Vores Social Dining Menuer kan laves både pescetar-, vegetar- og veganervenlige. Oplys gerne dette ved booking.
Laurent-Perrier Brut, NV
138/
668
Veuve Clicquot Brut, NV
898
Ruinart Rosé, NV
1298
Bollinger La Grande Année, 2014
1788
Spumante, Le Contesse, NV
78/
368
Cima Rosa, Fosso Corno, 2023
328
Brezza, Lungarotti, 2023
348
Pinot Grigio, Ramoro, Cantina Orsogna, 2023
98/
458
Trebbiano, Umani Ronchi, 2022
78/
358
Gewürztraminer, Tiefenbrunner, 2022
488
Quarz Sauvignon Blanc, Cantina Terlan, 2017
848
Sauvignon Blanc, Tiefenbrunner, 2023
98/
498
Terlaner Classico, Cantina Terlan, 2023
108/
508
ROSSJ-BASS, Chardonnay, Angelo Gaja, 2020
1078
Vino Della Stella, Joaquin Aziende, 2014
828
Riesling DOC Langhe, Ca’ del Baio, 2021
118/
558
Grillo, Presico, 2021
398
Vistamare Ca’ Marcanda, Angelo Gaja, 2018
798
Vanedda Bianco, Cortese 2019
488
Aurente Chardonnay, Lungarotti, 2020
128/
598
Pinot Grigio, Lungarotti, 2023
88/
398
Valpolicella Classico Superiore, Agricola Quintarelli, 2015
1558
Valpolicella Superiore, Dal Forno Romano, 2016
1598
Valpolicella Ripasso, Marmo, 2017
98/
448
Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Domini Veneti, 2019
528
Amarone Classico, Domini Veneti, 2019
758
Sassicaia, Tenuta San Guido, 2018
3398
Sangiovese, Caparzo, 2022
408
Promis Ca’ Marcanda, Angelo Gaja, 2022
938
Galatrona, Tenuta di Petrolo, 2016
1398
Chianti Classico, Ruffino Riserva Ducale, 2020
468
Chianti Riserva 345, Montechiaro, 2020
538
Chianti Classico, Borgo Scopeto, 2021
98/
458
Brunello di Montalcino, Altesino, 2016, Magnum
1288
Brunello di Montalcino, Altesino, 2019
138/
678
Cubardi Primitivo, Schola Sarmenti, 2020
478
Negroamaro, Roots, 2021
78/
358
Langhe Nebbiolo, Renato Ratti, 2022
478
Langhe Nebbiolo, Fratelli Ferrero, 2021
528
Barolo Marcenasco, Renato Ratti, 2018
738
Barolo Gattera, Fratelli Ferrero, 2018
898
Barolo Dragomis, Angelo Gaja, 2018
1318
Barolo, Alberto Ballarin, 2018
698
Barbaresco, Angelo Gaja, 2020
2998
Barbaresco Lancaia, Teo Costa, 2020
698
Barbaresco Vallegrande, Ca’ Del Baio, 2020
798
Barbera d’Asti, Tre Vigne, Vietti, 2021
128/
628
Barbera d’Alba, Fratelli Serio & Battista Borgogno, 2022
88/
418
Barbera d’Alba, Fratelli Ferrero, 2022
518
Pinot Noir, Cantina Terlan, 2023
118/
598
Pinot Noir, Tiefenbrunner, 2022
548
Brachetto d’Acqui, Azienda Torelli, 2022
98/
468
Vin Santo del Chianti, Montechiaro, 2012
578
Dulcis Vino Liquoroso, Lungarotti, NV
78/
478
Recioto della Valpolicella, Domini Veneti, 2016
628
Moscato, Fidora, NV
458
Limoncello “Thyme”
98
Ciao Lampone
118
Cucielo Cetriolo
118
Basso Passion
118
Espresso Martini
118
Aperol Spritz
118
Rosa Vista
98
Amalfy Twist
98
Italian Breeze
108
Cucielo Ginger
98
Negroni
118
Birrificio Angelo Poretti No. 4
58
Tuborg Pilsner
58
Kronenbourg Blanc
68
Brooklyn Pulp Art Hazy IPA
68
Peroni 0,33L
58
1664 Blanc 0.0% 0,33L
58
Coca-Cola Zero
48
Coca-Cola
48
Squash
48
Sprite
48
Skolegade 21
8000 Aarhus
info@bassoaarhus.dk
+45 69156981
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag – Mandag: 20.00
Tirsdag – Torsdag: 21.00
Fredag – Lørdag: 22.00
Dronningens tværgade 22
1302 København K
info@bassokbh.dk
+45 69156983
Vi glæder os til at tage imod dig hver dag fra klokken 17.00. Seneste bordbooking er tilgængelig:
Søndag – Torsdag: 21.00
Fredag – Lørdag: 22.00
Nyhedsbrev
Inspiration, invitationer og tilbud fra os til dig.
We will get back to you
Social Dining Menuer
Vores Social Dining Menu skifter efter sæson, men er altid stærkt inspireret af det italienske køkken. Med en naturlig respekt for vores danske rødder og råvarer får menuen et nordisk twist.
Torsdag-Lørdag er det udelukkende muligt at vælge vores 13 eller 10 serveringer.
Vær opmærksom på at vi om søndagen udelukkende serverer vores Sunday Tasting menu.
Vi serverer følgende menu til og med d. 5. januar 2025.
13 serveringer
Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
498 pr. person
Vinmenu
5 glas
458 pr. person
Cocktailmenu
5 glas
458 pr. person
Saftmenu
5 glas
348 pr. person
10 SERVERINGER
Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
398 pr. person
Vinmenu
4 glas
368 pr. person
Cocktailmenu
4 glas
368 pr. person
Saftmenu
4 glas
298 pr. person