Selskabslokale – AarhusBestil bord her

Selskaber på Basso

På Basso har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer. Vi har to særlige selskabsmenuer, og vi kan desuden stille lokaler og dygtigt personale til rådighed. I kan altid sende en forespørgsel, så finder vi sammen den løsning der passer bedst til netop Jeres selskab. 

På Basso har vi stor erfaring med at servicere til selskaber.

Vi tilbyder forskellige menuer og forskellige lokaler med en hyggelig atmosfære og erfarne tjenere, der står klar til at servere for jer. 

Vi har et selskabslokale i kælderen, hvor vi kan huse op til 65 spisende gæster i eget lokale, eller 130 fordelt på 2 etager. Så hvad enten I skal holde fødselsdag, firmafest, fodboldafslutning eller lignende, har vi den perfekte løsning. Vi har også et mindre lokale, som I kan nyde for jer selv; Stalden kan huse op til 20 personer.


OBS:
Alt I ser på de forskellige selskabsmenuer er en del af menuen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – det hele er med.
Vi lover, at der er rigelig mad og en masse forskellige smagsoplevelser. Der er noget for enhver smag.

Vi tager selvfølgelig hensyn til forskellige allergener og præferencer og forsøger at imødekomme alle ønsker. Send os en email med behov og antal gæster, så forsøger vi at hjælpe jer så godt vi kan. 

Lokalerne er klar til at byde Jer velkommen. Vi har lagt stort arbejde i at skabe de bedste rammer for jer og jeres selskab.

Vi glæder os til at se jer på Basso Aarhus.