monteforte, 2016

    398,-,-
  • Fri øl, vin & vand – Premium

    3 timer
    Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2016
    Brunello di Montalcino, Altesino, Toscana, 2013

    728,-
  • Kaffe & The

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter
    25,-
  • Kaffe, The & Avec

    Friskbrygget kaffe & thé i flere varianter.
    Et udvalg af avecs

    85,-
  • Fri cocktails (Samme tidsrum som fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    198,-
  • Fri cocktails (I forlængelse af fri øl, vin & vand)

    3 timer
    Basso Orange Fizz, Adult Limonata, Espresso Martini, Gin/Tonic

    398,-