Menu
Snacks
Sprød krustade – Baccala, sort peber & olivenolie
Minitærte – Snekrabbe, citron & kaviar
Sprød and – Blodappelsin, frysetørret yoghurt & tørret tomat
Vaffel – Pancetta & ricotta
Kolde retter
Frisk bøffelmozzarella – Syltede tomater, basilikum & røget salt
Friteret kammusling – Fermenteret hvidløgscreme & brunet smør
Tatar – Trøffel, peberrod & basilikum
Il Tricolore – Bresaola, hvidløg & parmesan
Mellemretter
Rimmet torsk – Æble, basilikum & focaccia
Glaseret selleri – Røget mascarpone & sprød tuile
Cremet risotto – Mascarpone, parmesan & trøffel
Varme retter
Casarecce pasta – Persille, salsiccia & hvidløg
Krogmodnet oksemørbrad – Syltede tyttebær, kraftig glace & løg
Vinterkål – Kærnemælk, urteolie & ristede nødder
Dessert
Dekonstrueret Tiramisu – Chokolade, tanka & ricotta