Nytår 2018/2019

Hos Basso elsker vi en god fest, og årets sidste aften er ét af årets absolut højdepunkter! Du kan vælge at spise i vores restaurant, hvor der er lagt op til en god afslutning på året, eller du kan få vores fantastiske nytårsmenu med hjem. Læs mere nedenfor.

Nytår i restauranten

Betingelser

  • Ankomst mellem 17.30-18 og Dronningens nytårstale vil køre over højttalerne.
  • Der er ved at være godt fyldt op i både Aarhus og København, så ønsker du en plads til dig og dit selskab, så skynd dig at booke ved at skrive til info@restaurantbasso.dk med angivelse af endeligt antal nytårsgæster - så forsøger vi at finde plads til jer.
  • Husk at angive hvilken restaurant, I ønsker at besøge
  • Betaling skal ske umiddelbart herefter via. en MobilePay overførsel. Er dette ikke en mulighed for jer, så giv besked, så klarer vi det med en bankoverførsel.

Nytårscatering

Nytårsmenuen består igen i år af tre lækkert sammensatte retter, der rummer alt, hvad årets sidste aften bør indeholde: Nytårsfisk, okse & chokolade. Efter nem og kort tilberedning er maden klar til servering, så alt du skal sørge for er at hygge om dine gæster og nyde årets mest festlige aften. Bestil online allerede nu!
Nytårsmenuen 2018 er lavet i samarbejde og på tværs af restaurantkoncepterne KöD, Basso, Slap Af & Klokken, der alle hører under koncernen DiningSix. Udover nytårsmenuen er det muligt at tilkøbe vores tillægspakke, NytårPlus. NytårPlus indeholder både snacks, kransekage og natmad; perfekt til den fuldendte nytårsaften!
Vores nytårsmenu fås naturligvis også i en vegetarudgave, ligesom vi kan være behjælpelige med både bobler og kransekage.
 

Om Basso

Basso er en italiensk inspireret restaurant, hvor Social Dining normalvis står på menuen. Restauratør-teamet, DiningSix, lancerede dette nye koncept sidste år med åbne døre både i Aarhus og København.

Menukortet består af klassiske italienske retter med et nordisk twist. Særligt har Social Dining-menuen vundet indpas ved gæsterne. I restauranten bliver gæsterne taget med på en længere smagsrejse og får muligheden for at smage mange forskellige serveringer og få flere forskellige indtryk under én samlet middag; alt sammen inspireret af det italienske køkken.