bestil nytårsmenu

Nytårsmenuen 2018

Nytårsmenuen består igen i år af tre lækkert sammensatte retter, der rummer alt, hvad årets sidste aften bør indeholde: Nytårsfisk, okse & chokolade. Efter nem og kort tilberedning er maden klar til servering, så alt du skal sørge for er at hygge om dine gæster og nyde årets mest festlige aften. Bestil online allerede nu!

Vores nytårsmenu fås naturligvis også i en vegetarudgave, ligesom vi kan være behjælpelige med både bobler og kransekage.

EARLY BIRD:

Alle, der bestiller Nytårsmenuen 2018 inden 31. oktober er med i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kr. gældende til én af DiningSix’ restauranter.

Nytårsaften hos Basso

15 serveringer
1498,- pr. person

”Læn jer tilbage og lad vores kyndige personale tage jer på en smagsrejse syd på, hvor råvarerne er i fokus, og den italienske gastronomi virkelig viser sig fra sin bedste side.”

- Kristian Skjød, Produktansvarlig Basso

Skal vælges af hele bordet

Menuen består af:

4 x snacks

4 x kolde retter

5 x varme retter

1 x dessert

Kransekage

Den endelige menu offentliggøres senest d. 1/11-18, men vi kan godt afsløre at I kan glæde jer!

Fri øl, vin, vand & bobler

INDTIL 23.59

Øl:

Royal Pilsner, Classic

Vin:

Bio Bio Chardonnay, Cielo E Terra, 2016

Negroamaro Feudi di San Marzano 2016

Bobler:

Ceilo E Terra, Bio Bio, Spumante , None Vintage

Sodavand:

Royal Unibrew sortiment

OBS!

Allergener: Det er naturligvis muligt at tage højde for diverse allergener – kontakt os venligst på info@restaurantbasso.dk inden du bestiller, så vi sikrer, at vi kan give jer den bedst mulige oplevelse på årets sidste aften.

Betingelser

  • Booking foregår ved at skrive til info@restaurantbasso.dk med angivelse af antal nytårsgæster samt hvilken restaurant, I ønsker at besøge
  • Ankomst mellem 17.30-18 og Dronningens nytårstale vil køre over højttalerne.
  • Endeligt antal personer skal meldes senest d. 10. december, hvor sidste betalingsfrist også er. Hvis der ikke er betalt inden d. 10/12-18 slettes bookingen.
  • Betalingen sker via. en MobilePay overførsel, er dette ikke en mulighed for jer, så giv besked, så klarer vi det med en bankoverførsel.
  • Giv os endelig besked, hvis vi allerede nu skal oprettet en booking til jer med det samme

Om Basso

Basso er en italiensk inspireret restaurant, hvor Social Dining normalvis står på menuen. Restauratør-teamet, DiningSix, lancerede dette nye koncept sidste år med åbne døre både i Aarhus og København.

Menukortet består af klassiske italienske retter med et nordisk twist. Særligt har Social Dining-menuen vundet indpas ved gæsterne. I restauranten bliver gæsterne taget med på en længere smagsrejse og får muligheden for at smage mange forskellige serveringer og få flere forskellige indtryk under én samlet middag; alt sammen inspireret af det italienske køkken.